Jump to content
PirateClub.hu

v_istvan

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

v_istvan's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. v_istvan

    Microsoft Windows 7

    Üdv! Nagyon köszönöm az információt! Hálás vagyok érte! István
  2. v_istvan

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Az előttem szóló Doogka kérdésére én is szeretném tudni a választ,mert nekem is többször jelentkezik,pont ily módon! Op.rendszer: windows 7 sp1 professional 32bit Köszönöm!
  3. v_istvan

    Microsoft Windows 7

    Kedves Danszter! Nekem is előfordult már ilyen a windows 7-en!Akkor csinálta amikor a gép "alvó" állapotban van és úgymond "felébresztem"!Jó pár perc eltelik mire helyreáll a kapcsolat,de eddig mindig sikerült neki! (Router:Siemens Gigaset SX 553 dsl)
  4. v_istvan

    Microsoft Windows 7

    Üdv! Sajnos nem tudtam az összes (47)oldalt elolvasni ezért inkább kérdeznék! Windows 7 32bit rendszert használok és a media player nem ad hangot az internetről pl:innen letöltött avi videókhoz,amúgy pedig tökéletesen működik mondjuk e-mailen kapott ,csatolt videók esetén és egyéb esetben is! Mi lehet a gondom ezzel? excl.gif Tettem fel win 7 codec pack-ot is és úgy sem megy! Előre is köszi a válaszokat!
  5. v_istvan

    Microsoft Windows 7

    Üdv! Sajnos nem tudtam az összes (47)oldalt elolvasni ezért inkább kérdeznék! Windows 7 32bit rendszert használok és a media player nem ad hangot az internetről pl:innen letöltött avi videókhoz,amúgy pedig tökéletesen működik mondjuk e-mailen kapott ,csatolt videók esetén és egyéb esetben is! Mi lehet a gondom ezzel? Tettem fel win 7 codec pack-ot is és úgy sem megy! Előre is köszi a válaszokat!
×
×
  • Create New...