Jump to content
PirateClub.hu

mysterio

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: mysterio

  1. mysterio

    Mysql c# csatlakozás

    köszönöm hajani ezen én is gondolkoztam csak nem voltam benne biztos esetleg tudnál olyan tárhelyet mondani ami külső csatlakozást is elfogad ?
  2. Sziasztok! Visual studio 2010 ultimate-en dolgozok és akárhányszor kapcsolódni szeretnék az atw adatbázisához ezt a hibaüzenetet kapom vissza (127.0.0.1): Access denied for user 'felhaszn'@'localhost' (using password: YES) avagy (88.151.96.4): Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. a kód amit használok : string MyConString = "SERVER=88.151.96.4;Port=3306;DATABASE=felhasznnev;UID=felhasznnev;PASSWORD= jelszo;"; MySqlConnection connection = new MySqlConnection(MyConString); MySqlCommand command = connection.CreateCommand(); command.CommandText = "select * from users"; connection.Open(); MySqlDataReader Reader = command.ExecuteReader(); while (Reader.Read()) { string thisrow = ""; for (int i = 0; i < Reader.FieldCount; i++) thisrow += Reader.GetValue(i).ToString() + ","; listBox1.Items.Add(thisrow); } connection.Close(); a server résznél próbálkoztam úgy is hogy a portot közvetlenül a szerverhez írom pl így : 127.0.0.1:3308 ez se volt hajlandó csatlakozni. elõre is köszönöm a segtséget!
  3. mysterio

    Házilag Multitouch Pad!

    igen úgy csináltam csak nekem a gateway.bat nem akar működni elvileg be kéne hoznia egy kis ablakot de nekem nem hoz be semmit bevillan a dos-os panel de szinte azonnal el is tűnk és kész nem megy tovább.
  4. mysterio

    Házilag Multitouch Pad!

    hello! én is megcsináltam nagyon király de nem tudom a flash-es cuccokhoz működésbe hozni hogy érintésre működjön, minden be van állítva az exe kiterjesztésü progikkal tehát a smoke demo-val megy de a flash cuccokkal nem. Tudnátok segíteni mert nagyon király és nem boldogulok vele.
×
×
  • Create New...