Jump to content
PirateClub.hu

Wolfi

Veterán
  • Pontszám

    50
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Tiszavasvári

Wolfi's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ha "I am legend"-es zombik lennének elmennék az északi sarkra ott fél évig tart egy nap és addig nyugi lenne
  2. Wolfi

    Mit tennél ha örökké élnél?

    félre tennék minden bankjegyből egy példányt aztán 500 év múlva beugranék egy múzeumba h van 2009-es forintom a (viszonylag) gyors meggazdagodás reményében
  3. Wolfi

    Hülye találos kérdések?

    -Mi az? Feldobod 10 forintos leesik tank? -orosz hadicsel. -És feldobod 10 forintos leesik 10 forintos? -a magyarok is próbálkoznak. -Mi az piros és a hóban fetreng? -tökön rúgott mikulás.
  4. Wolfi

    Morbid Viccek

    páncélos lovag keveredik a kannibálok közé,erre az egyik. -A francba már megint konzerv. Etióp gyerekek bújócskáznak.a hunyó számol majd az idő leteltével megszólal.. -Látlak a seprű mögé bújtál! -Nem ér a többiek kilöktek!!! Bemegy a pacák az orvoshoz. -Mi a baja?-kérdi a doktor. Erre a fickó letolja a gatyáját az orvos meg hüledezve nézi az alig egy centis valamit. Erre a pacák:-Bizony ez egy hete így fel van dagadva... A nyuszi zenélő wc-t nyit az erdőben. Arra jár a farkas:-Tegyél be valami rock-ot. pár perc múlva elégedetten távozik. jön a róka:Tegyél be valami klasszikusat. pár perc múlva ő is elégedetten távozik. Erre berombol a medve nagyon sietős dolga van... tegyél fel akármit... pár perc múlva összerondított lábbal távozik... -Nem a himnuszra gondoltam... ennyi jutott eszembe...
  5. Wolfi

    NASA felvételi teszt

    én ezen dőltem
  6. Wolfi

    Amiket reklámok nélkül nem tudnánk

    "A kisbaba kéket pisil a nő kéket menstruál." "Az anyukák orvosi egyetemre jártak így tökéletesen el tudják magyarázni neked h működik a görcsoldó amit beveszel..." "-Ugyanígy a barátnőid is és fejből vágják a d****e a*****a összetevőinek latin nevét" "Senkit nem érdekel mennyire vagy művelt mindenkit az érdekel milyen szép fehér az inged..." "-és mennyire korpás a hajad"
  7. Wolfi

    gyerekek tanuljunk angolt!!

    evolution1 fatime látom értitek a téma lényegét me a fast a cars? - mi a f*szt akarsz?
  8. Wolfi

    Szőke Nős Viccek

    A szőke és a barna nő kocsikáznak egyszer a barna megáll megkérdezi a szőke: - miért álltál meg? - kifogyott a benzin. - jé, de okos vagy én tovább mentem volna!
  9. Wolfi

    A legkomolyabb ovodai jelek!!!:D

    éjjelátó szemüveg kés v3 rakéta mig 29 jevelin rakétakilővő rendszer
  10. nyugi csak háromszor konfrontáció lidokaininjekció
  11. Wolfi

    IQ teszt :DD

    a hónapos az sztem hülyeség...azt a kérdést h hány hónapnak van 28 napja lazán lehet úgy értelmezni h pont 28...a baseball meg ki a frászt érdekel?
  12. Wolfi

    Chip a kalózok ellen?

    Végülis abban igazuk van h vissza kelll szerezni a fejlesztésbe vetett pénzt de szerintem keveset mondok ha a tízszeresét visszakapják kalózkodással egyyütt akkor mire fel ez a cirkus?
  13. Wolfi

    Hülye településnevek

    nagycsécs(ha az é-t behelyetesíted ő-re akkor elég érdekes telep.nevet kapsz)
  14. Wolfi

    Barchobagép

    A barátnő mióta meleg? huh.gif laugh.gif valszeg a testhőmérsékletére gondolt....én especiell a "kamionsoför"-rel fogtam ki rajta...
  15. Szóval kifejlesztettek egy milliárd forintos ragasztót amit bármikor helyetesíteni lehet:D
×
×
  • Create New...