Jump to content
PirateClub.hu

halas

Elit
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: halas

  1. A felirat készítésre szavaztam, szerintem azzal lehet a legtöbbet tenni másokért, mert sokaknak segít egy film megnézésben a magyar felirat. Valamint az a verseny elég sikeres volt, mert aki nem nyert az is érezhette, hogy jót tett. Ha pedig megköszöték neki, akkor büszke is lehetett a munkájára és jó érzéssel töltötte el. Az azonban igaz, hogy jóval nagyobb munka, mint pl. egy report beküldése, így a jelentkezők száma is kisebb. Szerk: Most olvasom, hogy Manowar mit írt a felirat készítésről, esteleg annyit lehet engedni, ott hogy az angol feliratot is át lehessen írni, és akkor csak fordítani kell. Bár mintha így lett volna korábban is, igaz?
  2. Remélem csak ideiglenes állapot, és meg tudunk győzni Tibi, hogy állítsd vissza, jó példa rá, hogy eme döntéssel, azért senki nem értett eddig egyet.
  3. halas

    Samsung U 600

    Sziasztok! Én nemrég vettem u600-ast telefont. Sajnos bizonyos szolgáltatók blokkolják a java telepítést erre a telefonra. Azonban: ki lehet játszani. Szükség van egy jadmaker programra, amit itt tudtok letölteni(ingyenes): http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/JADMaker.shtml A Java játékokat 'jar' kiterjesztésű fájlként lehet letölteni. Ezért az u600-nál és más telóknál kell hozzá egy JadMaker nevezetű progi. Ez a 'jar' fájlból csinál egy 'jad' fájlt is a 'jar' mellé. I. A jar és jad fájlokat be kell másolni a telefonmemóriába, az 'egyéb fájlok' mappába. II. A telefonba (mintha telefonszámot ütnél be) be kell írni a *#9998*4678255# kódot (a második * után csak kötőjelek jelennek meg). III. Ezután a jad fájlon a bal érintőgombot (az 'i' feliratú gombbal nem megy) meg kell nyomni, ezután bejön a telepítő képernyő, ahol telepíteni tudjuk. (Ha valamilyért nem lehet telepíteni a játékot, akkor vagy rossz a fájl, vagy nem ehhez a telóhoz való.) IV. Ha a jad,jar fájlokat törölni szeretnék az egyéb fileok közül, akkor a számkódot inaktíválni kell. Az alábbi játékok közül az ősemberes már tesztelve lett, müködik. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5955651&hl=tribes Természetesen SMS, Jabba letöltésén, ami pénzbe kerül, ezt a folyamatot nem kell végre hajtani.
  4. meg a többi karibi sziget :)

  5. te is unatkozol hogy rákerestél a 3. userra?

  6. ez jól hangzik, mennyibe kerül egy királyrák? és ez pontosan melyik is, az a nagyobb vörös színű? képet nem tudnál mutatni a kajáról? így néz ki? http://www.blueislandseafood.com/images/ASMI-ALASKAN-KING-CRAB.jpg köszi
  7. halas

    [PiRATECLUB termékek]

    pirate club dance hall Phuket-en http://www.phuket-guide.com/pirate-club/index.php
  8. hello meg mindig nem tudok uzit kuldeni ugyhogy irtam a köszönöm halas1 topikba neked

    de érekes mert fogadni meg tudok t?led ki érti ezt?

  9. szia nem tudok pm-et kuldeni letiltottad a pm fogadast? ezt irj ki:

    "A következ? hibák történtek

    A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni.

    A privát üzenetet nem továbbítottuk"

  10. szia nem tudok válaszolni a pm-edre mert azt irj ki "A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni."

    véletlenül letiltottadaz üzenet fogadást??

  11. mi ujság vándor, írj pm-t ha kérdésed van

×
×
  • Create New...