Jump to content
PirateClub.hu

Deads

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Deads's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Hogy kérdezzem már meg hogy klasszikus gitárra való D'Addario húrok között van bronz illetve ezüstözött...mi a különbség? Mert általában az ezüstözött hard tension-t szoktam venni de lehet kipróbálnám legközelebb a bronzot... Konkrétan a D'Addario EJ48 (bronz) illetve a D'Addario EJ46 (ezüstözött) közötti különbségekre keresek választ.
  2. Köszönöm szépen a válaszokat, akkor a Cort lesz a nyerő.
  3. Sziasztok! A Fender CD 60 gitár jó választás lenne? 2 éve gitározgatok de abszolút hobby szinten. Cort AD 810 illetve Stagg SW 206 gitár van hasonló árakban, bár Stagg-ről sok jót nem olvastam...kipróbálni sajnos nem tudom mert a helyi hangszerboltban is csak rendelésre hoznak :\
  4. Sziasztok! Mi a különbség egy akusztikus gitárnál a fedlapot illetően hogy "fenyő" vagy "tömör fenyő". Ez miben nyilvánul meg? Hangzásban, esetleg a hang erejében, illetve melyik a jobb? Ha lehet ilyet kijelenteni...
  5. Szép estét! Melyiket ajánlanátok inkább a kettő közül? Cort AD 810 vagy Ibanez V 50? Csak saját szórakoztatásra, semmi komoly...
  6. Köszönöm a gyors választ, látom ez nagyon egyértelmű úgyhogy akkor ez lesz
  7. Sziasztok! A segítségeteket kérném. Szeretnék venni egy akusztikus gitárt, cirka 30 papírért. Az itteni hangszerboltban ilyen árban van Stagg sw 203 ami elektro-akusztikus illetve egy Ibanez v50 tokkal valamint egy Cort AD850. Magamról annyit h 2 éve gitározgatok úgyh nem szűz hozzá a kezem, bár jobbára magam szórakoztatására. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
  8. Én közel 4 éve vettem ezt a hangfal szettet (SP-968) akkori ára 24-26 papír volt. Bár panel miatt nem igazán tudtam még tesztelni max hangerőn, de szépen szól, nem túl dizájnos de ennyi idő alatt pl haveromnak már 2 hangfal szett is bedöglött.
  9. Deads

    Laptop vásárlási tanácsok!

    Sziasztok! Szeretnék egy Notebook-ot venni, kinéztem egyet (ASUS K50AB). A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire felel meg a mai igényeknek. Ne értsetek férre, nem játékra kell konkrétan, arra van PC-m, de olyan gépet akarok venni amin lazán el fog futni pl a fifa 10 vagy a pes 2010 vagy pl. a Street Fighter. Nem atom gépet akarok amin a Crysis 6 is futna, de olyat akarok amin simán fut egy átlagos mai játék. Ha más ötlete van valakinek szívesen fogadom, csak hasonló árkategóriába legyen. ASUS K50AB-SX011L Főbb jellemzők: - AMD Athlon™64 X2 QL-64 2,1GHz processzor - 3GB 800MHz DDR2 típusú memória - 250GB kapacitású SATA merevlemez - ATI Radeon HD4570 512MB RAM videóvezérlő Válaszokat előre is köszönöm!
  10. Köszi a tanácsokat, megnéztem és árban is hasonlók. A P5K féle alaplapból melyik jobb? 1. a sima ASUS P5K vagy 2. ASUS P5K PRO vagy esetleg 3. ASUS P5K Premium / WiFi-AP
  11. Sziasztok! Hamarosan bele szeretnék fogni egy bővítésbe mert a mostani gépem már elég gyengécske, hozzáértő véleményetekre lenne szükségem hogy amit így hirtelen árban elfogadható dolgokat összeírtam, azok jók-e. Nem a legjobb konfigurációt szeretném, csak egy olyat amivel a legújabb játékok simán mennek full grafikán Asus P5B alaplap Nvidia geforce 8800 GT illetve két procit néztem ki, nemtudom hogy melyik jobb, árban alig van közte különbség: Intel Core2 Duo E6750 2.66GHz 775 BOX vagy Intel Core 2 Duo E6850 3,00 Ghz Box Válaszotokat előre is köszönöm!
  12. Deads

    Samsung U 600

    Én szedtem le sok jar kiterjesztésü játékot de csak nagyon keveset engedett föltelepíteni (én a kódot írtam be és úgy próbáltam amit andriis írt)
  13. De persze, a kép lekódolására találtam egy java alapú progit nokiaprogramokon (van több is én csak ráböktem egyre és valóban jól müködik) témát pedig a Carbide.ui Theme Edition 3.0 programmal sikerült megoldanom, picit bonyolult, elvileg ezzel csinálják a komoly témákat is, én csak összedobtam magamnak egyet, de valóban jó program, google-t használva linket bárki talál trial verzióhoz.
  14. Mivel páran ránéztek azért írok csak hogy mindkét problémámra találtam megoldást.
  15. Kérdezni szeretném hogy van-e olyan program amivel lehet témákat csinálni, amibe vannak ikonok is, mert neten már találtam egy oldalt ahol lehet szerkeszteni de ott van egyféle ikon sablon ami nagyon csúnyácska. És még valami: megoldható-e egy mappa jelszóval való levédése? és ha igen hogy? :$ új a telóm és elég süsü vagyok még az ilyen okoska telókhoz Előre is köszönöm!
×
×
  • Create New...