Jump to content
PirateClub.hu

riska

ViP
  • Pontszám

    96
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About riska

  • Születésnap 11/03/1982

Contact Methods

  • MSN
    riska1982@freemail.hu
  • Website URL
    http://dvdpapa.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    egy nemigaz országból!
  • Érdeklődés
    Számítástechnika

riska's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Én Plextort használok, de ha az nincs (vagyis nem lesz, mert megszünik, így váltok a Verbatimra, de lehetőleg Taiyo Yudenes lemezre próbálok írni). Akinek kell olcsón lemez tudok benne segíteni, dobjon egy PÜ-t vagy egy mailt.
  2. riska

    Hány évesek a szüleitek

    Muter: 54 Fater: 54
  3. riska

    Gyúrjunk wazze!

    Ja így már OK :-)
  4. riska

    Gyúrjunk wazze!

    "73kg körül mozgok, nem vagyok szálkás nem is akarok. A csúcsom fekvenyomsában olyan 100kg körül lehet, nem mértem már rég. Abból következtetek hogy a 3x6x85kg kimegy" "Nekem meg a mellem van lemaradva és nehezebben is fejlődik, holott erőben megvagyok elégedve úgy-ahogy." A kettő hozzászólás üti egymást szerintem!
  5. riska

    Gyúrjunk wazze!

    Melleben? A fekvenyomás mellre megy.
  6. riska

    Gyúrjunk wazze!

    Én is holnap reggel megyek edzésre egy szépséges leányzóval :-) Viszont ez tényleg elismerésre méltó teljesítmény. Az egyik haverom már 15 éve rendszeresen edz (1-2 kihagyással). 60Kg volt a testsúllya, most 85Kg, de 5x80Kg-al szériázik és elég szépen ki van dolgozva a felső teste. Láttam a strandos képet, tényleg ki vagy gyúrva, de ennyit nem néztem volna ki belőled. Gratula
  7. riska

    Gyúrjunk wazze!

    Több, mint a testsúllyal való szériázás az már nem semmi! Gratula! Szép teljesítmény.
  8. riska

    Gyúrjunk wazze!

    Én 2 éve kezdtem, de sajnos sokkal több munkám lett így akkor 9 alakalom után abba hagytam a dolgot, most 1 hónapja újra járunk heti 2 alakalommal (örülök, hogy erre van időm). Ezt a két alakalmat szétszedem lábra illetve felső testre (ezt néha egy kicsit jobban szoktam előnybe részesíteni). Edzésem a következő képpen néz ki: 20 perc kerékpározás 5x8 szeréia a hasgépen (lábemelés) 5x8 a másik has gépen (láb magamhoz való felhúzás súllyal) 2x8 30Kg fekvenyomással 3x8 35Kg fekvenyomással 5x8 30Kg döntött mellpadon 5x8 15Kg tárogatós gépen 5x10 hátgépen (evezés) 5x10 hátgépen (súly felülről való lehúzása) 5x8 20Kg Bicepsz gyakorlatok 5x4 6Kg-os szabad súllyokkal különböző bicepsz gyakorlatok Lábas napon meg ami kinmaradt Vál Láb Tricebsz Nagyjábból ennyi. Edzés végén betölok egy protein turmixot. És minden reggel egy kilolite kapszulát szedek, hogy fogyjak. Ugyanis nem erősödni járok le, hanem egy kicsit mozogni, meg fogyni. 1,5 Hónap alatt 10Kg adtam le. Szerintem nem rossz teljesítmény. Ti mit szóltok?
  9. riska

    Mi a kedvenc filmed?

    Forrest Gump Indiana Jones 1-3 Vissza a jővőbe 1-3 Star Wars 1-6 Szüzet szüntess Végső állomás 1-3 Die Hard 3
  10. riska

    Paint Shop-os alkotásaim

    Nagyon jók! Gratula!
  11. riska

    Hova szoktál járni étkezni?

    Szinte mindennap étteremből rendelek kaját, kivéve hétévégn akkor otthon eszek legtöbbször, de néha akkor is étteremben.
  12. riska

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Meg néha velem is. Úgy látom itt kedvenc vagy
  13. riska

    Bud Spencer And Terence Hill

    Babot! Hogy hívja gúnynevén Bud Spencer Terrence Hillt a filmjeiben?
×
×
  • Create New...