Jump to content
PirateClub.hu

The Flash

Veterán
  • Pontszám

    61
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About The Flash

  • Születésnap 02/26/1989

Profile Information

  • Neme
    Férfi

The Flash's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. The Flash

    Bajnokok Ligája

    Az imént sorsolták ki a Bajnokok Ligája csoportkörének beosztását, s a Barça, kiemeltként az E jelű kvartettbe került, ellenfelei pedig a német bajnok VFB Stuttgart, a francia bajnok Olympique Lyon és a második számú skót csapat, a Glasgow Rangers lesznek. A csoport részletes programját, valamint a többi csoportot hamarosan közöljük. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A többi csoportban kik lesznek? tudja valaki?
  2. The Flash

    Real Madrid

    Ez megint csak a te fejedből pattant ki! nem akarok vitatkozni ezzel kapcsolatban, gondolj amit akarsz!
  3. The Flash

    Real Madrid

    hát akkor elég ingadozó formáját mutatja(ha így elmennek mellette ízük-kedvükre a csatárok) nem tett még le semmi komolyat, nem úgy, mint cannavaro,terry,puyol... egy szezon nem mérvadó! Majd ha 5-éven át tud egy jó szintet hozni, akkor lehet egylapon hozni az elöbb felsorolt klaszisokkal!
  4. The Flash

    Real Madrid

    Nem azért de a védelem, miét lenne a világ legjobbja! Cannavaro letett legalább vmit, de Sergio a Sevilla ellen annyit bakizott, és annyiszor verték meg a csatárok, ahányszor akarták! Szval ez kicsit erős kif. volt!
  5. The Flash

    Chelsea fan!

    Itt a video: http://www.youtube.com/watch?v=mrN4zyLHViM 1:30 körül tisztán kivehető, h Gigs már ugrott-csúszott be, s a mögötte levő Chelsea hátvéd lekésett róla! S bár becsúszott, de nem érte el! Ergo nem volt szabálytalanság! De azt is láthatjátok, h Gigs nem is hozta fel a szabálytalanságot, ill. 11-es! Azért perelt, mert azt mondta, h az érvényes gól! De sztem a jó öreg Gigs is tudta, h nem érvényes!
  6. The Flash

    Chelsea fan!

    Akkor kérdem! a MU megérdemelte volna? S miért? mert rugtak egy szabálytalan gólt, és mert nem tudták érvényesíteni a helyzeteiket? A meccset nem a helyzetek száma dönti el, hanem a rugott-érvényesített gólok! Meg amúgyis! Ha a rugnak egy teljesen szabályos gólt, de a bírók azt mondják , h nem gól, akkor nem gól! sajna előfordult velünk magyarokkal is anno a VB-n! De tegnap nem erről volt szó! Nézzétek meg azt a támadást amennyiszer akarjátok! A kapust jóformán 1m-t beljebb tolta Gigs, miközben már a kezében volt a labda(szerintetek ez szabályos? ) jah, és Gigs ellen ekkor nem szabálytalankodtak, azt is visszanézhetitek! csak egyszerűen becsúszott, h elérje a labdát! De elkésett! fél másodpercen, avagy 30cm-en múlott a gól! De ugye ez se jelenti azt, h nyert volna a MU) Én inkább azt mondanám, h jobban megérdemelte volna a győzelmet a mancehster-i gárda, HA berugták volna a helyzeteiket! Az meg már reménytelen eset a fociban, ha vki azzal jön, h milett volna HA!
  7. The Flash

    Chelsea fan!

    Nem akarok kötözködni megint, de ti se panaszkodhattok! Ti nektek is meg kéne tanulni legalább az ellenfél nevét: Chelsea nem pedig cselszki!... Míg a végén elfelejtitek, h kell írni a nevét a csapatnak
  8. The Flash

    Chelsea fan!

    Ti meg értetlenkedni!
  9. The Flash

    Chelsea fan!

    Ennyierővel a kaput is előrébb hozhattátok volna! Kérdezzetek meg szakembereket, mind azt mondja, h nem volt gól! De aki nem tudja elviselni, az csak vitatkozzon, vagy verjen szét vmit ... nah, csá
  10. The Flash

    Chelsea fan!

    Még szép hogy nem adták meg! Szabálytalan gól lett volna! Nézzetek csak utána! Kapust támadni nem lehet, főleg ha már megfogta a labdát, belökni meg méginkább nem! Aki meg nem tudja visszafogni magá s elismerni a másikatt, az gondolkodjon el magában! Ennyire nem tisztelni az ellenfelet, ... Tisztelet a kivételeknek!
  11. The Flash

    Chelsea fan!

    Nyugodj már le! Most menj lefeküdni, s holnap olvasd vissza magad! Nevetséges , hogy hogyan viselkedsz! Örüljél inkább a bajnokságnak!
  12. The Flash

    Chelsea fan!

    ugyan! Az utobbi években nem tudom kinyerte a bajnokságot! De ha már így jössz, akkor ti meg C Ronaldo nélkül nem értek semmit! Köszi a sportszerűséget!
  13. The Flash

    Chelsea fan!

    Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaz! Chelsea-é a serleg! Chelsea 4 ever!
  14. The Flash

    Manchester United

    de azt ne feledjétek, h a MU a BL-ben 21(vagy 23) góljából mindössze 3-at rugott idegenben! a nagy gólszámban benn van a roma elleni derbi... szval én nem innák előre a medve bőrére!
  15. The Flash

    Chelsea fan!

    Angol ligából csak a Chelseat szeretem, s szurkolok nekik, h a vörös pudingokat szétverik, s megnyerik a bl-t, ill. pl-t is! szval go Chelse go!
×
×
  • Create New...