Jump to content
PirateClub.hu

zebus

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

zebus's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. zebus

    Óvodai Jel

    nekem csésze volt kistányérral lerajozolni sose tudtam
  2. Hát én firebird óta használom a később foxá vedlett böngészőt. Vannak vele bajok ez igaz, de nem biztonsági szempontból, explorerre optimalizált weblapokat meg helyből utálok. De néha muszály azt is használni. Ami zavar az ieben, hogy már attól biztonsági rések vannak a gépen, hogy integrálva van a windowsba és még el se indítottam.
  3. Szivesen remélem neked több szerencséd lesz és nem átlátszó szürke keretes feliratod.
  4. Ha jól emlékszem ifoedit-tel lehet ilyesmit csinálni. Csak lehet macerás, mert darabokra kell szedni elősször a dvdt és utánna újra összepakolni vele. Na a lényeg keress rá neten, hogy a te felirat formátumodból csináljon egy progi .sup (nem elírás mivel sub picture) kiterjesztésűt. Google-ben ajánlom a srt to sup keresést, ahol srt cseréld a kiterjesztésre. Konvertálás előtt bitráta egyezőségről (kép + felirat) győződj meg. Na és amit nem írtam még a neheze. A dvd fájlokat szét kéne bontani képre és hangra. A hang külön tészta mivel az ac3 ad még egy két feladatot. Ha minden igaz macsman-nak vannak egész jó leírásai és ez is szerepel köztük. http://macsmannincsátiránytgatóslink.com/ Itt a fórum részen olyasmit keress, hogy: - avi 5.1-es hanngal dvdre, választható felirattal. - dvd szerkesztés - dvd másolás (dvd rebilder) Macsman fórum remélemsegít én régebben csináltam ilyesmit és a felirat színbeállításnál bukott meg minden ezért nem is foglalkoztam többet vele.
  5. zebus

    Avi-ból Dvd készítése

    Az eredeti témához, tehát aviból dvd-hez én a tmpgencoder családot ajánlanám. Elősször is a tmpgencoder plussal dvd-t készítünk. Itt csak annyit tesz, hogy nagyobb felbontást enged és bitrát, majd a kapott mpeg fájlt dolgozzuk át tmpg dvd authorral. Ha véletlen ac3-as hangja van az avinak egy pluginnal az is megoldható.
  6. zebus

    Avi-ba felirat égetése

    Hát tényleg kicsit multidő már, de én néha használtam, ha nem a gép előtt hanem régebbi aztali dvd-n akartam fílmet nézni. Mondjuk a felirat égetés után, még egy svcd kódolás is volt nálam. És nem árt egy vobsub nevű progi is. Mivel 2-3 éves tapasztalat, hogy a tv-n nem mindig a fehér felirat a legmegfelelőbb egy sötétebb sárga árnyalat álltalában jobban beválik.
  7. zebus

    AVI file ketté vágása

    Kis kiegészítésként csak annyi, hogy virtualdub nem szereti a vbr hangokat, azt nandub tudja csak kezelni. A kettő összegyúrásából jött létre a virtualdubmod. Amúgy összeilleszteni is lehet vele. Az elsőt simán benyitva a többit pedig append szegmentként kell benyitni vele. És mindeszt direktstreamben lementeni. Továbbá a virtualdubmod előnye, hogy több hangsávot is pakolhatunk az aviba.
×
×
  • Create New...