Jump to content
PirateClub.hu

tima31

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About tima31

  • Születésnap 06/22/1987

Profile Information

  • Lakhely
    Kecskemét

tima31's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hello emberek! 1-2 ötletet várok vajon mit kéne tennem. Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem mind külsőleg és legalábbis amennyire ismerem, az alapján "belsőleg is". A probléma a következő : van barátja, és, hogy egy kicsit megfűszerezzük az egészet, ez nem is olyan biztos. Látszólag már nincsenek együtt, de néha ennek teljesen az ellentétét tapasztalom. Kicsit olyan se veled se nélküled a dolog. Nem tudom vajon nyissak e a lány felé vagy sem? Ja és még valami kimaradt, ez a legnagyobb gond az egészben, a barátjával napi szinten találkozok, tehát ismerjük egymást és úgy gondolom jóban is vagyunk , és hát ezt sem szeretném, hogy megváltozzon.
  2. tima31

    Jó fiúk, rossz fiúk

    Hát én régebben egyértelműen a jófiú ( 3-4évvel ezelőttig) kategóriájába estem, bár ma sem nevezném magam a tipikus rosszfiúnak, de rengeteget változtam. Külsöleg is de leginkább gondolkodásmódban és viselkedésben, néha félek is, hogy aki nem ismer eléggé annak lehet , hogy totál bunkónak tűnhetek :S. Amúgy mint mondtam nem vagyok a tipikus rosszfiú, nem dohányzom alkoholt is csak ritkán iszom, viszont a megnövekedett magabiztosságom (a régi énemhez képest) lehet néha átesik a ló túlsó oldalára, de azért hála az égnek túl sok sértődöttséget még nem szült ez.
  3. Én regisztrálva vagyok több külföldi fórumon is és pl. a 13dots.com on volt egy szavazás mint itt hogy kinek milyen nete van , de ott sávszélre lehetett szavazni nos a legkisebb választható opció az 1024 es net volt de nem ez a lényeg.Többen ott is leirták milyen netük van és mennyit fizetnek érte , egy svéd gyerek pl 10Mbites netért fizet havonta kb 6000 Ftot .Éljenek a magyar internetszolgáltatók . Nc.
  4. tima31

    Saját Minisigjeim (userbarjaim)

    Akkor ott láthattam én is . Jók lettek. Azé gyanakodtam mert előbb láttam az userbars.com on mint itt A proud to be hungariant már amugy is hiányoltam a sok nemzet kötül :good2:
  5. tima31

    Saját Minisigjeim (userbarjaim)

    A messengeres meg az emule-s nekem is nagyon ismerős! biztos hogy saját gyártmányok?
  6. Dartsot részesyitem előnyben bár az nincs olyan sok helyen
  7. TV net , sajnos . olcsók az árak de a szolgáltatás minőségén meglátszik , a sávszél mostanában már megvan de a pingek hatalmasak van hogy 200 az alap . Na meg olyan hogy ügyfélszolgálat , hát az náluk csak egy véletlenül elejtett szó a papircetlin . E-mailekre no reakció , de ha van valami akkor csak annyi hogy valószinüleg a te készülékedben a hiba. Szal ennyi. F*ck TVNET
  8. tima31

    melyik a legjobb sport

    Személy szerint Jégkorong a Number one! Végülis a válogatottunk jobb abban mint fociban Második pedig a bringázás.
  9. tima31

    Scanbar

    Asszem valaki oktathatna imagereadyből
  10. Nemtom mióta van itt photoshopos topic de én még csak most vettem észre ! Nagyon örülök neki mert végre magyar embereknek is megmutathatom apró műveimet! És itt az emlitett 3 sig:
×
×
  • Create New...