Jump to content
PirateClub.hu

Alcatraz

Veterán
  • Pontszám

    40
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    kovi_147@hotmail.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

Alcatraz's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Tulajdonképpen mi köze is van a címnek a cikkhez?
  2. Érdekelne, honnan lehet megtudni egy távoli csillag jelenlegi állpotát. Mert ugyebár -ha nem küldünk oda szondát- nem láthatjuk hogy mi történik most.
  3. Úgy gondolom hogy 2182-ben nem tátott szájjal fogjuk nézni ahogy jön a kisbolygó. Nyilván sokkal fejlettebbek leszünk technológiailag és ez nem fog gondot okozni. Csak gondoljatok bele hogy hol tartottunk 170 évvel ezelőtt, és hol tartunk most. Ha ugyan ilyen ütemben fejlődünk, szerintem nem kell aggódni semmilyen kisbolygó és meteor becsapódás miatt. Ki tudja hogy már most milyen eszközeink vannak ilyen esetekre, amikről természetesen nem tudunk.
  4. Hogy mehet csődbe egy olyan cég, amelyik egy forradalmian új autó gyártásával foglalkozik? Érdekes..
  5. Alcatraz

    Mass Effect: The movie

    Úgy tudtam hogy a játékban használták fel Yvonne-t Miranda karakteréhez, viszont arról nem tudtam hogy a filmben is ő játsza a szerepét, bár nyilvánvaló lenne.
  6. Alcatraz

    Bizarr lények a tenger mélyéről

    Biztos van olyan színváltó is amelyik nem tudja változtatni a színét....
  7. Alcatraz

    Kriminális perverziók!

    Nem hülyeség amit írsz és nem bannolhatnak miatta szerintem, valóban egy generáció alatt elveti a természet(gyengébbek kedvéért: nem lesz gyereke). Arra lennék kíváncsi hogy ha ezt a problémát mondjuk 10-20-30 év múlva megoldanák akkor megváltozna-e a pszichológusok vélménye(megint).
  8. Alcatraz

    Windows 7

    Sziasztok! Sokfelé körülnéztem a neten, de sajnos nem találtam megoldást. A helyzet a következő: Van két vinyó a gépben. Az egyiken egy DATA partíció amin csak adatok(zene, képek, stb...), a másikon 2 partíció 2 win7-el. Nos a probléma az hogy az egyik win7 amit most telepítettem fel, valamilyen okból nem látja a DATA vinyót. Lemezkezelésnél ott van, viszont üres-nek mutatja és csak a meghajtó betűjelét lehet megváltoztatni. Viszont ami érdekes, hogy a telepítés alatt be volt dugva a gépbe egy SD kártya és úgylátszik hogy ez a win7 azt érzékeli elsődleges partíciónak. Amint kihúzom az SD kártyát, a lemezkezelőből eltűnik a DATA vinyó is Szerintem ez nem normális A "régebbi" win7 rendesen kezeli a DATA partíciót, úgyhogy nem hiszem hogy azzal lenne a gond. Próbáltam változtatni a betűjelet, de nem segített. Minden választ előre is köszönök! Megoldottam a problémát! Annyi volt hogy az eszközkezelőben volt egy ATA/ATAPI controller, amihez nem volt illesztő telepítve. Rányomtam hogy frissítse online és kész újraindította a gépet végül ott volt a vinyó a sajátgépben. Remélem ha valakinek van hasonszőrű problémája akkor ezzel esetleg segítettem.
  9. Alcatraz

    Nemzésgátló tabletta férfiaknak!

    Előbb vagy utóbb bele kell egyezni hiszen a csajok is belementek és ennyi erővel ők is meddővé válhatnak. Semmi sunyiság nincs a dologban, egyszerűen vannak nők akik szervezete nem bírja a hormon tabit, úgyhogy a pasi is szedheti. Természetesen jó sok teszt van még hátra(remélem).
  10. Alcatraz

    Hülye kérdések

    Ha fénysebességgel repülök és felkapcsolok egy zseblámpát, akkor nem fog világítani? Mikor indítják be a hadronütköztetőt? Miért sárgák a smiley-k? Ki vagyok Én?
  11. Alcatraz

    Star Wars név

    Kogearmaneocitran
  12. Álkátráz (kár hogy nincs rövid "á" a magyar nyelvben)
  13. Alcatraz

    Kép kéregető

    Kérek egy Hadronütköztetőt
  14. Alcatraz

    Magyar rovásírást rejt a piramis

    Engem csak az zavar, hogy ugyanúgy mint a többi ilyen hírt a Magyarokkal kapcsolatban, ezt is idővel majd szépen elsimítják, nehogy a köztudatba kerüljön. Szomorú....
×
×
  • Create New...