Jump to content
PirateClub.hu

Girolamo

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

288 profil megtekintés

Girolamo's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Girolamo

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    Azt ne feledjük,hogy több idősík is létezhet.Az egyikben akár sikerűlhetett is a kísérlet.
  2. Girolamo

    Metál

    Ha egy kicsit vágod az angolt akkor ajánlanám a Steel Panther/Feel the steel albumát.Ennyire komoly csajozós szöveget nem hallottam még A zene leginkább a 80-as évek Sunset Strip-jét idézik.Aerosmith,Motley Crue stb.Nálam simán az év lemeze.
  3. Girolamo

    The Voca People

    Nagyon király amit művelnek.A Van Canto is ilyen zenét nyomat,csak metalban.
  4. Girolamo

    Metál

    ...na és persze ne felejtkezzünk meg a tavalyi év legnagyobb szenzációjáról,legalábbis ami az Európai Metalt illeti.Sikeresen felkavarta az állóvizet a Dán VOLBEAT.Stílusukat még senkisem tudta meghatározni.Leginkább az Elvis Metal,vagy a Rockabilly-Metallica elnevezés áll hozzájuk legközelebb.Ha laza,szélsőségektől mentes zenére vágysz akkor jobbat nem is találhatnál.Szeptemberben jön a 3.lemezük ami ugye a vízválasztó szokott lenni egy zenekar életében.Az már most boritékolható,hogy sajnos lekoppintják az utolsó (Rock the rebel/Metal the devil) lemezüket a biztos siker érdekében,de a lemezkiadónak sajnos csak a profit számít.Tényleg csak ajánlani tudom őket.
  5. Girolamo

    Metál

    Szerintem nem áll távol sem a Hammerfalltól,sem a Gamma Raytől az alábbi zenekarok egyike sem,bár nem is egyformák.Mindenesetre ajánlom őket,még ha elsőre nem is vág földhöz,adj nekik egy kis időt. Helloween(első 3 lemez) Freedom Call Dionysos Masterplan Vision Divine
  6. Girolamo

    Metál

    Az én favoritjaim melyek között van Metal Rock"n"Roll is: Judas Priest Dragonforce Helloween(régi) The Carburetors Astral Doors Primal Fear(régi) Space Odyssey Exciter(régi) Grave Digger(régi) Hammerfall Motorhead Wuthering Heights Chrome Division
  7. Girolamo

    holdföld

    ...és azt sem értem,hogy sok bolygónak van holdja,és minden holdnak van neve,csak a számunkra legfontosabbnak nem találtak ki semmilyen frappáns elnevezést.De miért?
  8. Abban kérném a segítségeteket,hogy ha Sony Acid Music Studioval csináltam egy dalt akkor azt elmenti ACD formátumba.De hogy lesz belőle Mp3?
  9. Léci abban segítsetek,hogy ami zenét csináltam a Sony acid studioval azt ACD formátumba rögzíti.De hogy lesz belőle mp3?
×
×
  • Create New...