Jump to content
PirateClub.hu

szokesandor

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: szokesandor

  1. szokesandor

    Furcsa kérések az ágyban!

    nekem a legfurcsább kérés amit mondtak az volt hogy ha lehet siessek mert 20 perc múlva jön a busza xD
  2. szokesandor

    Korkülönbség?

    az én barátnőm 20 lesz én meg még 18 sem vagyok
  3. Köszönöm sonka83, pontosan ilyen hozzászólásokra voltam kiváncsi!!!!
  4. nem dicsekedni akartam ezzel, hanem télleg kiváncsi voltam hogy mások is vannak-e hasonó helyzetben. És mi a 2. lehetőség?????
  5. a másfél órát nem úgy kell érteni hogy folyamatosan egy pózban megállás nélkül, hanem cserélgetve egy-két apró csókolózás közbe meg ilyenek. De ha a barátnőm élvezi amit csinálok akkor addig húzom amíg csak lehet. sztem ha minél később megy el a pasi annál nagyobbat élvez a végén. Nektek nem tünt még ez fel?????
  6. Hát nem tudom, télleg furcsán hangzik ez, de ha mások is vannak hasonló helyzetben akkor annyira mégsem lehet lehetetlen. és biztos hogy nem színlel mert azt észre lehet venni azt egy ilyen esetben.
  7. ezzel tisztába vagyok hogy a csajok többszöri orgazmusra is képesek na de ennyiszer?????? Most hétvégén megkértem hogy számolja és a végén azt mondta, hogy 25 körül elvesztette a fonalat..... Hát nem tom.
  8. Syastok. Azért nyitottam ezt a témát, mert szerintetek az normális, hogy amikor együttvagyunk a barátnőmmel akkor én kb egy-másfél óráig bírom ő meg akár harmincszor is el tud menni? Valamit mondjatok már nekem erről, mert a barátnőm azt mondja, hogy vmi nem stimmel velünk....... Pedig csak örülhetne neki, elvégre nem sokan vannak így,vagy ha igen akkor írjatok ide léci. Fontos lenne Köszi
×
×
  • Create New...