Jump to content
PirateClub.hu

foxy

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

foxy's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Ok már megtaláltam.
  2. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Nekem két kérdésem lenne. Az első az, hogy szerintetek melyikkel eredményesebb az edzés? Mondjuk az egyik nap bicepsz és váll,akkor az edzés első felében megcsinálom az összes bicepsz gyakorlatot aztán utánna az összes vállat, vagy esetleg úgy kéne, hogy 1 bicepsz gyakorlat 1 váll 1 bicepsz stb. A másik kérdésem az lenne, hogy az nem baj ha tul sokat ezsek? Jó persze tudom, h sokat kell enni, mert nagyon fontos az izomépítéshez, de azért nem akarok nagyon elhizni(zsírosan)(Egyébként könynen hizok). Nincs valami felső határa az evésnek? :]
  3. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Hogyha azt mondom, h csak karra edzenék (bicepsz,tricepsz, váll), akkor az jó, ha minden másnap edzek rá?
  4. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Kösz az infót.
  5. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Az befolyásolja az izomnövekedést ha olyan este 8-9 óra fele edzek vagy az idő nem számít?
  6. foxy

    Peti a Kemény

    Ennek nincs semmi értelme
  7. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Hát ha egy ideig nem eszel főleg edzések után (esetleg éhezel hoszabb-rövidebb ideig) akkor van a katabolikus állapot és a test még véletlenül se a zsírból fog energiát felszabadítani, hogy végső esetekre mradjon, tehát az izmot bontja. Szóval hiába van zsirod ilyenkor az izmot fogja lebontani. (Bár lehet h hülyeséget irtam javítson ki aki ért hozzá rendesen )
  8. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Értem és köszi a nicknick a gyors válaszod.
  9. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Az miért van h amikor kicsit intenzívebben edzek(pl focimeccs, vagy régebben thai box) , akkor utánna nem vagyok éhes, pedig az előző étkezés már régen volt. Ez csak nállam van így vagy hülyeség az egész?
  10. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Köszi, figyelni fogom. :]
  11. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    A nem versenyszerű izomtömegnöveléshez is elengedhetetlen a diéta?Ezt már kérdeztem egyszer, csak nem kaptam rá választ. Azért érdekel mert 16 éves vagyok, és nincs nagyon lehetőségem a diétára, emellett iskolaidőszakban az ottani menzán ebédelek. Bár ezek ellenére figyelem,h mit eszek és az eredmény is látszik.A másik meg,h a sporthoz amit űzök, elengedhetetlen a nyúlékonyság és a gyorsaság , ezért sem gondolkodok versenyszerű testépítésben. Na ennyi lenne.
  12. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Oksa thx.
  13. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Aerob edzéseket lehet minden nap csinálni?, (pl futás, biciklizés) mert valahol pl egy héten 3* írja.
  14. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Amúgy a sokak által emlegetett "strandfazon" eléréséhez is kell kemény diéta betartása az edzések mellett? Vagy ilyen hozzáállással már ne is kezdjek gyúrni?... Én egyébként sportolok, s mellette könnyed focizásra is megyek a haverokkal, tehát azért nem vagyok annyira nyeszlett vagy kövér gyerek.
  15. foxy

    Gyúrjunk wazze!

    Na utánaolvastam sokmindennek. Hát... elég öszetett ez a dolog (és egy kicsit bonyolultnak is tűnik ) de remélem kialakul majd valahogy.
×
×
  • Create New...