Jump to content
PirateClub.hu

matu

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

matu's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Nvidia Geforce 210 Silent és Geforce 610 GT
  2. matu

    Egy randi története

    trungs: Nekem jóval "gázabb" szitu volt jó pár évvel ezelőtt, amikor az msn még "ovicipőben" járt. Az "örök" klasszikus levelezés, majd sok telefonos társalgás után eldöntöttük találkozni fogunk. Semmi nem utalt a másik esetleges "tartózkodó" magatartására, de "Ő" egyszerűen nem jött el a saját városában megbeszélt találkára, (kb. 1,5 órát vártam rá,majd visszautaztam) s utánna a magyarázkodásakor jöttem rá, hogy csak a "körbelengés" kell neki. Többet már nem kerestem a társaságát...
  3. matu

    Meglepetések barátnőnek

    Judy13: Ha már ismered annyira, hogy milyen rendezvényeket szeret, akkor annak látogatása veled együtt, majd pedig egy romantikus vacsora szintén megteszi. Szimplán a vacsora is tuti befutó, persze akkor, ha te készíted el neki, illetve gyönyörűen felöltözöl hozzá. Évfordulóra, de lehet máskor is, rólad (inkább kettőtökről) készült szépen bekeretezett képet. Szinte ua. a séma ,mint lányok esetében, kivétel az ékszer v parfüm vagy vmi hasonló. (nem örülök neki annyira )
  4. Nekem eddig csak 1 öreg 20GB Quantum HDD patkolt el (felrobbant a vezérlő IC, gyári hiba persze gar után), pedig van még működőképes 127MB !!! Quantum is. Összesen 8 vinyóm van/volt eddig.
  5. matu

    Laptop vásárlási tanácsok!

    Szervizesektől hallottam, hogy a Fuji-Sie laptopok közül jórészt csak a csúcsmodellek jók, a többivel előbb utóbb mechanikai problémák lépnek fel ,ami azért bosszantó. Az sem mindegy, hogy 1 laptop az akksival mennyit bír. 2 órát azért illene kibírni, de nem mindegyik képes erre. Ebből az következik, hogy csakis "energiatakarékos" modelleket érdemes nézni ebből a szempotból, ami viszont drágább
  6. matu

    Rally

    Nos ez van, a legendás Subaru és Mitsu rally korszaknak a WRC-k között úgy néz ki, hogy vége. Hiába "vérbeli" rally autó a Subaru (közuti kocsinak is szép), most már olyan kiélezett a verseny a rally autó készítésben, hogy a Mitsu és Subaru szinte sehol sincs a legfelső kategóriában. Gondoljatok csak a magyar OB-re. Itthon is a Ford és Skoda a "mérvadó" pedig azok már "öreg" csotrogányok. Jelenleg szerintem a Citröen és Ford mindenki elött van. Hiába vannak jó pilótái a Subarunak, azzal a kocsival nem sokra mennek. Mostani német rally-n jól látható volt, hogy egy idősebb Citröen is mennyire versenyképes jó pilótával a volánnál aszfalton is (Gardemeister, Duval, Stohl). Hirvonnen is egyre jobb, szóval nem csak jó pilótának kell lenni, hanem jó kocsi is kell.
  7. matu

    Rally

    Így van: S2000, de ha nincs elég "zsé" akkor mindenképpen S1600. Ott pedig Robi, Krozser, Ollé és Kakuszi elég jól mennek. (már látványra is, igaz Robi-nak már van elég tapasztalata ebben a kategóriában. Az N4-ben pedig Szabó Gergő, Balázs Vili és Szíjj Zsóti is adja a formát. A8-ban Asi-nak ugymond nincs ellenfele (igaz, hogy nem látványosan, hanem hihetetlen pontosan vezet ennek köszönheti, hogy "durva murván" "csak" 1 mp.-t kap km-ként a WRC-ktől, ami szerinte is reális), Botka se tudja nagyon megközelíteni.
  8. matu

    Rally

    Spici elvileg tisztában volt Turi tavalyi Fabia "gyengeségeivel", mivel ha a kocsi nem a pilota hibájából nem teljesít egy futamot, akkor vmi olyasmiröl beszéltek, hogy nem kerül annyiba az autó bérlése. Gondolom nem jött volna ki az éves keretből azért azt választotta, de most már gondolom a szponzorok miatt is kell vmit mutatni, ezért "visszatért" az öreg Corollához, amit biztos több pénzért bérel, de legalább nem esik ki vele. Reméljük nem kell már olyan sokat várni arra, hogy ne lehessen WRC-vel versenyezni nálunk, s akkor talán az is megmutathatja mit tud, akinek kevesebb a "zsé-je". (Nézzétek csak meg az N4 kategóriát) Sajnos szkeptikus vagyok, mert ha az MNASZ-on múlik akkor valszeg kishazánk lesz a WRC-k "temetője", vagyis még jópár évig lesz WRC.
  9. matu

    Tejbegríz mikróban

    A főzött gríz (tejbepapi) lehet, hogy 7-10 percig tart és kevergetni kell a lekozmálás ellen, de legalább nincs "besugározva".
  10. 32 óra egyhuzamban, közben kb. 660 km-t vezettem, illetve dolgoztam. Na az kikészített...
  11. matu

    tűzfalak

    Lehet, hogy magával a programmal nincs gondod, de a géped azzal a tűzfallal olyan lehet, mint egy "átjáróház". Azért ajánlatos lenne valami "komolyabbat" használni, akkor majd meglátod mennyi program akar majd "árulkodni" a net felé a gépedről. (Amelyik proginak nem "muszály", azt ne engedjük fel a netre)
  12. matu

    tűzfalak

    Ezek a tesztek, mint általában a hasonlók "kicsit marketing" szagúak is. Évekkel ezelőtt Kerio-t használtam, de néha volt problémám vele, hogy sok oldallal nem működött együtt, illetve "bekaptam" pár dolgot. Utánna váltottam Outpost-ra (mikor a Kerio átadta a Sunbeltnek a supportot), amivel elég jól megvoltam elégedve, szinte minden oldalt jól "vitt", de ott is voltak "bekapások", igaz jóval ritkábban, mint a Kerio esetén., illetve misztikus esetek. Most Zonealarm-t használok (4 hónapja), ez "jobbnak" tűnik az Outpost-nál (elég szigorúra vettem a tűzfalbeállításokat), de sok oldal "böngészésével" probléma akadt, ráadásul nem mindegy milyen böngészővel próbálom nyitni az oldalt. Firefox-ot preferálom, de kényszerűségből IE is kell bizonyos oldalakhoz, mint megtudtam ez a tűzfal problémája, remélem majd csiszolnak még rajta. Egyébként tanulság még az, hogy 1 tűzfal mit sem ér, ha nincs mellette "megfelelő" vírus- és spykereső. Az all in one programok (tűzfal+vírus+spy kereső) sajnos tapasztalatom szerint nem nyújtanak kellő védelmet, meg kell keresni mindig a célnak legmegfelelőbb aktuális programot, ami takarékosan bánik az erőforrásokkal és gyors. (Router tűzfala+Zonealarm+NOD32+Spyware Doctor+Adaware "csomagot" használom jelenleg)
  13. Firefox 2.0 POWA, Opera-t nem tudtam megszokni a Firefox után (bár alapfunkciókban talán jobb, mint a Firefox), az IE7-ről inkább nem mondok véleményt. (sux )
  14. matu

    Palik László

    Már régóta "külföldi" (német v. sógor) adón nézem az F1-et, mert a Palik 1 *llat, szinte elélvez saját hangjától, hülyeséget hülyeségre halmoz, másik "esetleges" értelmesebb mondandója nem is érdekli, azt hiszi amit saját maga mond az úgy van (pedig soxor köze nincs a valósághoz), amiket "benyög" azt gondolja de nagy poén. Összefoglalva, ha nem beszélne ennyi butaságot és néha egy odaillő jó poént "eleresztene", akkor még elmenne.
  15. matu

    Fej és fülhallgatók!

    Technics RP-F300 as típus, már 2 éve, nekem nagyon szépen szól, s nem nyomja a fülemet hosszabb távon sem. Egyébként ajánlom, hogy valamilyen helyen ahol ki lehet próbálni (pl. media markt), megkéred az eladót, hogy az általad hozott CD tegye be mert szeretnél "fülest" venni. Ha rendes akkor segít, 1ébként elküld a jó p***ába.
×
×
  • Create New...