Jump to content
PirateClub.hu

italiano

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

italiano's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. italiano

    Microsoft Windows 7

    ezeknek az aktivatoroknak meddig tart ahatása,hamar lelővi a mikroszoft,vagy tartós?
  2. italiano

    Microsoft Windows 7

    de azért vannak különbségek.. pl:már hónapok óta fut van bent serial,amit letiltottak.. legtöbb aktivátornál azt kérik h ne írj be seriált a telepítéskor... emiatt gondoltam h nem fog müködni az aktivátor.
  3. italiano

    Microsoft Windows 7

    egy aktivátor rajta is tud segíteni,ha mégis bibis lenne a végén? igazolás annyi volt elkérték a diákot és kiadták a cd egy papír kíséretében... előtudod szedni az emlékeidet?
  4. italiano

    Microsoft Windows 7

    Vki ismeri véletlenül a tisztaszoftver progamot? gamesahowról sezreztem egy win7 prot mint diák,és áll egy érdeels tétel pont... "Kedvezményezettek megfelelően kitöltött és leigazolt igénylőlap benyújtásától 2010. márc. 1-ig jogszerű a használat.." vagyis ezután aktiválást megszünteti a mikroszoft és meghal a win,vagy a lelkiismereten múlik h törlöm-e( vagy ha állambácsi újra kifizeti a pénzt akkor igazolást újra benyújtom,és csinálok egy hercehurcát)... Vki fel tud homályosítani?
  5. italiano

    Microsoft Windows 7

    Erre senki nem tudja a választ,vagy nem merte próbálni?
  6. italiano

    Microsoft Windows 7

    gyors kérdés,letöltött win7.et activatorral aktiválom,ezek átmennek a WGA teszten,rendesen lehet frissíteni? Most XP-m van,letöltött kalóz,de wga-n eddig mindig átment,rendesen frissített mindig!
×
×
  • Create New...