Jump to content

kiraly

Veterán
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Semleges

About kiraly

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. kiraly

  Windowsos telefon probléma

  Sziasztok! Van egy nagy gondom a Win(fos) telefonommal. (Nokia) A héten a facebook állandóan kidobott a telon. Erre letöröltem, majd újra akarnám telepíteni, de nem lehet csak a hotmail-es fiókkal. Igen ám, de azt nem használom és elfelejttettem a pass-t. Így nem tudom újra telepíteni. Hiába kérem az új passt, nem csinál semmit ez a hüle mikroszoft. Szerintetek mi a helyes megoldás? Köszi Regisztráltam egy teljesen új accountot a hotmail-en, de a régi account aktív a Mikrosoft -fiók-nál. Hogy lehetne átállítani az új accountra ezt a fiókot? Onnantól már nyert ügyem lenne.
 2. kiraly

  Prince of persia SOT help

  Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy a POP SOT game közben, amikor egy kéményszerűségben felfelé ugrálva ideoda cikk-cakkban kellene haladni, akkor azt hogyan kell megejteni. (pl. a tőr megszerzésekor) Odáig eljutok, hogy jobb egérrel felszalad a falra, majd átugrik a szemköztire, de onnan nem ugrik tovább hanem leseik. Mit kellene ilyenkor nyomni neki, hogy újra ugorjon? KÖszi
 3. It egy jó link: [Hidden Content] DKKTI
 4. kiraly

  Microsoft Windows 7

  Sziasztok! Olyan kisebb problémám van a Win 7-tel, hogy az energia gazdálkodási sémái nem működnek. Pl. beállítom, hogy fényerő csökkentés 3 perc képernyő kikapcsolása 5 perc de nem történik semmi, ill. egy pillanatra a megadott időben elsötétül a képernyő, de abban a pillanatban már vissza is kapcsol teljes üzemmódra. Képernyő elhalványulás pedig egyáltalán nincs. Ilyenkor mi a helyzet?
×