Jump to content
PirateClub.hu

bodykani

Veterán
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About bodykani

 • Rank
  Pelenkás
 1. bodykani

  Amcsi motorok

  Én nagyon szeretem ezt a sorozatot csak jó lenne ha valahonnan le is lehetne tölteni
 2. Hát amennyire én tudom a mostani játékok még nem tudják használni (kihasználni) a kétmagos rendszereket de szerintem a kétmagos az jobb.Úgyis a 2 magosé a jövő ógyhogy szerintem azt vegyél.
 3. bodykani

  Processzor Tuning

  Így van így van jöhet a többi eredmény! Na én annyit osztanék meg veletek hogy nekem van egy 2600+ os AMD Sempron procim ami ugye 1600 MHZ-en ketyeg és ezt sikerült felhúznom 2400 MHZ-re mert a biosban nem tudom tovább húzni az FSB értékét (200-300-ig lehet).És mindezt gyári hűtéssel és Samsung rammal valamint jelentősebb hőmérséklet növekedés nélül.Ja és sajnos szorzólockos a procim.ASUS K8N lapom van.Mondjuk ez nem rossz a tuningra de sajna feszültséget nem tudok állítani pedig úgy azért még jobb eredményeket lehetne elérni.Winfosban progival még plusz 100 MHZ-et ki tudok csalni a prociból de aztán kékhalál.De ha tudna nekem valaki egy olyan progit adni amivel lehet Windowsból proci feszt állítani azt megöszönném. Hát ennyi lenne majd még jelentkezem.
 4. Na gondoltam nyitok egy ilyen témát is mert úgyláttam hogy még ilyen nincs. Arra gondoltam hogy majd itt elbeszélgetünk és tanácsokat adunk egymásnak a procik és egyéb hardwerek tuningolásáról. Meg persze teszteredményeket,képeket és esetleg videókat is megnézünk. Úgyhogy minden tuningos jöjjön ide
×