Jump to content
PirateClub.hu

laci123456

Veterán
  • Pontszám

    74
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About laci123456

  • Születésnap 10/31/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://arenahost.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország/Budapest
  • Érdeklődés
    Egy nagynak ígérkező csapat egyik vezetője vagyok.

laci123456's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Feltelepítetem a cod 4-et. Majd az 1.4-es patchet. Majd az 1.4-1.5-ös patchet. Majd az 1.6-os patchet. Majd az 1.6-1.7-es patchet. És utána akartam elindítani,és nem ment mert kiírta hogy az iw3mp.exe hibás és ezért a program leáll.
  2. tegnap raktam fel a cod 4 eredeti még első kiadású változatát,és a vista sp1,alatt nem fut. Az iw3sp.exe,és az iw3mp.exe hibát észlelt és leáll ezt kaptam. egy hete töröltem le a cod 5-öt én is végigjátszottam a solo részt,azzal nem volt gond. Szerintem az a gond,hogy amikor megjelent a cod 4 még nem volt vista sp1,és az nem tetszik neki.
  3. Eddig nem volt semmi baja csak amióta ennél a játéknál kikapcsolt a monitor és kaptam a hibaüzit. De az is igaz,hogy eddig videón keresztül kapta a koaxot a tv,lehet,hogy mégis az a gond. Hát nagyon meguntam a vistát mert az sp1 van fent és nem indítja el a call of duty 4 multit pedig eredeti a lemez.És a cod waw se megy az is eredeti. Valószínűleg le fogom cserélni a vistát. Köszi a válaszotok.
  4. Sziasztok olyan problémám lenne,hogy az egyik játéknál menet közben a képernyő eltűnt majd visszajött,és kiírta a VISTA hogy az illesztőprogram visszaállt az alap beállításra. Ez körülbelül 3 napja volt,most szerettem volna filmet nézni a TV-n és a kép el van torzulva,és sötét. Feltettem a a legújabb ati catalyst-ot,de ugyanaz,majd újraraktam az eredeti videokártyához kapott catalyst-ot,de semmi változás. Mi lehet a probléma? Kb. 2-3 hónapos a kártya,vigyem vissza megnézetni?
  5. Köszi arra nincs 160.000 ft-om,de azt az infót kaptam,hogy egy ismerősömnek padig pont fordítva van,hogy a monitora,szarabb ésa FULL HD TV-t butítja le magához.
  6. Sziasztok lenne egy olyan problémám,hogy Vistát raktam fel és vettem egy új videokártyát ATI RADEON HD 3850-ast,és egy LG Flatron W1952S lapmonitort,és amint a TV.-re kötöm és klónozom a monitort csak 1024X768-as felbontásra tudom állítani többet nem enged. Mit csináljak? A Vista a baj vagy a catalyst?
  7. Ez részben nem igaz mert az ATI RADEON HD 3850-es PCI-os karinalók is van tápcsatlakozója. AZ igaz,hogy az X1650-nek nincs mert nekem is az volt ezelőtt a kari előt. Az X 1650-ről csak annyit,hogy 3 ismerősömnek ment szarrá a kártya fél éven belül.
  8. laci123456

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Elösz?r legyen a kezemben majd azután megmondom.
×
×
  • Create New...