Jump to content
PirateClub.hu

blademaster

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

blademaster's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. blademaster

    Meglepetések barátnőnek

    Én anno az exbarátnőm 18dik szülinapjára a következő ajándékot adtam: Pénz hijján voltam, szal a nagyon komoly aranynyaklánc meg ilyenek szóba sem jöhettek. Hosszas töprengés után ugy döntöttem h. készítek egy romantikus "ebédet" . Elötte nap mindent megvettem, elökészültem. A csajnak azt mondtam h. jöjjön olyan 14:00-re. - A szobában lehuztam a redönyt, az iroasztal a szoba közepére került, 2 szék egymással szembe, teríték, az asztalon egy üveg piros bor, s mindenfelé gyertyák, halk romantikus zene - A csajt bekötött szemmel vittem be a szobába, kezembe fogtam az elötte nap megvett csokor rózsát, levette a kendőt s az öszhatás miatt elakadt a szava. A sírás kerülgette örömében. - Az ebéd két fogásból állt, egy (általam) aznap készített spagetti, (közbe iszogattuk a bort), a 2dik fogás pedig az elötte nap elkészített palacsinta torta (1réteg palacsinta, 1 réteg puding), a tején pedig egy szép marcipán, s persze a gyertya (18). - Az ebédet követően pedig egy lágy szeretkezés volt amivel lezárult az "ajándéksorozat".ú Nem tudom h. ilyen ötletek jók e, minden esetre nekem ezen a napon nagy sikerem volt. Biztos vagyok benne h. ennek az ajándéknak 1000x jobban örült az akkori barátnőm mint egy gyűrűnek vagy egy nyakláncnak. Hát kb ennyi.
  2. blademaster

    Furcsa szextörvények!

    Ez nagyon király! Köszi h. megosztottad velünk
  3. blademaster

    Tanuld meg az anális szexet!

    Ezt a témát olvastad már? http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=14445
  4. Hi all! http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html Aki ugy gondolja töltse ki! Én poénból kipróbáltam. 30% :D:D
  5. blademaster

    Gépeld be, hogy télapó....

    Hmmm. Noh akkor hadd szóljon: 5tuiuwu9 WEhehehehehee
  6. blademaster

    Tanuld meg az anális szexet!

    Most nem azért... De ne csak a saját tapasztalataizokból induljatok ki. Lányok kérdezzétek meg barátnőiteket, akik csinálják, hogy milyen. És ilyen hülyeséget, hogy "a nőnek semmi élvezet nincs benne", ilyeneket meg ne jelentsetek ki kollektívan minden nőre, mert ez nem igaz. Ha neked nincs élvezet az a te + a partnered baja. Főleg az utóbbié. Abban van valami h. mire is használandó a végbélnyílás, de hát lehet tenni a tisztaságért, s a higéniáért. Én elhiszem hogy sok embernek nem jön be. Ezt tiszteletben is tartom, s nem is unszolom őket hogy próbálják ki. S most visszatérve az elő gondolathoz: Én sem teszek ilyen kijelentéseket: Minden nő élvezi az anális szexet! Na, erről ennyit.
×
×
  • Create New...