Jump to content
PirateClub.hu

buffoon

Veterán
  • Pontszám

    69
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

buffoon's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Bármelyik kis boltba, ahol szerelnek össze gépeket. Sőt tovább megyek, szerintem a vásárlási áráért (nem felárért) fel is teszik a kártyádra normális helyeken. De ha bezsíroztad volna lehet hogy nem zörögne, műanyag csapágyas a legtöbbje, és kikopik. Kevéske "finom" hőálló zsír általában segíteni szokott.
  2. buffoon

    Microsoft Windows 7

    Ha rákeresel erre: HPUSBFW.EXE, már az első találatról is letölthető a fájl, azt próbáltad már? USB formattálásra írták a programot. Talán itt a legfrissebb verzió (2.1.8): halott link Magyarországon kapható volt olcsón Kinai gané, ami egy 2 GB-os USB módosítása volt, a pendríve nagyobbnak (amit én láttam 8 GB-osnak) mutatta magát, másolni viszont 2 GB után már csak kamu dolgokat másolt. Hál istennek ennek a sok fel nem akasztott csalónak, rendesen megszórták vele a gyanútlan vásárlókat.
  3. buffoon

    Laptop probléma

    Én először amikor elolvastam a címet arra gondoltam, nem lehet valami kontakt hiba a beépített kijelző irányába? Persze ha hülyeséget írok, és ilyen a jelzett eszköz esetén lehetetlen, majd csak kijavít valaki.
  4. buffoon

    segítség a linux-hoz

    "nézd meg és utána gondolt át még1x hogy melyik is a nagyon szép rendszer" Nos ha neked ezekre az haszontalan effektekre van szükséged, használd egészséggel. A legtöbb felhasználónak egy idő után nem az ilyen grafikai trükkök kellenek, hanem hogy a feladathoz minél egyszerűbb, könnyen kezelhető (lehetőleg már bejáratott) megoldást találjon. Az hogy ilyen effektekkel jönnek elő az ablakok, egy idő után nem hozza lázba a felhasználókat, az annál inkább, ha egy másik gépen megszokott, könnyen elvégezhető dolgot, nem tud ugyanolyan egyszerűen elvégezni. Szerintem ma a Linux rendszer legnagyobb előnye, hogy a Windowson futó legtöbb fizetős programhoz, alapból van egy ingyenes alternatív megoldás, ami aztán vagy bejön, vagy nem. De aki már megszokta az egyiket, az ritkán vált. És ez bizonyára oda-vissza így van. Az sem egy utolsó dolog, hogy aki ilyen warez oldalakat látogat, valószínűtlen hogy sokan (sokat) fizetnek. Azért kíváncsi volnék, az itteni látogatók hány %-a fizet, egy-egy fizetős programért.
  5. buffoon

    Utálod a focit?

    Majd én mondok helyette! Sportszelet. "Kiccsávók", ennyi év után ez a kedvenc sportom.
  6. Winamp - kb 10-12 éve. Nem állítom, hogy időnként nem kerül fel mellé egy-egy másik lejátszó is, pl. a JetAudió, de a Winamp szinte biztos, hogy rendszerint elsőként visszakerül egy újratelepítésnél.
  7. buffoon

    Utálod a focit?

    Fordítsuk meg a dolgot. Miért kéne szeretni a "focit" úgy általánosságban? Vannak jó meccsek, és (sajnos) vannak szarok. Utóbbiból ezen a mostani VB-n is kijutott rendesen. Mielőtt valaki leugatná a fejem, elmondom, magam is szerettem focizni, úgy cirka 30 évvel ezelőtt. És igen, különbséget kell tenni azok között, aki csak élvezi, vagy fogalmazzunk másképp, csak nézi, és az között aki műveli. Nyilván aki aktívan műveli, azokra nem jellemző a "sörhas", aki meg csak nézi, és esetleg mára "sörhasa" van, na annak meg már szerintem semmi köze ahhoz, hogy szereteti e, vagy sem a focit.
  8. buffoon

    Windows eredetiségvizsgálat

    Borix: Talán azóta megoldódott, de ha megoldatlan, egy próbát megérhet, ezt a sorozatszámot aktiváltatni: GFG8D-TBT6Q-Y77B9-FKKJ9-93BQY nem teszteltem! Illetve láttam egy 70656 bájt méretű aktiválót, ha érdekel, keress meg pm-ben.
  9. buffoon

    Mit szeretsz egy lányban??

    A kérdésre reagálva, leginkább azt, ha ő is engem szeret. De nem lehet egy 6 lehetőséges szavazásba ezt megválaszolni, ezért inkább nem is bökök. Csak egy a fontos, hogy kölcsönös legyen a vonzalom, a többi nem számít. Nyilván mindenkinek más a fontos. Egyetlen ember életében is más a fontos, amíg fiatal, és más amikor érettebb. Az viszont mindvégig fontos, hogy az ember büszke legyen rá, hogy ő a kedvese!
  10. buffoon

    Melyik a finomabb bájgli?

    Nagyon nem vagyok már fiatal, de azt kell mondanom, az amelyiket édesanyám(nk) süti. Azt hiszem ezzel többen egyetérthetnek. És azon belül a mákos! Idős édesanyám aki túl van a 81-en, isteni rétest süt, csokist! Haláli, aki eddig nem kóstolta, ki kell próbálni. (kakaópor, a töltelék alapja) csak egy nagy baj van vele, a családban már majdnem mindenki szereti
  11. buffoon

    Szívesen tőltenél data.hu-rol?

    Nem adtad meg ftp tárhelyen a kapott adatokat, mert olyankor átkonvertálja a tárhely adataira. Én így jártam, de miután megfejtettem a dolgot, azóta működik. Fontos! Most ellenőrizni kell minden jelenlegi data.hu linket még a letöltések megkezdése előtt az összeset, mert 3 napja esztelenül paraszt módon beletörölgettek, majdnem minden DVD feltöltésből hiányzik 1-2 fájl. Nyomorék banda.
  12. buffoon

    Jogtiszta Windowst használsz?

    Jaj hát a cikk adatit is kéne néha nézni. Szerző: J.o.k.e.r Dátum: 2010.02.12 12:01 Az új vizsgálórendszer február 18-tól van! KB971033, ez az eredetiség ellenőrző frissítés. Az eredményességét ezek után bárki könnyedén kitalálhatja. Na most mond hogy mire támaszkodsz.
  13. buffoon

    Jogtiszta Windowst használsz?

    Most egy eredetiség kérdés láttán ne mondjátok már, hogy azt kell megvitatni, hogy melyik operációs rendszer a szar(abb). Illene már megtanulni, van aki az ellenkező neműeket, van aki a saját fajtáját szereti, és ez nem igazán változik az élete alatt. Ez igaz egy ilyen kérdésben is, aki Windows kedvelő, az csak nagyon ritkán fog tartósan más rendszert használtatni, és nyilván fordítva is igaz, mert mindnek megvannak a sajátosságai. Azt állítani hogy a W7 "nem sokkal fejlettebb" nagyjából annyi a különbség mint a régebbi viccből ismert Trabant és a Rolls-Royce között. "Microsoft hamarosan bekeményít ami a tört Win 7-eket illeti" - A Windows az idők kezdete óta küzd és mindent megtesz azért, hogy védje termékeit, csak úgy mint szinte az összes többi (valamirevaló) szoftvert készítő. És most őszintén nézzünk szét, hol tart a dolog. Ami értelmes, az mind megtalálható, bárki számára használható formában a warezokon. Ezt legfrappánsabban kifejezve, talán a Dativus-t feltörő crack egyik verziójánál találtam meg, valahogy így fogalmazott: "az a szoftver amit nem törnek fel, az azt sem éri meg, hogy megvedd" Ja.... a fenti kérdésre is reagálva ezrek töltik le, egy-egy operációs rendszer tört verzióit. Több, a kérdésre válaszoló user után is ez látszik majd a szavazáson, és hányan másolják ezt tovább, fogalmunk sincs.
  14. buffoon

    Melyik a legjobb romantikus film?

    Had dobok be a köztudatba, pár filmet. Hisz olyan sok jó romantikus film van, persze csak azoknak, akik kedvelik a műfajt. - Aludj csak én álmodom - Dave - Zöldkártya - Szeress, ha tudsz! Ezek mind mind mesterművek.
  15. buffoon

    Abit NF7-S

    somewho: Neked már bizonyára nincsen szükséged a segítségre ezzel a problémával kapcsolatban, de ha a biosban a bootolás sorrendje úgy van beállítva, hogy a CD-t DVD-t olvassa először, és mégsem reagál a gép rá, akkor felmerül az emberben a gyanú, hogy esetleg rosszul kiírt telepítővel van dolgunk, és hiányzik a boot rész a teleptő lemezről.
×
×
  • Create New...