Jump to content
PirateClub.hu

becike2222

Támogató
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

2,214 profil megtekintés

becike2222's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Aki szereti a klippeket: http://philizz.nl/ Bár nem mindegyik jó.
  2. becike2222

    Tetszik az új PirateClub?

    Kicsit furcsa, de szeretem látni a feltöltött profil képet.
  3. Sziasztok! Az lenne a kérdés, egy word, txt, rtf szöveges dokumentumot amit kimásolok bárhonnan, hogyan lehet elküldeni smsben telefonon bepötyögés nélkül. Milyen az sms formátum, mivé kell konvertálni a szöveget, hogy sms legyen. Még csak sony ericson k770i telóm van. Köszi.
  4. Kereső nekem se megy azt írja reggel 6:30 kor meg tegnap is hogy túlterhelt az oldal.
  5. Tündérvirágok, azt mondjátok el nekem, hogyan lehet a felirat méretét átszerkeszteni nagyobbra, hogy a dvd lejátszóm aviban nagyobb feliratot mutasson, mert kicsi a felirat. Ezekkel a progikkal én csak a félkövér, dőlt meg aláhúzott dolgokat tudom szerkeszteni, de ez kevés, de a felirat méretét nem. Tehát egy felirat szerkesztő, átalakító kéne amivel átállítom a felirat méretét. Vagy ha ezek is jók erre akkor írjátok már le lépésenként, köszi.
  6. becike2222

    Twilight: Eclipse

    És a decemberin lesz szinkron, vagy csak dvd rip ismét angol hanggal és felirattal? Köszi Hankock.
  7. becike2222

    Twilight: Eclipse

    De a mozis hangos verzió mért nincs meg, nem sikerült még senkinek csinálni olyat? Oké köszi, bocs, ezt nem tudtam talán december 4 -én lesz dvd -ben bár nem tudom milyen nyelven. http://eclipsedvdrelease.com/
  8. becike2222

    Twilight: Eclipse

    Mikor lesz legalább mozis hanggal? és normálissal?
  9. becike2222

    Ki Mit Sportol ?

    Kocogom, meg húzóckodom, meg ilyeneket csinálnák ha bírnám: http://www.google.hu/#q=fitness+on+the+street&hl=hu&sa=X&nfpr=1&prmd=v&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=hU0WTKzeFOCSOK2ezMgM&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCkQqwQwAA&fp=619ee0e0c5c331be
  10. becike2222

    Külföldi warezoldalak listája

    http://www.zatusim.ru/ És szeretnék segítséget kérni, erre az oldalra szeretnék regisztrálni, de ennél elakadtam: ???????? ???? ?? ??????????? ?????, ???????? ???????? ??????. ??????????, ????????? ? ??????????? ???????????. ??????????, ??????? ????????? ?????: ??? ???? ????? ?????? ???? 4 ?????, ??? ???????? Antispam A töltött mezők közül az egyik, tartalmazza a helytelen adatot. Tesztelj és csinálj javításokat. Lépj be a következő alakba: Kettő, amit ???? hat csak 4-kor űrlapok nélkül alakít Webfordításban orosz magyarban ez jött, ki, de mindíg piros x van mellette és így nem fogadja el. Regisztrálna helyettem valaki és megadná az adatokat, hogy beléphessek? Köszi már nem fontos mert megtaláltam a jelszót: www.zatusim.ru
  11. digi net 20Mbit/s / 20Mbit/s Egyszer volt hibája, de valahogy megoldódott, azóta szedem a rapidot mint szél.
  12. Ie 6 volt, és nem is változott, de a külső nem változott meg, nem lett csökkentett módú. A problem: Beírtam a google-ba ezt a hibát és elég sok hozzászólást elolvastam... Majdnem mindegyik rákérdez, hogy nincsen véletlenül telepítve HP nyomtató ill. szkenner. Hát nekem pont ilyen van! Letöröltem az ehhez tartozó progikat, sajnos ezután is kiírta nekem! A legnagyobb baj igazán nem ez az üzenet csak amit okoz! Lefagyasztja az internetet! Ez volt a hiba: A Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leállt.
  13. Akkor válaszolok a kérdésemre. Nem tudom mi volt a hiba, de bizonyos win xp sp2-nél (nem ... editionoknál) előjön ez a hiba hogy digi internetnél kapcsoolódok, néhányat kattintok a böngészőben és néhány percen belül valami win 32 hibát észlel és leáll és nem lesz elérhető az internet, illetve a hangban is hiba keletkezik a dokumentumokban (nem ad ki hangot). Megoldás, hogy telepítjük a win xp sp3 hun verzióját és minden megjavul. Ennyi.
  14. Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy digi-s internetem van, csatlakozom, de körülbelül néhány perc után kiír egy üzenetet valamilyen hibakóddal, hogy a win32 hibát észlel és leáll, és bontja a helyi kapcsolatot és nem tudok netezni. A vírusírtó is talál valamit de nem tud vele mit kezdeni. Mi lehet a probléma, vírus ami bontja a kapcsolatot, vagy mi? A gép újraindítása után tudok ismét csatlakozni, de ugyan ez a hiba fellép. Mi a problem, és mi lehet a megoldás? Köszi.
×
×
  • Create New...