Jump to content
PirateClub.hu

CIVIC Dom

Veterán
  • Pontszám

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About CIVIC Dom

  • Születésnap 06/18/1991

Contact Methods

  • MSN
    cvcdom@msn.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország/Szeged
  • Érdeklődés
    Uuhh nem tom mind elsorolni de nagyon szeretem a drift versenyeket és a verdák tuningolását imádom!!Ezek mellet a zenét és a NŐKET!!!!Hajrá csajok!!

CIVIC Dom's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. CIVIC Dom

    Street Drifting

    Nem mondom úgy látszik ez a téma mindenkit felpiszkál!!! Ez sose baj hisz ezzel tapasztalat csere jön létre és itt már kérdéses h kinek van igaza hisz jó formán mindenkinek kicsit igaza van!!!! Nah az a lényeg lökjétek mert én azen a forumon már tanulhatam mert látom vannak kik már nagyobb tapasztalatal rendelkeznek és ez jól esik hisz tanulhatok!!!
  2. CIVIC Dom

    Street Drifting

    Hagyad már!!!! Ezt a tokyo undergrundot vágom!!!! Jó cuccos!!! Ajánlom mindenkinek!!!!!
  3. CIVIC Dom

    Street Drifting

    Ezt már szeretem !!!!! Ez egy forum lényege h megvitasunk egy témát 100 féle szemszögből és ha belegondolunk mindegyikünknek egy picit igaza van!!! Azt én se tagadom h egy zárt pályán sokkal biztonságosabb és h ott biztosan megtanulod uralni az autótad deh it jön a nagy de jelző h ez már valakinek nem elég és azért csinálja közúton ezek az emberek között is van okos meg full bunko : a bunko a következőt csinálja : meglát egy csajt és imponálni akar nek hát ő spontán meggondolatlanul rak egy szar figurát mely szerencsételnségére pont elcsap egy ártatlant ennek köszönhetően lesitelik és a rács mögött fog aszalódni de az okos : meggondolja 10x-er h mit csinál , olyan helyen csinálja amit kívüröl ismer valami elhagyatottabb környéken ahol tudja h szinte nincs forgalom és mind ezt megfelelő idő pontban mint pl a hajnali órákban mikor az emberek 90 százaléka mélyen alszik és ha mind ezt megfigyelte akkor egy biztonságos driftet vihet végbe! Persze ott van a kockázat mely mindig mindenhol ott van és ennélkül nem lenne már érdekes! Ui: Csak így tovább lökjétek a véleményeteket!!!!!!!!
  4. CIVIC Dom

    Street Drifting

    Lehetni lehet de az sose lex igazi drift max egy jó pörgés de semmi más.
  5. CIVIC Dom

    Street Drifting

    Kössz Ipfan15 ! És mind a kettőtöknek igaza van : egy nagy betontér , gyakorlás , majd gyakorlás akadályok között és utána csak akkor mikkor azt érzed h igen megvan a feeling , a tudás akkor és csak akkor szabad kipróbálni forgalomban és csak így lehet az ember egy igazi nagy DRIFTER arc akit ha meglátnak akkor rögtön tudják h ki és h nála nem láttak királyabb embert! Eniszhez fűzem hát egy jó nagy marha volt a tag h jeges uton egy körforgalmat megpróbáljon hisz mindenki tudja egy jeges úton szinte lehetetlen kezelni egy autót. Ui. : Mindent csak ésszel!!!!!!
  6. CIVIC Dom

    Nissan 200sx/s13

    Hja láttuk!!! Már tervezzük az utat Pestre!!!
  7. CIVIC Dom

    Illegal Street Racing!

    Binorhoz hasonlóan azt mondom h ilyen infót biztossan nem kapsz aki ebben jártas az úgy sem árulja el és ezt tapasztalatból tudom mert ahol én lakok ugyan ez megtörtén a zsaruk az egészet betiltották idén már nem is volt street racing!!! Nagyon hiányzik olyan mintha valamit kitéptek volna belőlem:(
  8. CIVIC Dom

    Nissan 200sx/s13

    Oksa csak sajna most problémás a netem miáns jó lesz felveszlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A carstyling full jó lex!!!!!!!!!!!!!! Már alig várom!!!!!!!!!!! Csak vazze szerintem egy napra tunk menni mer nincs szállásunk ha lenne akkor elejétől végik ott lenénk!!!!! UI:érzem a szagát!!!!!
  9. CIVIC Dom

    Nissan 200sx/s13

    Véééééééééééégre újra megy a pirate!!!!!!!!!!!! Drift King!!!!!! Minden adatot akarok tőled msn-től kezdve a telefonszámig mindent el szeretnék kérni!!!!!!!!!!!!!! Dav3-al megijedtünk h soha többé nem tunk dumálni szal örülnénk ha jelentkeznél hja és pesten lex a köv carstyling szezonnyitó kiállítás a HUN Expoban nah ott talhatnánk!!!!! Írj!!!!!!!!!!! Dom~
  10. CIVIC Dom

    Nissan 200sx/s13

    Jaja. Sajnos ,de ha eljön a zezon úgy is eladják!!!!!!
  11. CIVIC Dom

    Japán vs Keleti verdák

    Egyikse??? Hát nem is tom ezt meg kell cáfolnom de viszont anyiban igazad van ,hogy úgy egyik sem tud jobb lenni hogy mindenben legyőzzék egymást és ki lehessen jelenteni hogy ez biztos ,de az egyik az egyik téren tökéletes a másik a másik téren tökéletes!!!Viszont itt most az számít h kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban + hogy kinek mi a "röggeszmélye" és hogy a kedvenced a legjobb-e!!!
  12. CIVIC Dom

    Street Drifting

    Jaja!!!A tudás hát igen deaz mit sem ér ha nem érzed mert a drift az olyan mint egy jó nőt tapizni érezned kell h hová vezesd a kezed h beteljesüljön a gyönyör mit ebben az esetben h rakj egy olyan ász driftet h a D1-esek a gatyájukba csináljanka mert lehet h xar a verdád de ha érzed és vágod h mit kell tenned akkor semminek nincs akadálya!!!!!!!!!!!!
  13. CIVIC Dom

    Nissan 200sx/s13

    Xép:S most már elkezdhetek izadni. LOL Emígy mi a helyzett? H vagy?
  14. CIVIC Dom

    Nissan 200sx/s13

    Ez nagyon jó Dave akorát pöriztem LOL!!!!! 113,490 volt eddig a csúcsom!!! Valaki versenyt? Print screen a pontszámról és aki a legnagyobbat érte el azt kell mindig megverni nagy pöri lenne nem?
  15. CIVIC Dom

    Nissan 200sx/s13

    Ohhhh.Voltál a Szegedi kiállításon? Ne mond? Akkor szabályosan elkerültük egymást? Mi is ott voltunk és sikeresen beültünk az egyik R33-as Skylineba!!!! Nem baj még dumálunk arról h legalább talni valahól vagy jövőre elmehetnénk az egyik drift versenyre mer abból ley bőven jövőre.
×
×
  • Create New...