Jump to content
PirateClub.hu

nebuló

Veterán
  • Pontszám

    42
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: nebuló

  1. Valóban a memóriák körül volt a gond. Viszont azzal a megoldással, hogy csak a 2-es, 3-as ill. 4-es slotba raktam a modulokat, szerencsére hajlandó volt elindulni, és kezeli is a memóriákat. Viszont a cpu hőfoka aggaszt. Alapból -tuning nélkül- egyetlen folyamat indítása nélkül eléri a 60°C-t. Az eredeti gyári hűtővel használom.
  2. Nekem olyan problémám van, hogy új konfigot vettem: alaplap: ASUS P7P55D RAM: GEIL Black Dragon 6144Mb DDR3 1333Mhz CL9 TRIKIT processzor: INTEL Core i7-870 2.93Ghz 1156 BOX VGA: SAPPHIRE TECHNOLOGY - Radeon HD 5870 Vapor-X OC - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.0 táp: Chieftec 550W Sajnos az összeszerelés után a monitoron nincs jel. Az összes ventillátor működik (CPU, VGA, táp), még a HDD-t is hallom kattogni, de a monitoron nincs signal. kipróbáltam egy másik VGA-val ami egy 3870-es Radeon, de az eredmény ugyan az. Remélem tudtok segíteni, amit előre is köszönök!
  3. nebuló

    Formula 1

    Na tessék! Ez a "nagy" Nyugat! És ez nem diszkrimináció? Halló?! Mi az, hogy Briatore üzletfeleiről, meg támogatottjairól is kapásból azt feltételezik, hogy csalók? Ha ezt nálunk Magyarországon tenné egy szerv, akkor egész biztosan a földbe döngölnék érte. Nekem is van olyan ismerősöm, akiről később kiderült hogy egy tetű, és nem is szeretném, ha összehasonlítanának vele. És ha már itt tartunk, akkor Mosley bácsit sem takarította el az FIA a disznóságai után.
  4. nebuló

    Formula 1

    Az ifjabb Piquet-vel, és a Renault-val kapcsolatban az a meglátásom, hogy addig amíg a az istálló pilótája volt, szó nélkül elfogadta a rá háruló feladatot, és az utána járó pénzt is. Most meg szalad az FIA-hoz tenni a törvényt? Elhiszem hogy haragszik a Renault-ra, és pontosan nem ismerem a körülményeket, de ha valóban így van, akkor sztem ez is gusztustalan kissé.
  5. nebuló

    Formula 1

    Igazad van, nem ez az első éve a Force Indiának a Forma 1-ben, de a tényeken ez akkor sem változtat! A dolog lényege akkor sem ez, mint ahogy a versenyen ez meg is mutatkozott! A Vettellel kapcsolatos megjegyzéseidet én se nagyon értem. A pozíció védése teljesen normális versenyhelyzet. Az hogy időnként előzési szituációban egyesek kicsúsznak, ez is sűrűn előfordul. Lehetne erre több példát is mondani, még az általad favorizált Hamiltonnal kapcsolatban is, de azt hiszem ez szükségtelen. Szerintem Vettel az egyik legtisztábban, és leglelkesebben versenyző pilóta. Kétségtelen hogy időnként belemegy kétes szituációkba, mint ahogyan a többiek is, de nem gondolnám hogy ezért az "unfair" jelző illene rá.
  6. nebuló

    Formula 1

    Azért nem kell túllihegni hogy mennyire ment szenzációs időt Hamilton, mert Sutil ideje se volt kutya, és tette ezt egy olyan autóval, ami az F1-ben az első évét teljesíti, és elvileg technikailag jóval a mclaren alatt van. Nem beszélve -ha nem is sokkal- de Sutil autója a nehezebb. És ha már itt tartunk, akkor a két Brawn teljesítménye -amik ugye szintén első évesek az F1-ben- főleg szenzációs, hiszen az ő autóik 35kg-mal voltak nehezebbek az időmérőn a Q3-ban, mint Hamiltoné, viszont egyáltalán nem rossz pozícióból (5-6 hely) rajtolhatnak. Majd meglátjuk hogy mire lesz elég az a plusz 15 kör, feltéve hogy nem köp a levesükbe az eső.
  7. nebuló

    Formula 1

    Hát nem tudom mi lesz Alonso sorsa, de a ferrari tagad. Egy másik lap értesülése szerint, most ez a helyzet: Nem vagyok Alonso fan, de az bizonyos, hogy ami az elmúlt időben történt a kétszeres világbajnokkal, az méltatlan hozzá. Bebizonyította többször is, hogy a nagyon gyenge autóval is képes mindent kiadni magából, és hogy a tűz sem égett ki belőle. Nem akartam közhelyt használni, de akkor is így van: világbajnoki címeket ingyen nem osztanak. Megjegyzem, nem vagyok biztos benne, hogy abban az esetben, ha mégis a vörös istállóhoz kerül, nem a ferrari lesz a legalkalmasabb arra, h megmutassa világbajnoki képességeit. Még akkor sem, ha jelen állás szerint biztosan jobb, mint a renault. Bár az is igaz, hogy az idén megmutatkozott, hogy mennyire képes megváltozni az f1 arculata egyetlen idény alatt. Ki tudja?
  8. nebuló

    Formula 1

    Na és Vettel? Q2-ben és Q3-ban egy-egy kör, és viszlát! Nem semmi a fiú!
  9. nebuló

    Formula 1

    Na, azért az új aerodinamikai kittel szerelt járgányok felborították a korábbi tendenciát, és most volt előzés bőven! Az pedig, h hogyan került az utolsó helyről a harmadikra, ne beszéljünk! Úgy látom, folytatódik a tavalyi, és az előtti év tendenciája, miszerint mindenáron bajnokot akar avatni belőle az FIA. Ezzel nem azt mondom hogy nem jó pilóta, csak azt, hogy az ügyessége kevés lett volna ahhoz, hogy dobogóra állhasson . Úgy mint ahogy tavaly is...
  10. nebuló

    Formula 1

    Hajlamos vagyok én is arra, hogy morogjak az új szabályok miatt, de hátha van pozitívum is benne! Hány igazi tehetség tűnt el a süllyesztőben az miatt, hogy egy olyan csapatnál kényszerültek versenyezni, amelynél nem volt meg az anyagi lehetőség arra, hogy olyan technikai fejlesztésekkel rukkoljanak elő, ami egy jó pilóta számára a a jó szereplés záloga lehetett volna. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy önmagában véve az egyen motorok nem jelentenek azonos feltételeket is, hiszen sok múlik a karosszérián, és a többi elemen is. Azért abban gondolom mégis mindenki egyet ért velem, hogy egy Vettel, vagy egy Kubica igen is tudna jobb eredményeket szállítani. Persze tudom! A Torro Rosso-ban is Ferrari motor dohogott, és mégis... De gondolom azt azért senki nem hiszi, hogy a kis csapat szóról szóra ugyanazt a erőforrást kapta, mint Massa, vagy Raikkonnen? Ami miatt mégis szorongok az ötlet bevezetésétől az az, hogy a csapatok zöme nagyon berzenkedik ettől! Sajnos, mivel nem látunk igazán a színfalak mögé, ezért csak az aggódás marad azok számára, akik igazi rajongói ennek a sportnak! Mivel az F1 óriási pénzeket emészt fel, és az egyes csapatok "életben maradása" is kérdéses a szezon elejétől a végéig, és most, hogy egy eddig anyagilag stabilnak gondolt cég, egy igazi sportlegenda a Honda is kiszállt, azt gondolom nincs miről beszélni tovább. A baj itt van, igazán lehet aggódni! Kár lenne az F1-ért...
  11. nebuló

    Csocsó Vs. Biliárd

    Biliard! És azon belül a Snooker! Minden kell hozzá! Fifika, kitartás, koncentráció, stratégia (hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a golyó, a lökést követően hol foglal majd helyet), kiváló célzóképesség (ez utóbbira már csak azért is szükség van, mert hatalmas asztalon játszák). Egyszóval igazi "ínyenc" játék. A menők közül a kedvencem: "Rocket" Ronnie O'Sullivan
  12. nebuló

    Torrent vs Fórum

    Csak annyit fűznék hozzá, h nem szabad a fórumot összetéveszteni a torrenttel! Régóta probléma az, h az emberek zöme csak letölteni jár a fórumra, holott itt azért lehet ismerkedni, haverokat szerezni, sőt ha valakinek velami problémája akad, akkor még szívesen segítenek is! Én megértem azokat is, akik nem szólnak nagyon hozzá semmihez, és csak letölteni járnak ide, de nem ez a fórum lényege. Mint ahogyan a torrent fő műfaja is más, és ahogyan spdeluxe kolléga is mondta, "sokkal személytelenebb", mert oda elsősorban letölteni jár az ember. De végső soron, mindkettőre szükség van.
  13. nebuló

    Mióta van internetetek?

    már nem emlékszem egészen pontosan, vagy 99, vagy 2000 óta van netem. bár bevallom töredelmesen, az még nem volt az igazi! csörgős csattogós, fatengelyes modemes net! soxor több percbe tellt egy oldal beolvasása. ilyet mamár nagyon el se lehetne képzelni. én se gondolok rá szívesen.
  14. nebuló

    Mikor szoktatok aludni térni?

    mostanában 23óra után
  15. nebuló

    Mekkora az önbizalmatok? :D

    Ééén nagyon is mega magabiztos vok! Vagy mégsem? Má nem is tudom!
  16. még 0%, és nem is szeretném kihúzni a gyufát.
  17. nebuló

    Milyen op. rendszered van?

    Mint a többség: win xp sp2
  18. nebuló

    MotoGP

    Ja ja! Abban az évben nagyon ment a KTM-nek, és főleg Talmának! Nagyon sajnáltam, h a csapat nem szavazott neki elég bizalmat, hiába bizonyított nem egy ízben! Egyébként Talmán kívül Rossi még a kedvencem. És majdnem kifelejtettem Locatellit! Szeretem a stílusát, és kiváló pilóta.
  19. nebuló

    Találjátok ki mi van a képen 2

    szódaautomatába való gázpatronra tippelnék...
  20. nebuló

    Foci vagy Kézilabdázás?

    Hát én nem tudok szavazni, mert mindkettőt egyformán szeretem. Azonosan nagy felkészültsége, ügyességet, és kitartást igényel, és ha valamelyik csapat magas nívón űzi, mindkettő nagyon látványos. Úgyhogy nálam kézi vs. foc i= döntetlen
  21. nebuló

    Szavazás a fasírtról

    Ja ja! Én is! És ötletesek ezek az elnevezések a fasírtról. F?leg a lábedli. Még nem is hallottam. Jópofa.
  22. nebuló

    Egerek multihoz

    Kár ismételned engem, magamtól is tudom mit kell tennem amikor nem vagyok már fitt. Amúgy meg ha annyira vágod h kell-e a jó min?ség? egér az fps-ekhez, akkor kár volt ezt a topikot nyitnod. Ha meg kíváncsi vagy más véleményére is, akkor miért torkolod le?
  23. nebuló

    Egerek multihoz

    Asszem az fps multiknál sokkal inkább számít a reflex mint az egér. Azt nem merném állítani h valamit nem javít, de nem az a dönt?, abban biztos vagyok. Azt észrevettem, ha fáradtabb vagyok, akkor nem is megy annyira mint egyébként. Nah, olyankor hagyom is a fenébe, mert nincs értelme. Egyébként egy ?srégi Samsung optikai egerem van(van vagy 3 éves), alátét nuku, és azért ha jó formában vok (no és kevesen wh-znak ), elég jól tolom.
×
×
  • Create New...