Jump to content
PirateClub.hu

automi

Veterán
  • Pontszám

    38
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: automi

  1. Van egy Geforce MX440, 64 MB-os videokártyám. Már lassan 5 éves lesz, de amire nekem kell arra tökéletesen elég. Egy gondom van vele, hogy a gyári hűtő nagyon hangos. Valahogy megszeretném csinálni passzívhűtésre. Nézegettem a boltba kapható bordákat, de annyi pénzt nem ér meg nekem. Így körül néztem itthon régi számítógép alkatrészeket kutatva és ráleltem egy régi réz procihűtőre. Csak nem vagyok benne biztos, hogyha rárakom akkor eltudja-e vezetni a hőt. Csináltam róla két képet:
  2. automi

    Számitógép és a ház!

    Köszönöm a segítséget!
  3. automi

    Számitógép és a ház!

    Hello! Kinéztem magamnak egy ilyen gépházat: http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=213 . Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ebben a gépházban milyen minőségű a táp! Köszönöm, automi
  4. automi

    Linuxok.

    Én azt javaslom, hogy próbálj ki minnél több disztribúciót és válaszd ki, hogy neked melyik tetszik.
  5. automi

    Karácsonyi hangulat

    Rendben megpróbálom! Köszönöm a hozzászóllásokat és a tanácsokat!
  6. automi

    Karácsonyi hangulat

    Jah igen bocsi, elfelejtettem odaírni, hogy tutorialból csináltam meg! Idáig nem igazán foglalkoztam photoshoppal. Most kezdett el érdekli a dolog és ez az első képem. Előtte nagyon minimálisat szórakoztam vele egy-két effektet próbálgattam.
  7. automi

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Hi all! Nekem is volna egy nagy xp-s próblémám! Mostanság mindig kiírja az xp, hogy a virtuális memória túl kicsi. Ekőzben pedig szépen elkezdi becsukogatni a futó programokat. Megnéztem és bekapcsolásnál a lapozó fájlok mérete 300 valamamennyi mb. Szépen fut a gép egyideig, majd elkezd lelassulni és volt már, hogy majdnem 2 GB volt a lapozó fájl mérete. Közben persze alig csinálok valamit. A böngészőt és a letöltést futattom. Remélem valaki tudna segíteni nekem. Előre is köszönöm!
  8. Hellosztok! Most hallotam, hogy vannak olyan routerek amin linux oprendszer van. Erre a routerre lehet winyót is csatlakoztatni és távolról lehet írányitani. Így ha tölteni akar az ember akkor a routerrel tölti le a fájlokat és nem kell hozzá mennie a gépnek. Esetleg van olyan akinek ilyenje van? Vagy esetleg tudnátok ajánlani típust is? Stb.
  9. Hello! Én is most kezdtem el kb 1 hete. De van egy haverom majd ő egy-két dolog megmutat, hogy mi hogy működik. Addig is egyedűl próbálkozok, van pár könyvem meg oktató progim meg videóm. Sok kikert nektek is!
  10. automi

    Ubuntu

    Én feltelepíttem az első ubuntu disztribúciómat jelen estben a 7.04-est és a firefox nem fut rajta! Megnyitom és nem csinál semmit sem. Ha beírom a terminálba hogy firefox akkor sem csinál semmit sem. Alapból van rajta másik böngésző is, a neve most nem jut eszembe. De az el is indul de ha beírok egy webcímet és megnyomom az entert egyszerűen bezáródik a program. Sajnos ez nagyon elszomorított és elvette a kedvemet a linuxtól. Amúgy ha live-ba használom akkor is ugyanez a szituáció van.
  11. automi

    CrossOver

    Köszi a segítséget! Akkor ezt ki is próbálom.
  12. Köszi szépen a segítségeket! Én is kedvet kedvet kaptam a gitározáshoz és eldöntöttem hogy megpróbálkozok vele. Csak nem tudom, hogy milyen gitárt vegyek. Én ezeket találtam árban megfelelőnek. Sokat nem akarok rákölteni egyenlőre csak kipróbálni akarom. Stagg 3/4 klasszikus C432 Listaár: 13.900,- Stagg 3/4 klasszikus C542 Listaár: 13.900,- Suzuki klasszikus gitár tokkal együtt Listaár: 8.500,- SX akusztikus gitár fémhúros Lista: 12.900,- Egyik ismerősöm ilyet vett nem rég (mondjuk ennek az ára már nagyon határeset): Valencia klasszikus gitár CG160 Listaár: 19.900,-
  13. Hello mindenki! Egyik ismerősöm érdeklődik a gitározás után és szeretném megkérdezni tőletek, hogy hol és hogyan tudna megtanulni gitározni?
  14. automi

    Wine

    Az f*sza, mert váltani akarok windows-ról, csak ugye egy két program nincs meg linuxon, amire nekem meg szükségem lenne.
  15. automi

    Wine

    Ez milyen progi? Nem olyan, mint a CrossOver? Ez olyan progi amivel windows-os progikat lehet futtatni linuxon?
  16. automi

    Operációsrendszer váltás

    Hello All! Nagy elhatározásra jutottam! Én is beállok a Linux használok közé! Elegem van a windowsból...
  17. automi

    CrossOver

    Hello all! Erről a programról szeretnék infót kérni! Tapasztalatok, hátrányok, el?nyök.... Köszi!
  18. Hello all! Egy kis help-re lenne szükségem! Van nekem egy router-ecském és portot szeretnék nyitni rajta, de fogalmam sincs, hogy kell. Esetleg valaki tudna adni egy kis infót erről, mi módon lehet ezt véghez vinni?
×
×
  • Create New...