Jump to content
PirateClub.hu

napsi1306

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

napsi1306's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. köszi megpróbálom csak még egy kérdés ha összeomlik ismét a rendszer és ujratelepítés kell akkor mindig fel kell majd hívnom a zöld számot?
  2. Hello az lenne a gondom, hogy néhány hete vettem egy eredeti xp home edition-t. majd feltelepítettem és minden ok volt . egyszer csak a gépem meghal vagyis a vinyó kellet vennem egy újat ekkor ismét telepítettem az xp-t majd kiírta, hogy aktiváljam. amikor meg aktiválni akartam akkor kiirta, hogy ezt a vindows példányt már egyszer aktiválták erről a gépről vagy valami ilyesmi. hát persze hogy aktiválták mivel én aktiváltam az első telepítés után. De akor most mit csináljak, hogy ne csak 30 napig legyen windows-om ha nem tudom aktiválni vagy azt csak egyszer lehet ?? akkor most mi a teendő kérem aki tud segítsen mert ebben nem vagyok otthon. előre is köszönöm a válaszokat .
  3. napsi1306

    Windows Vista

    KEDVES A.JOE ÉS LUZERLAJCSI ÖRÜLÖK HOGY NEKTEK IS SIKERÜLT AKTIVÁLNI A VISTÁT ÉS AKINEK MÉG NEM ANNAK MEG SZURKOLOK, HOGY SIKERÜLJÖN ILL. HA TUDOK SEGÍTEK IS EBBEN. VISZONT BOSSZANT EGY KICSIT, HOGY ATTIKU ÚGY TÜNTETI FEL A DOLGOKAT, HOGY MINTHA Ő TALÁLTA VOLNA A CRACKET A VISTÁHOZ HISZEN NEM IDÉZETKÉT TETTE BE A LINKET AMIT ÉN ÍRTAM BE EBBE A FORUMBA AHONNAN A NEKEM MÜKÖDŐ CRACK-OT LETÖLTÖTTEM. PERSZE NEKEM IS IDŐBE TELT MÍG TALÁLTAM EGY OLYAN CRACK-OT AMI MŰKÖDIK ÉS EZT MEG IS OSZTOTTAM VELETEK AZ 1049-ES HOZZÁSZÓLÁSBAN AMI AZ EREDETI. DE SEBAJ HISZEN AZ A LÉNYEG HOGY MÁR NEMCSAK NEKEM SIKERÜLT AKTIVÁLNI EZZEL A CRACK-AL A VISTÁT AMIT EGY KÜLFÖLDI WAREZ OLDALON TALÁLTAM HANEM MÁSNAK IS CSAK NEM NEKEM KÖSZÖNTÉK MEG. NA MINDEGY. EZ BOSSZANTOTT KICSIT:( UI.: REMÉLEM MÉG TÖBB FORUM OLVASÓNAK ÉS LÁTOGATÓNAK SIKERÜL AKTIVÁLNIA AZ OP RENDSZERT VALAMINT SIKERÜL ITT MINANNYIUNKNAK SEGITENÜNK EGYMÁSNAK A KÜLÖNBÖZŐ VISTA PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁBAN !! ÜDV MINDENKINEK ! Ne használj NYOMTATOTT betűt! (utoljára szóltam)
  4. napsi1306

    Windows Vista

    SZIASZTOK KAPCSOLÉJÁTOK KI A FRISSITÉST MERT NEKEM LETÖLTÖTT EGY UGYNEVEZETT "ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉGET SEGÍTŐ PROGRAM"-OT ÉS TÖRÖLTE EZZEL A CRACK-OT MEG A TIME RESETER-T ÉS MOST VAN AZ AKTIVÁLÁSIG 24 NAPON !!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...