Jump to content
PirateClub.hu

hjw

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About hjw

  • Születésnap 09/06/1965

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

hjw's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. hjw

    Microsoft Windows 7

    Lehet vinyóról bootolni. A régi rendszert elteszi egy old mappába. Érdemesebb egy teljes telepítést csinálni formázással. Ha újabb típusú az alaplapod F8 nyomogatod és kiválasztod a dvd íród.
  2. hjw

    Microsoft Windows 7

    Azt neked kell tudni,hogy milyen verziót raktál, vagy akarsz felrakni. X86=32 bit X64=64 bit
  3. hjw

    Microsoft Windows 7

    Alaplap: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2848#anchor_os 9600gt http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_191.07_whql.html
  4. hjw

    Microsoft Windows 7

    Petersen Lehet dvd író hiba az egyik hibátlanul olvassa a másik is olvassa de hibázik de a telepítő elengedi. A másik, az alaplapi bios beállítás,(configuration) ide, raid,ahci. Valami ilyesmi beállítást keress. Jó lenne az alaplapod típusa,talán többen tudnának segíteni.Csak ötlet.
  5. Sajnos én találkoztam olyannal, hogy nem volt kompatibilis a memória. De érdekes volt, p5b deluxba jó volt, a sima p5b-be nem működött (asus). Egyébként geil memóriák voltak. A boltban azt mondták, hogy a feszt vegyem fel1,9-re és jó lesz. Sajnos nem lett jó. Nekem is memória csere lett a vége.
  6. hjw

    Ubuntu

    Reset-től szerintem, nem száll el a videokártya. Próbád meg frissíteni 9.04-re hátha segít. Csak ennyit tudok segíteni, nem igazán ismerem az ubuntut. A 9.04-et most raktam fel és úgynézem nagyon jó lett.
  7. hjw

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok. Köszönöm feltöltést.Az útmutatás szerint fel is ment szépen,csak a nettel nem boldogulok.Tűzfal kikapcsolva,számolja is a forgalmat, de a szafari egy darabig betölt és network diagnosztikát javasol.Internet: UPC- scientific atlanta webstar Usb kábel modem.Valakinek valami ötlet? Próbáltam ethernet vezérlővel is, de ugyanodáig jutottam. Előre is kösz.
  8. Nekem is hasonló volt a problémám, ráadásul, még le is fagyott. Próbáltam kimondottan Nvidiás drivert,de még rosszabb volt. Felraktam a 158.27-es drivert, fagyások megszüntek a hőfok is jócskan visszaesett, de még nem eleget. Ha van a házad oldalán venti, rakd vissza az oldal falat mert az is segíti a levegő cserét. Értelem szerűen ott befelé fújja a levegőt. Míg ezeket meg nem csináltam a gép alja és a hátulja veszett meleg volt, szinte megégette a kezem. Most 3DMark 06 alatt húzva 647-900 max 75 fokig megy fel. Reggel hétkor teszteltem 69 fok, most lehet 75.Gondolkodom egy Raidmax o2-es házon 23 cm-es oldalventi, mert a geil ramok is fűtenek rendesen.
×
×
  • Create New...