Jump to content
PirateClub.hu

nico777

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About nico777

  • Születésnap 02/18/1972

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Moon

Legutóbb itt jártak

810 profil megtekintés

nico777's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

5

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Van egy Xiaomi Redmi Nete 10s-em. Frissítés óta az sms küldési szín, a GooglePlay áruház, és a G-mail.com színe "szép" babarózsaszín lett. Az sms-nél a szövegbuborék, a Play áruház alja-teteje, a G-mailnél meg minden. Sehol nem tudom megváltoztatni-visszaállítani őket... Tud valaki segíteni??? Mert ez így agyhalál...
  2. Sziasztok! Notebook töltéssel lenne gondom! Bármilyen okból megszakad a hálózati töltés, a notebook töltése nem megoldható! Ha áramszünet (Amikor a kábel meg sincs mozdítva!), hálózati vezeték kicsúszása-kihúzása történik, onnantól fogva hosszú ideig kell "játszani" a töltőkábel csatlakozóját úgy bedugni, hogy töltsön. Ha a hiba fennállásakor csatlakoztatom, kiírja, hogy 100%, de a notebook belassul. Ha kihúzom, gyors ugyan, de merül, tehát nincs újratöltés! A töltő nem károsult, hiszen ha sikerül bedugni a gépbe, tökéletes! A töltőkábel bemenet nem sérült, hiszen áramszünet esetén az meg sincs mozdítva! Ha valaki segíteni tud, azt nagyon-nagyon köszönöm!!!
  3. Legyetek szívesek segítsetek!!! Már többen agyalunk azon, hogy a klipben szereplő jelenetek melyik filmből, filmekből vannak! Van, ahol a jelenet, van ahol a szereplő, van amiről semmi ötlete nincs senkinek! Pedig már a Facebook-on is megy az ötletesdi, de mindig valami bukta van!!! A klip a Youtube-ról: https://www.youtube.com/watch?v=GhE31dFfooY Segítségeteket előre is nagyon köszönjük!!!
  4. nico777

    Vírus, spam?

    Malwarebytes megoldotta pillanatok alatt az összes gondot! :-) Azóta olvastam sokat a gondról, meg a Yahoo problémáról, de addigra a Mal. pillanatok alatt lerendezte! Olvastam azt is amit ajánlasz!!! De ezt addigra megoldotta a progi!!! :-) De mindenképpen köszönöm!!!
  5. Nagyon-nagyon kérlek bennetek, segítsetek!!! Mozillát használok. Ha megnyitom a Google-t felül felugrik a Yahoo, és automatikusan azon keres! Már mindent próbáltam, ahogy a felugró, eltüntethetetlen reklámfelugrásokhoz is! (Még ide is feljött 2x, mire ezt megírtam!! Vagyis az írást úgy másoltam be egy előre megírt text fájlból!)) Víruskeresőket, tűzfalakat, de semmi nem talál semmit, semelyik nem tünteti el.... Még ide is többször kellett visszatérnem!! :-( Comodo, ESET, meg sok-sok vírusirtó, spam-kereső sem segít!!! Nagyon kérlek benneteket segítsetek!!! Nagyon kélek bennetek, segítsen valaki!!!! Előre is nagyon-nagyon köszönöm!!!
  6. nico777

    NFL - Amerikai foci

    Sziasztok. Én az NFL-t akkor kezdtem el nézni, amikor elkezdtek a tetőkön megjelenni a parabolaantennák. A szabályokat úgy kellett kikövetkeztetni, a nyelvi akadályok miatt!! Azóta szurkolok a Vikings-nek. Nem mindig ment nekik, de azért megmaradtak kedvencnek! Kicsit sajnálom, hogy összekerültek a Saints-el!! Mindkét csapat nagyon szimpatikus. Mindkettő megérdemelné a Super Bowl győzelmet! Én úgy fogom nézni az összecsapásukat, mint ha a döntő lenne!! Elfogult vagyok, tehát a Vikings-nek szurkolok. Őket szeretném a döntőben, és ott is győzelmet szeretnék tőlük! Nem utolsó sorban Favre miatt. Nagy elégtétel lenne neki egy gyűrű a Minnesotával. De nem vagyok annyira elvakult, hogy ne lássam a Saints nagyságát. Abszolút megérdemelten jutottak idáig és (sajna ) minden esélyük megvan a döntőbe jutásra. Ha így lesz, szomorúan tudomásul veszem, aztán szurkolok nekik!! A másik ágon bizony más a véleményem! A Jets-nek szerintem elég vékonyan lett meg a meccs! Köszönetet mondhatnak Nate Kaeding-nek !! Úgy vélem, ez a Colts ellen kevés lesz! Persze másik ellenfél, másik meccs. Tippelésre viszont nem mernék vállalkozni!! Ha elfogulatlanul nézem a négy csapatot, akkor azt kell mondanom, hogy itt még bármi megtörténhet!! Mindenkinek jó szurkolást!!!! (Az útépítőknek nem, mert ők pénzért teszik!!! )
  7. nico777

    NFL - Amerikai foci

    Sziasztok. Sajna hajnalban bealudtam a Minnesota-Dallas meccs előtt, most meg erősen melózok!! Az ismétlést a Sp1-en így nem fogom látni. Nem tudtok valami lehetőséget, hogy neten valahogy megnézzem?? Mindegy, hogy letölthető formában, vagy online tévén. Légyszi segítsetek!!!!! Előre is köszi!
  8. nico777

    Nagyon beteg

    Azt hiszem, eddig nem is éltem!!! Csak ma találtam meg a Yotube-on azt a gyöngyszemet! Ide akartam tenni, de látom, már rég felfedeztétek. A párommal könnyesre röhögtük magunkat!!! A fickónak nem csak a fél pénze, de a fél cédulája is oda van!! Rég vihogtam ennyit!!!! Kötelező darab!!! Gyá'heeee!!!!
  9. nico777

    Windows eredetiségvizsgálat

    Helyi kezelésnek ez sem rossz!! Használtam ideiglenesen, mert elég biztos!! A system32-ben: WgaLogon.dll és WgaTray.exe átnevezve "old" kiterjesztésre. Újraindítod és eltűnt a jelzés. Meg a hátteret is visszaállíthatod! De nem próbáltam így frissíteni!! Akinek a többi nem jön be, próbálja meg nyugodtan!!!
  10. Jöttünk, láttunk, visszamennénk. Feketék fehéren Ne szórakozz Zohannal! Amiket Ti leírtatok, annak a nagy része mind király!! De ha hármat kéne választani, akkor a fent leírtakat favorizálnám!!
×
×
  • Create New...