Jump to content
PirateClub.hu

levi0007

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About levi0007

  • Születésnap 10/25/1987

Contact Methods

  • MSN
    levieszsuzsi@citromail.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    3373 Besenyőtelek

levi0007's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. levi0007

    Gondoltam egy filmre......

    Ez a Gyilkos Mezők!
  2. levi0007

    Filmes játék

    Talán a Sivatagi Cápák????????????????
  3. levi0007

    Szűzoltás,az első aktus!

    Egyébként én majd később akarom elveszteni a szüzességem . Majd olyan 4 év múlva . Az ilyen gondolkozás komoly!!!!!!!!!!!!!!Ezt a dolgot nem tervezni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!Jön önmagától!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Ui:Cool Túra!!!!!!!!! Indul A Bakterház!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. The Best:Csupaszpisztoly összes része!!!!!!!!!!!!!!!!!! Űrgolyhók!!!!!!! Monty Pyhton filmek!!!!!!!!! Adam Sandler's All Movie!!!!!!!!!!!!!!! Horrorra Akadva 1-4!!!!!!!!!!!! Top Secret!!!!!!!!!!!!!! Bazi Nagy Film!!!!!!!! Ne Szórakozz Zohannal!!!!!!!!!!!! Pénteki Esti Gáz 1-2!!!!!!!!!! Ne légy Barom összes!!!!!!!!!!
  6. levi0007

    Melyik volt a legjobb KGST autó?

    Lada 4Ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. levi0007

    Ki a legjobb magyar rapper?

    "Kicsi Tyson mással megíratott "kemény szövegei" tényleg ütnek" Ne hari,de ha tényleg ismernéd ezt a stílust vagy esetleg egy kicsit is a zenei világot,akkor tudnád,hogy Kicsi Tyson írja és nem iratja a szövegeit!Ja és Majka Papának mióta "befutott" a szövegei Kb. 70-80%-át Tyson írta és írja!
  8. levi0007

    kelet-nyugat magyarország?

    EAST SIDE 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. levi0007

    Ki a legjobb magyar rapper?

    Ez röhej!Itt mindenki csak a mainstreamet és az UG-t ismeri?A magyar hip-hop nem csak ezekről szól!Persze ezek az alapok,ezek nélkül nincs hip-hop kultúra!Nem tom,hogy vagytok ti vele,de én 1996 óta hallgatok magyar rap zenéket és ezen röpke 12 év alatt sok mindenki jött és ment,de voltak vannak és lesznek is alap pillérek!Sokan fikázzák mégis ott voltak az elején:Ganxta Zolee és A Kartel!Hatalmasat löktek a hip-hop kultúrán!Kicsxit később megjelent a Fekete Vonat,amiakkorát alakított,amit még most is megirrigyelnek!Ezen együttesekkel egyidőben futott az Animal Cannibals,amely együttes laza,parti people jellegű hangulatával szórakoztatott mindenkit!Ők számomra alapok és felállítottak egy szintet!A mai rapperek nagyon tehetségesek közüllük is ha lehetne választanom,akkor Sziszkát és Kicsi Tyson válsztanám4Igaz ez a keményebb vonulat,de a szövegeik nagyon ott vannak!
  10. levi0007

    Jaguar XF

    "akkor valószínűleg mindenkinek luxusvillája lenne, és mindenki gazdag lenne.megint általánosítasz a német autók terén, ez az autó JAGUAR, ezért a JAGUAR névért kétszer annyit kell fizetni mint mondjuk egy vmien másik német márkáért. valóban szép autó, de ez inkább szerintem a lustagazdag osztály... nem a sportoselegáns! ha már itt tartunk müszerfal menü rendszer fullra az AMG vagy a mercedes C osztályéra hasonlít!" A Jaguar valóban luxus márka!Viszont ebben az árkategóriában simán veri Pl.Audi A8 ill. BMW 760Li!Csak ennyit akartam hozzá szólni!
  11. levi0007

    Keresztapa

    A Keresztapa az eddigi filmes világ legnagyobb alkotása!A trilógia felülmúlhatatlan!
  12. levi0007

    Jó horror filmek!!!

    A régi klasszikusok megragadták a rettegést!A maiak inkább már sokszor csak az értelmetlen öldökléssel foglalkoznak,de vannak kivételekpl.:Sziklák Szeme,Fűrész,Végső Állomás!
  13. levi0007

    Mi a kedvenc filmed?

    Hú hát van egy pár:Indul a bakterház,Veszélyes Kölykök,Horrorra Akadva 1-3,Keresztapa Trilógia meg még van egy pár igazán zsir movie!
  14. levi0007

    Dragon Ball 2008

    Az ötlet elég bizarr!Nagyon várom a megjelenést!
  15. 13 éves voltam!Egy nálam, 2 ével idősebb csaj vette el!Szép élmény volt!
×
×
  • Create New...