Jump to content
PirateClub.hu

skeleton01

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About skeleton01

  • Születésnap 08/29/2006

Profile Information

  • Lakhely
    Alfa Holdbázis

skeleton01's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. skeleton01

    Mint a .....

    Polluter Te tiszta hülye vagy!persze a szó legbarátibb értelmében kajálok és majd megfulladtam! Beállunk,mint a klinikai halál! Ez nem normális!:-)
  2. skeleton01

    Furcsa szextörvények!

    Az iszlám országokban az ősrégi Korán adja ezeket a"baromságokat" az USA-ban meg kitalálnak maguknak! Szép még ebbe is bele akarnak szólni! Ja meg amúgy én fel is jelentenám magam, hogy épp análisan közösültem az asszonnyal!HEHEHEHEHE!
  3. skeleton01

    Sorozatok

    Na a kedvenc sorozatok nem kedveltségi sorrendben: -HEROES -HOUSE MD -GRACE ANATOMY(klinika) -LOST -CSI-de abból inkább csak a Lesz vigaszos! -FRIENDS(JÓBARÁTOK)----FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-egyik legnagyobb kedvenc megvan az összes rész és most nézem őket 1000-szer!
  4. skeleton01

    Mi kell a nőnek?

    Na ez egy tömör kis megfogalmazás!És be kell látni, hogy igaz is lehet! EZ KELL A NŐNEK!
  5. skeleton01

    Mi kell a nőnek?

    Persze, hogy Őszinte választ! Amiket felsoroltál az mind meg van sőőőőőőőttttttttt!!!!!!!!!!!4 Azaz megkapja az asszonypajti! De akkor meg miért nem értékeli(tek)? Na várok még válaszokat! Hátha megtud balami naon okosat az ember!
  6. skeleton01

    Ti hogyan védekeztek?

    Nincs káros hatása a gyogyónak, csak egy kisebb mellékhatása van!Az asszony szedi és mióta szedi nem igen van neki kedve a szexhez!Előtte nyomtuk rendesen!csak olvastam is vhol hogy el megy tőle a nemi vágya!és én meg nem megyek el sajna! szal a gyógyszer sem túl jó!
  7. Na Szépségeim lehet regélni! A kérdés adott! Sejtettem, hogy nehéz kérdés!Ezért is tettem fel!Da valaki aki tudja ossza meg velünk!Komolyan mi kell a Nőnek?
  8. skeleton01

    Lost.Season.4.ep1-2.script

    AXN-en a napokba kezdik!
  9. skeleton01

    Csorog, csepeg, spriccel

    Láttam már hallottam már sajna még nem tapasztaltam! De naon kiváncsi vaok rá!
  10. skeleton01

    Lost.Season.4.ep1-2.script

    Énh is csippantom a Lost-ot! Azért bírnak benne kavarászni nehogy má tudd most mi van! Már a harmadik évad eleje is megvan csak feliratos és s.z.a.r. picit mert gyors oszt vagy olvasol vagy filmet nézel! Várom szinkronosan!Sajna csak az AXN adja még!
  11. skeleton01

    Amcsi motorok

    Hi all! Én is naon oda vagyok érte! Amikor csak tudom nézem! Az asszony is tudja hogy ha az megy akkor nincs ilyan szar Mónika meg Balázs show meg a többi agyzsugorító őrültség! Akkor a komoly művészeté a terep mert ezek ám művészek a javából a VAS művészei!
  12. skeleton01

    Mire gondolnak a nők?

    Azért biztos dagad a melleük mikor egy jó pasi végigvillantja rajtuk a tekintetét! Ha nem igy lenne nem járnának c.i.c.i. kidobós meg popsi mutogatós cuccokban!
×
×
  • Create New...