Jump to content
PirateClub.hu

DJ Fara

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About DJ Fara

  • Születésnap 07/20/1990

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Dévaványa

DJ Fara's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. sziasztok, megint en vok bocsi, hogy mar megint zavarok amugy nincs ekezet a gepemen mert angol windowst hasznalok. ugy nez ki hogy valtozott a helyzetem, es vettem egy intel pentium d 3 ghz 4 mb cache processzort hasznaltan. es ez ugy hallottam nagyon jo, esetleg elbirna-e egy ati radeon hd 2600 pronal vmi jobb videokarit, 512 mb ddr 3-ban gondolkodva? Legyszives adjatok tanacsot! Gep amugy agp es 2 gb ddr ram van benne, 400 w tap, de ezt mar irtam koszi szepen elore is!
  2. köszi szépen akkor egy radeon 2600 prot veszek 256 mb ddr 3-masat agp-ben ez tűnik így hallás után a legjobbnak
  3. értem köszi szépen, most megint okosabb lettem úgy döntöttem akkor, hogy radeon 2600 pro-t veszek, nézegettem teszteket, és tényleg jókat írnak róla. Lenne ezzel kapcsolatban még egy kérdésem: az biztos, hogy 256 mb-osat veszek, de van belőle ddr 2-es és ddr 3-mas is. Nekem melyik lenne a jobb?
  4. hali! köszi szépen a tanácsokat! hát igen, én először x1650 pro-ra gondoltam atinál, de nézegettem teszteket és az xt jobb, nem gondoltam volna, hogy még az is jó lenne a procinak . sajnos a 2600 pro-ról nem hallottam, azt hol lehetne elhelyezni a ranglétrán kb? nézegettem régebbi konfigokat, és a 2,8 ghz-es p4 prociknál még említenek ati radeon x800-ast is, de gondolom ez roszabb a fent említetteknél
  5. sziasztok! most kaptam egy gépet, és szeretném kihozni belőle a maximumot, igaz agp-s, de nem baj. tudnátok tanácsot adni, hogy mi lenne a legjobb videokari bele, ami nem lesz limites és ki tudja majd a proci használni? íme a konfig-om: agp-s, intel pentium 4 processzor 2,8 ghz 2 mb cache (1 magos), 2 gb ddr ram memória, 250 gb winchester, asrock alaplap, philips dvd író, táp-ot is szeretnék bele, és ha már írtam, légyszi adjatok már arra is tanácsot, hogy milyet vegyek! köszi előre is!
  6. szeretlek kicsim!!! :) (L)

  7. Codegen táp és 6600 GT jó? nem sokat tudok róla sajnos
  8. Sziasztok! Most készülök venni egy videokarit, és ennek kiválasztásában szeretném kérni a segítségeteket! Konfigom: AGP, Intel Pentium 4 Processzor 2 GHz 512 Mb cache, 160 GB Samsung Winchester, 2 GB DDR RAM memöria 400 MHz, 400 W Táp, Tudnátok légyszi ajánlani a legjobbat, és amit a processzor maximálisan ki tud használni? Előre is köszönöm! Amúgy játékra kéne, 2003-2005-ös játékokkal szeretnék játszani vele full grafon, 2006-tól meg kb mediumon vagy low-on. Szerintetek ezt el tudom majd vele érni, viszonylag laggmentesen?
  9. hát akkor azt mondjátok ne vegyek videokarit ebbe a gépbe, még 6600 gt-vel se lenne jó?
  10. köszi szépen hát igen, 4 magos proci kéne de nem lesz
  11. hát igen, lehet hogy elnéztem azt a core 2 duo-t nem értek annyira nagyon hozzá. Az biztos, hogy nem becsületesek itt egy ilyen kis városban az eladók, minden méregdrága errefelé, be kell mennem Csabára, ha vmit akarok venni, ott sokkal jobb. De akkor egy 1,8 ghz-es core 2 duo az mennyit kóstál manapság, egyáltalán milyen processzort vegyek sztetek, amit 20 alatt megkapok?
  12. 1. most veszem észre olivados válaszát, tehát akkor az 1,8 ghz-es celeron gépemnek jó lenne az a nvidia geforce 6800GT? 2. tkrisz007: akkor jól láttam a neten, hogy a xeon-os gépek 300 ezernél kezdődtek egyébként jobbak mint a pentiumok és a core 2 duo-k sztetek? Sajna az amd-s gépeknek nem vok pártfogoltja, mint ahogy az atik-nak sem, nem vok válogatós, dehát amit az ember nem szeret azt csak nem veszi meg :S 3. gabi89: igazad van, celeron tényleg a legrosszabb a processzorok közül, dehát én olyan 3,2 ghz-esben gondolkodtam, 12-ért már lehet kapni, az is ugyanolyan rossz? De néztem 1,8 ghz-es core 2 duo-t is 16-ért most a neten, ahhoz sztetek milyen videokari dukálna tökéletesen, ami max 20 ezer ft? Nvidia geforce 8500 GT-t nem igazán szeretnék (legelőször pedig arra gondoltam), néztem teszteket, ahogy láttam, a mai videokarik közül csak a 7300 gt-t előzte meg, azt se annyira sokkal, de nem tom, hogy egyáltalán az a proci elbírná-e. én konfigra ilyet képzeltem el egyébként: Processzor: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz (16k) Alaplap: Nem tudom, de olyan 15k-ért sztem bőven elég lenne Memória: 2x 1 GB RAM DDR 2 Kingmax (2x11k) Hűtő: Hát kéne egy jó, legyen jó hűvös a házban árat nem tudok Táp: az is jó kéne, ne menjen tönkre, én újonnan egyet 5k-ért vettem, nem tudom, ez jó-e vagy rossz, biztos nem volt márkás. Winchester: tökéletes a 80 GB Samsung, úgyis csak játékra + filmnézésre van, max majd kicsit gazdálkodok (9k?) Videokártya: 7300 GT (9-13k) vagy 7600 GT (?k, persze ha tökéletesen megfelel ennek a procinak) hát nem tudom ez mennyire jött ki, de ha csak egy ilyen minőségű gépet akarok összerakni, akkor már az is drága és nem tudom egy ilyenen a játékok hogy futnának. A laggot naon nem szeretem! (főleg minimum graf-on) :S
  13. hát jah, sajna ddr 1-es akkor tudtok mondani egy jó konfigot? az tuti, hogy celeron proci kéne, mivel az a legolcsóbb, bár a pentiumok se olyan nagyon drágák, xeon-okra vok még kíváncsi, csak azt nem tudom, hogy azok alapból 2 magosak, esetleg vannak 1 magosak is, amik jelentősen olcsóbbak és ütik-e a pentiumok minőségét. Mekkora proci kéne sztetek? memória úgy gondolom 2 giga bőven elég lenne.
×
×
  • Create New...