Jump to content
PirateClub.hu

Nandiee

Veterán
  • Pontszám

    36
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Nandiee

  1. sziasztok!

     

    Gondolom nem jó helyre írok, de egy honlapra lenne szükségem. Egyenlőre nem kéne semmi bonyolultabb, bár, ha valaki jártas webáruház készítésében, akár arról is lehetne szó. Most a fő cél az lenne, hogy gugli kidobja az elérhetőségeim, ehhez kéne egy honlap. Persze a webáruházat nem ingyen kérem, ha valaki ért az alábbiak bármelyikéhez, vegyen fel msn-re: nandiee1@hotmail.com

    köszi.

  2. Sziasztok!

     

    1000éve nem jártam itt:). Ki hogy áll a növésben?:) Én sajnos nem edzettem most pár hónapig jól el is zsírosodott a hasam. Tegnap csináltam egy átmelegítő edzést(kompletten mindent, ahogy azt a kezdő időszakban kell). Aztán talán jövőhét pénteken már lebontom.

  3. Kicsit vissza olvasgatsz 1000+1 otthoni edzéstervet írt már Jannussz. Bár Én(És szerintem sokam mások) azt mondanám, hogy menny le terembe, sokkal jobb eredményt érhetsz el az ottani gépekkel.

  4. Tényleg. Még régebben írtam, hogy elkezdem az "első"(remélhetőleg utolsó) kúrám. Kb. 2 hete már el is kezdtem és vizesedik a fejem. Van rá valami amivel ezt reakciót lecsökkenthetem?

  5. ezt a toka dolgot szerintem senki nem érti...:)Igazábol én sem. Van egy kis tokád és szeretnéd hogy le menjen? Szerintem ha fogysz, megy az is vele(legalábbis ha jól gondolom).

  6. Biztos h valamit elba*zól. Lehetetlen h ne hízz normális táplálkozással, edzéssel és ráad még táp. kiegekkel...Én, úgy h tudom h szarul kajálok(rendszertelenűl és ráad a fehérje bevitelem is igen csak kevés rendes kajából) még ígyis híztam 2hónap alatt 2,5-3kg-t. Igaz, minden nap szedek kreatint, vitatamint és fehérjét.

  7. egyátalán nem kell isteníteni a koxot...sőt.szerintem mindneki jobban jár ha naturélba(táp.kiegekkel) nyomja...Én is csak azért kezdtem bele mert türelmetlen vagyok. bocsi a helyes írási hibákért, de nem rég értem haza céges buliról :)(pár tequila és egy kis ez az lecsúzoszott:D)

  8. Nandiee csak egy jó tanács: Ha anabolikus hatású gyógyszerekre adod a fejedet, akkor kérlek legalább ne az orális úton szedhető készítményeket válaszd. Gondolom te is 17-18 éves korodat éled. Ilyen korban a gyomrod nem fogja tudni még teljesen feldolgozni az anabol különböző fajtájú tablettáit (danabol, dianabol, thai anabol stb.) Nem akarlak lebeszélni a steroidról mert engem se tudtak anno, viszont annyit szeretnék mondani, hogyha egszer elszántad magad akkor dönts az ampullás steroidok mellett. Mondok is egy példát: mivel tömeget szeretnél növelni, viszont fiatal vagy, ezért a legjobb megoldás a deca-durabolin. Ha rendesen és becsületesen táplákozol és edzel mellette akkor másfél két hónap alatt magadra szedhetsz 10-12 kilót. Természetesen utókúrának Hcgt is kell "szedni" hogy a hormonháztartásod helyre álljon és a heréid ne sorvadjanak el.

     

    üdv

     

    Köszi a tanácsot, nem Te vagy az első, aki mondja. Sajnos iszonyatosan utálom a tűt, de megfontolom a dolgot. Hét közepére tervezem a megvételt, szóval van még egy kis időm. Képben vagyok, nem egy barátomat Én szúrtam mint decával, mint szuszival. Tudom h ezek jobbak lennének. Fosok is a danaboltol, nem hallottam túl sok jót róla. Ha lenne bármi vese, máj fájdalmam abba hagyom a szedést és jöhet proviron. Más problémám nem lehet belőle, ha jól tudom, esetleg még furunkulusz, de nem igazán vagyok hajlamos a pattanásokra, remélem erre sem. Deca-durabolionbol szted hány ampulla lenne optimális? Amúgy eltaláltad, 18 vagyok.

     

    Szerk: Berto, ha jól vélem te is képben vagy. Esetleg vmi hozzá fűzni való?:)

  9. tápkiegeket szedek, attól nem hízom csak nagyon lassan. Berto: köszi. remélem is h hoz egy pár kilót:).

    szerk: tudom...a jó munkához idő kell stb... de nem is tervezem abba hagyni:)

×
×
  • Create New...