Jump to content

HlG

Veterán
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Semleges

About HlG

 • Rank
  Pelenkás

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. HlG

  Sony Ericsson XPERIA X1

  Innen tudod a legújabb firmwaret letölteni: [Hidden Content] Magyar nyelven ne is keresd.
 2. HlG

  Sony Ericsson XPERIA X1

  Egy program, ami minden winfos telefonra fantasztikus külsőt, használható multi desktopot varázsol! Spb Mobile Shell v3.0.1 Letöltés: [Hidden Content] [Hidden Content] Regcode: 5D5G3473M852 5D5H24C922B6 5D5M8246A4H4 5D54F253596C 5D5247F329M7 5D5F38A4397C Keygen: [Hidden Content] Gyártó oldala: [Hidden Content] Ajánlom minden xperia és egyéb winmobil felhasználónak.
 3. HlG

  Sony Ericsson XPERIA X1

  Az x panel váltás egyátalán nem lassú, pláne, hogy az ember naponta max 2-4x használja. A lassulás amit mindenhol látványossan mutatnak, illetve tényleg elég akadozós, az az x panel vertikális - horizontális váltása között mutatkozik. Tehát, csukott állapotban x panel megnyomása, és ekkor telefon kinyitása, panelek fekvő helyzetbe átforognak. Ha a panelváltást csukott, vagy nyitott állapotban végzed, (panel kiválasztásakor nem nyitogatod a billentyűzetet, egyátalán nem lassú a váltás. Egyébként ez a winfos rajta a legnagyobb gáz, de megszokható. Legalább az IGO 8 királyul fut rajta! Akinek már sikerült hozzájutni, annak pár használható proggi: Core player (media lejátszó H.264-is nem csak simple codec-es, mivel azt alapból ismeri a mplayer): [Hidden Content] Voice Command (Angol hangvezérlés Cooool:-) [Hidden Content] Illetve a telefonon található Bejeweled 2 Full verziója: [Hidden Content] Keygenbe azt a nevet kell beírni, amit a telefonban saját nevednek adtál meg!
 4. Exact Audio Copy V0.99b4 Audio CD grabber Letöltés: [Hidden Content]
 5. HlG

  DVD-ből konvertálás *avi-ba

  Hali! Meg tudná valaki mondani, hogy avi-hoz vbr-es mp3-at milyen programmal tudok hozzáadni úgy, hogy ne csússzon el a hang és a kép? Köszi!
×