Jump to content
PirateClub.hu

gjábor

Veterán
  • Pontszám

    134
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About gjábor

  • Születésnap 03/19/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

gjábor's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. csak nem hiszem h sokan vannak azok akik 60-70 ezret adnak egy tápért... egyébként gigabyteból ha odin gt-t vagy pro-t vettél volna azzal semmi bajod nem lett volna. személyes tapasztalatból mondom.
  2. sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni azzal kapcs.ban hogy, szeretnék Radies konfigot de nem tudom, hogy melyiket válasszam a raid 0 és a raid1 közül. Van 2 x 500 gb-os Samsung wincsim. Mit ajánlotok? továbbá az is érdekelne, hogy ha raid0-ba lenne akk ugye összeadódik a 2 x 500 gb és lesz 1 tb, nos ez a 2 winyó windows alatt 1 winyóként fog megjelenni? köszi. üdv. g.
  3. Szia Dadus, Köszi a segítséget! Most már értem, hogy miért van ez így. Ja és a biosba sikerült kikapcsolni ezt az energy saver opciót és máris az alapórajelen működik a cpu!
  4. köszi Dadus! még egy kérdésem lenne: akkor ezzel együtt az FSB is csökken? jelen esetben 1333 MHzről 333 MHz-re
  5. sziasztok, tudnátok segíteni abba, hogy hol és hogyan tudom felhúzni a procim 2,6 GHz-re mert az xp alapból csak 2 GHz-en járatja és nem tudom, hogy miért van ez
  6. sziasztok, van egy kis problémám a memóriával és a procival: a memória alapból 1066 MHz-es de csak 333 MHz-en fut és a proci meg alapból 2,6 GHz de csak 2 GHz-en fut és nem tudom hogy mit kéne csinálnom, hogy a teljes órajelen fussonak. nem nyúltam semmihez sem. épp ma nézegettem a rendszert és észrevettem hogy vmi nem stimmel...
  7. Intel Core 2 Quad Q9450 @ 2,6 GHz
  8. Elnézést, akkor csapó 2: Sapphire Radeon HD 4870 in Crossfire
  9. Sapphire Radeon HD 4870 in CrossfireX
  10. Hát, kipróbáltam sok játékkal és a legtöbbnek az lett a vége hogy lefagyott az egész gép és restart! Nem értem miért csinálja ezt Már megbántam h ilyet vettem :\
  11. Rendben, és mi lenne ha becserélném a FULL-os verziót egy LITE-os verzióra? Vagy a későbbiekben az nem fog gondot jelenteni, hogy eltér a 2 kártya hűtése?
  12. Igen, Sapphire-em van Idáig még csak CoD4-ben próbáltam ki a kártyákat de a többi játéktól se várok sok jót :\ Ezt vhogy nem lehetne megoldani hogy ne legyen ennyire meleg meg a ventije ne ordítson ha játszok?
  13. Hát a fullos annyiban tér el, hogy a GPU órajele 750 MHz a liteos-é pedig 500 MHz. De levettem a fullos órajelét 500 MHz-re Meg a legfrissebb Catalyst van benne.
  14. Sziasztok, Van egy kis gond a CFX rendszeremmel. Van benne egy HD 4870 LITE és egy HD 4870 FULL és a FULL-os az mindig melegebb(a LITE-os az 50 fok a FULL-os pedig olyan 68 fok) mint a LITE-os verziójú kártya és játék közben ez a FULL-os típusú kártya nagyon felpörög és eléggé zavaró. Mit tehetnék? Köszi előre is
×
×
  • Create New...