Jump to content
PirateClub.hu

Redmond

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

663 profil megtekintés

Redmond's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

12

Közösségi hírnév

  1. Redmond

    Microsoft Windows 7

    Köszi! Tudok BIOS- t frissíteni, pendrive- al szoktam. Itt a BIOS- om linkje: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=14024 Az említett oldal nekem nagyon angol. Köszi, ha megcsinálod, de mi történik pontosan ebben a beavatkozásban? Ha nem nagy gond, akkor elmondhatnád, mivel régebben tuningoltam és sokat szívtam. Most minden gyári beállítással megy nálam, 100%- osan elégedett vagyok a gépemmel, azóta egyszer sem volt kékhalálom. Szóval van most egy kis gyomorgörcsöm.
  2. Redmond

    Microsoft Windows 7

    Az alaplapod BIOS- át hogyan módosítottad OEM- re, biztonságos ez? Van erről valamilyen leírás?
  3. Redmond

    Microsoft Windows 7

    Hellotok! Elsősorban azon fiatal kísérletező kedvű kalóztársaimat kérdezem, akik a suli indulása előtti utolsó hajrában még kipróbálták a Windows 7- et. Lemaradtam az aug. 20- áig tartó kipróbálhatósági lehetőségről és most itt állok egy a t17t által feltöltött ?Windows 7 Activator v1.2-OaH?- al a kezemben halott link DVD- re már kiírtam Szaby59 magyarosított RTM- es feltöltését halott link Leszedtem már majdnem az összes drivert amire szükségem lesz (XP- ről akarok váltani), de kérdés, hogy az említett aktivátor még mindig működőképes-e és mire kell vigyázni a használata közben és után? Pl. a BIOS- ban nem látom át, hogy mit turkászik (veszélyes?) és a Windows update- ra is szükségem lenne a nyomtatómmal kapcsolatban, az aktivátor után nem biztos, hogy kiléphetek vele "segítséget kérni". Remélem tudtok kérdésemre válaszolni és minél hamarabb elkezdhetem a telepítést ennyi Windows 7 magasztalás után! Előre is köszönöm a helpet!
  4. Változott a program és a frissítések sem érhetők már el. Használjátok az elvira honlapját, az mindig friss! http://elvira.mav-start.hu/ Hiába a frissítés, kb egy hónappal ezelőtt próbáltam, akkor még le lehetett tölteni az elvira.mav-start.hu/elvira.dat lehetőséggel a dat- ot. Az új dat fájl nem működik együtt a progival, el sem indul, új kulcs kell neki. Azóta már a dat fájlt sem lehet letölteni. Felesleges a vesződés, már majdnem mindenkinek van nete, ha más nem, akkor betárcsázós. Kattanjatok inkább ide: http://elvira.mav-start.hu/ ...itt mindig a legfrissebb adatbázis van. Én is ezt használtam a nyáron, amikor üdülni mentem. Ja, mellesleg a legforgalmasabb szezonban sem hiányoltátok, gondolom senkinek sem hiányzott.
  5. Olyan Tv-Rip- eket teszel fel, amit nem lehet kihagyni. Már majdnem mindet letöltöttem. Köszi itt is! :)

×
×
  • Create New...