Jump to content
PirateClub.hu

Yoda55

Veterán
  • Pontszám

    347
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Yoda55

  1. Jó hírek: ( már akinek :D )

    Megjegyzem, Kisteleki Istvánt éppen hétfőn nevezték ki az UEFA futballfejlesztési bizottsága alelnökének. Most nem kezdenék ironizálni azon, hogy jelen helyzetet látva vajon miféle futballfejlesztést lehet az elnökre bízni, egyszerűen csak aggódom a napidíjáért.

    http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=145968

    http://www.foci24.com/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=16881&nyelv=0

     

    ja, és Csank lett a Fradi edzője

  2. Na látod, ezt én sem tudom...

    Ha a fiatalok is úgy akarták volna a feljutást, ahogy ők, akkor nem lett volna gond.

    Vannak ebben az orszáégban sokkal gazdagabb emberek is, akik szeretik a Fradit, mégsem támogatják, de, hogy miért...fogalmam nincs

  3. Kistulki tényleg egy nagy fütykös :D De:

    1. a Fradi nem miatta lett másodosztályú, a vezetők tették tönkre hosszú évek alatt, ő csak a végső lökést adta meg

    2. nem az ő dolga megmenti a club-ot, viszont a magyar fociért sem tett semmit

    3. a múltból sajnos nem lehet megélni, ezt nagyon gyorsan elkéne felejtenie mindnekinek, mert különben soha nem lépünk előre

    4. Kistulki egy jó nagy fütykös, és ..... :D

    5. a csapat tavasszal sikeresen bizonyította, hogy nem érdemel elsőosztályt

    +1 Kistuloki monnyon le!!

     

    és igen szikla, igazad van ;) (csak néhány javítást eszközöltem)

  4. A januári tisztújítást, s a májusi kongresszust követően újjáalakultak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) különböző bizottságai; hétfőn megérkezett a magyar szövetségbe (MLSZ) a hivatalos értesítés arról, hogy Kisteleki István alelnökként, Füzesi Zsolt és Ragadics Ferenc pedig tagként tevékenykedik majd egy-egy testületben.

     

    Az MLSZ közlése szerint Kisteleki, a hazai szervezet elnöke annak a 14 tagú futballfejlesztési bizottságnak lett a második alelnöke, amelyet az UEFA végrehajtó bizottságának norvég tagja, Per Ravn Omdal irányít, és amelynek elnökhelyettese Franz Beckenbauer.

    Füzesi Zsoltot, a magyar szövetség főtitkárát a játékosok státuszával, igazolásaival, valamint a játékosügynökökkel és a mérkőzésszervezőkkel foglalkozó bizottságba választották be, itt a máltai vb-tag, Joseph Mifsud az elnök.

    Ragadics Ferenc, a hazai futsalélet elsőszámú irányítója a futsal és strandlabdarúgás bizottságában kapott helyet, az ő és 11 társa tevékenységét a végrehajtó bizottság ukrán tagja, Hrihorij Szurkisz vezeti.

    A kötött, 2006-tól 2011-ig érvényes mandátummal rendelkező fegyelmi bizottságnak változatlanul tagja Berzi Sándor és - derült ki David Taylor főtitkár leveléből - továbbra is tiszteletbeli tagjának tekinti az UEFA Barcs Sándort.

    A Nyonból érkezett hivatalos értesítés megerősítette, hogy hamarosan sor kerül az úgynevezett szakértői panelek "összeállítására" is, s az MLSZ-ből származó információ szerint várható: ezekben hat-nyolc magyar szakember kap majd helyet.

    hát bazze... :huh: biztos sok a lenyúlni való pénze az UEFA-nak <_<

×
×
  • Create New...