Jump to content
PirateClub.hu

Tónó

Veterán
  • Pontszám

    114
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Tónó

  • Születésnap 02/03/1969

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hajdúszoboszló

Tónó's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Tónó

    Mennyire vagy meleg?

    30% Oh baby...
  2. Tónó

    Sony Ericsson Satio

    Csak én vagyok ilyen perverz állat, hogy csak telefonálni akarok a telefonnal? Jó a kütyü, de egy notebook árát biztos nem tolnám bele.
  3. Tónó

    Bajnokok Ligája

    B@kker, ha nem vigyázunk, akkora zakót kapunk, jó lesz télikabátnak... 0-3
  4. Tónó

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Én úgy gondolom, a méret leginkább azért fontos, hogy kipróbálhassatok olyan pozíciókat is, ami rövidebb célszerszámmal lehetetlen. Pl. néhány álló helyzet. De kisebb mérettel is megtalálhatjátok a nektek kényelmes variációkat egy kis kreativitással.
  5. Tónó

    RTL Híradó - Borzasztó kiadás

    Nem volt kis meló, gratulálok!
  6. Tónó

    Magyar pottyantós WC vs. Angol WC

    A XXI.sz-ban már elég perverz a Fa Sz@róka (F@sz@ Róka), bár a Userek meghagyják tartaléknak a benti mellé. Egyszer láttam egy hibridet, a kert végében állt classic léces burkolattal, belül fajansz, és vízöblítés. Lidérces volt, nem kicsit... Ha nincs a közelemben angol wc, akkor tartalékolok. '87-ben Bulgáriában a kempingben az összes magyar sorban állt az egyetlen üléses alkalmatosságnál, mert a többi lábnyomos-kapaszkodós volt, ami kellő mennyiségű Szlincsev Brjag vagy Pliska elnevezésű bolgár konyak elfogyasztás után élet-, és közröhej-veszélyes volt.
  7. Tónó

    Peugeot vagy Citroen?

    Nekem Citroen-em van, a rémhírekkel ellentétben semmi bajom vele. Eddig benzin, olaj, víz volt az összes szükséglete. Most 9 éves. Ezerszer kényelmesebb, mint a német kocsik.
  8. Igazán megtehetnénk már azt a szívességet a földnek, hogy kipusztulunk végre, a lehető legkevesebb kárt okozva. Kincset kaptunk, de nem jól gazdálkodtunk vele. Szerintem is III. VH.
  9. Igen, de nem három, hanem ötágú csillagban... A kollégájának 220D volt, ZA 00-03, és ZA 00-04 rendszámmal. Furcsa volt, mikor megérkeztek dolgozni.
  10. Apám '75-ben hozott egy állólámpás 240D-t, kisebbfajta istenség volt vele... Bár furcsa ízlése volt az öregnek, piros volt, fehér bőr belsővel.
  11. Tónó

    Kia Pro-cee'd

    7 év garanciához 7 év szervízfiztési kötelezettség is jár. De ettől függetlenül nekem is tetszik. Jelenleg három versenyző van: Renault Megane Grantour; Hyundai i30 kombi, és Kia ceed kombi. Ha mégsem új, akkor Mazda 6 kombi, vagy Toyota Avensis kombi. A franc sem tud dönteni. Kb. jövő tavaszra jön össze a cash, ha minden jól megy. Hitelt nem veszek fel!
  12. Tónó

    Melyik a kedvenc zeneszámod?

    Mike Batt - Lady of the Dawn
  13. Tónó

    Hülye körlevél 'a la MyVIP/IWIW

    Miért, nem igaz? Óóóóó, pedig én úgy bíztam benne! ...ennyi lámát! Csak humanoid életformát öltöttek.
  14. Az új 2007-es Office már kiszűrte, de a 2003-as még "tudja".
  15. Tónó

    Debrecen

    Szerintem is a lehetőségekhez képest nagyon jól fejlődik a város, Kósa mindent megtesz érte. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Debrecen!
×
×
  • Create New...