Jump to content
PirateClub.hu

balintka89

Veterán
  • Pontszám

    38
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

balintka89's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. balintka89

    Microsoft Windows 7

    Rendben, köszönöm a segítséget!
  2. balintka89

    Microsoft Windows 7

    Okés, köszi, megcsináltam ezzel az 1.7.7-es daz aktivátorral és most azt írja ki, hogy a Windows aktiválva van! Most akkor ezután frissítéseket is szedhetek le? Szóval átmenne az eredetiség vizsgálaton?
  3. balintka89

    Microsoft Windows 7

    Hello! Segítséget szeretnék kérni! Feltettem a Windows 7 Ultimate-t és ezt a RemoveWAT nevű "aktivátort" használtam! Jó lett mert tényleg nem ír ki az aktivációval kapcsolatban semmit, ha belépek a Számítógép\Tulajdonságokba! De Everestel megnéztem az Op. rendszereken belül azt írja h aktiváció szükséges, 29 nap van hátra! Ez a progi mennyire biztonságos? Meg most mi lesz ha lejár az idő? Letöltöttem még az 1.7.7 by Daz aktivátort is de azt meg nem igazán értem, hogy hogy kell használni... csak az install-ra kell nyomni v az advanced optionsba is kell vmit állítani? Meg ezzel az utóbbival ha aktiválom akkor a frissítések gond nélkül rámennek? Vissza is olvasgattam 1 keveset de semmit se találtam ezzel kapcsolatban... Előre is köszönöm a segítséget!
  4. Nekem E8400asom van! PC Wizard 2008 szerint Nem terhelve(2000 Mhz): mag1: 39 fok mag2: 37 fok Terhelve(3000 Mhz): mag1: 49 fok mag2: 48-50 fok Szerintetek ezek az értékek jónak számítanak?
  5. Köszi! Hát nem tom, milyen AMD-d van? Mert Intel és AMD közöt van különbség!
  6. Hello! Ez nem igazán hűtési probléma de lehet az is! Szóval van egy C2Duo E8400asom ami ugyebár ha nincs terhelve akkor 2000 Mhzen jár! Így a PC Wizard 2008 szerint 45 fokos! Ha elkezdek vmi komolyabb dolgot csinálni rajta (pl TDU) akkor ugye 3000 Mhzen kb 55 fokig felmegy a hőmérséklete!:S Terhelés nélkül a venti 3000rpm és elég hangos! Terhelve max 100-150 rpm-el több és végülis nem hangosabb! Szerintetek ez így normális? Ja és még egy kérdés: Szeretném 1 kicsit tuningolni a procit! Néztem rá olyan hűtőt hogy Cooler Master Hyper TX2! Ezt eléggé dícsérik meg olyat mondanak h 30 fokkal lement a proci hőmérséklete! Ezzel a hűtővel szerintetek elmehetek 3800 Mhzig úgy h nincs belőle gond nagy terhelésnél sem? Konfig: lap:ASUS P5KC táp: HKC 430 W Előre is köszi a segítséget!
  7. Köszi krisz ez is megvolt de ugyanaz!:S Nem látom a vidkari hőfokát!:S Nem értem mi lehet a baj!:S
  8. Megvan nekem az a progi már pár hete de nem találtam benne hőfokmérőt!:S Hol van az? Mert van olyan h sensors de abba se mutatja!:S Nem tom mi lehet a gond! Volt elötte egy ASUS ATI Radeon X1300 Pro karim is de annak se mutatta a hőfokát... :S Valami ötlet?
  9. Hello! Olyan kérdésem lenne h van nekem egy Inno 3D Gef 8800 GT-m 512 MB és azt szeretném tuningolni egy kicsit de semelyik programba sem találom a hőfokát! (Everest, PC Wizard) Lehetséges h azért mert nincs rajata hőmérő dióda? De ez elég érdekes h egy ilyen karira nem tesznek! Válaszotokat előre is köszi!
  10. Végre: Intel Core 2 Duo E8400 3,0 Ghz (Wolfdale)
  11. Hát ez akkor kár...! De semennyire se? Ennyire gagyik a Codegenek?:S
  12. Oks köszi! Hát akkor lehet nézek vmi jó kis hűtőt! davidka004, a tápom amúgy HKC márkájú kb fél éves! Nem tom ismerős e a márka szerintem nem vmi nagyon elterjedt de eddig jó! Van rajta minden alapból! (pl SATA tápkábel)
  13. Köszi, igazad van! Benyomtam a TDU-t és máris 3000-re felvitte az órajelet! Kipróbálom majd még a 3Dmark 06-ba is! De amúgy az a N.O.S funkció nem nagyon okoz neki gondot ugye? Szóval ha alapból is 3000 Mhz az órajele az h mindig 3017-en megy az miatt nem csökken nagyon az élettartalma nem? Ja és egy 430-as táppal meddig tudom majd kb húzni? (úgy h még biztonságosan fusson minden rajt)
  14. Hello! Remélem most jó helyre írok! Szóval tegnap vettem egy ASUS P5KC alaplapot és hozzá egy E8400as procit! Összeraktam minden cool bekapcsoltam windows újra és azt vettem észre h igencsak lassan rakta fel!:S Mind1, felraktam egyből cpu-z és Everest és azt mind1ik azt mutatta hogy 2000 Mhz-en megy a proci! De annak 3000ren kéne mennie! Nézegettem a BIOS-t és minden Auto-n volt! De van egy olyan beállítás a CPU-nál h AI overclock és azon belül egy N.O.S. funkció! Azt írja h ezzel a beállítással az optimális frekit állítja be! (a könyvbe más van írva :S ) Na ezt bekapcsoltam és igy 3017 Mhz lett a proci! Ez cool csak ez most tuningnak számít vagy nem? Mert a tuningal még várni szeretnék 1 kicsit a gari miatt! Meg szerintetek ez mitől volt h csak 2000 Mhz-en indult a proci??? Válaszotokat előre is köszönöm!
×
×
  • Create New...