Jump to content
PirateClub.hu

M@rdel

Veterán
  • Pontszám

    87
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

M@rdel utoljára ekkor nyert: Július 11 2015

M@rdel kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

1,688 profil megtekintés

M@rdel's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

278

Közösségi hírnév

  1. M@rdel

    Lángoló betük

    Kösz, megpróbálom!
  2. M@rdel

    Kocsi Vagy Motor ?

    Nincs az az autó ami megközelíti azt az érzést mint amikor egy motor 2-3sec alatt 100-on van. Vagyis van de az még álomnak is drága.Szóval egy motor még egy gyengébb is adrenalin bomba tud lenni. De mivel már kicsit öregebb vagyok és komolyabb /szeretnék lenni/, marad a 4 kerék.Sajna.
  3. Én pannonos vagyok, mert sikerült megcsipni itt egy kedvezményes előfizetést. De ha ez nem lenne oda mennék ahol olcsóbb.Itt magyarországon sokan lustaságból,vagy rosszul értelmezet lojalitásból maradnak bizonyos cégek,márkák mellet,amit aztán jól ki is használnak.
  4. M@rdel

    Budapest régen!

    Egy-két kép születésekor már éltem.Sajna!
  5. A kérdés a 9600xt vs. 6600Gt-re vonatkozott és AGP platformra.Nekem 6600Gt van de ennek a gépnek itt a vége nem érdemes nagyon beruházni AGP-s gépekbe. Akinek a 9600Xt elketyeg az uj játékokkal,már nem érdemes csak komplet gépként ujítani.Szerintem.
  6. Nem a legfrisebb de benne van a válasz a kérdésedre.
  7. M@rdel

    Palik László

    Nekem,meg úgy tünt,hogy csak neki szurkol. Amúgy amit csinál szerintem dühítő,amikor megtehettem én is inkább más adón néztem a forma1-et.
  8. M@rdel

    Supernatural

    Nekem is bejönn annak elenére,hogy elég sablon megoldások vannak benne.
  9. Ha még érdekel a prohardveren van egy agp-s teszt a téged érdeklő kártyákról.Nem tom pontossan a címét talán fél tucat agp videókártya teszt mindegy menj a vga-ra és az oldal keresőjébe irbe "fél tucat" ezt fogja kidobni.Ha nem találod írj és belinkelem. Ja és most nézem ugyan az konfigunk van persze a videokarit már én is cseréltem egy gainward6600Gt-re,de olvasd el a cikket nem biztos, hogy ez a legjobb választás most,én már egy éve cseréltem.
  10. M@rdel

    Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

    Akkár idézni is tudok egy pár meséből,de így van ez ha az embernek kisgyermekei vannak. Jó tanács szülőknek min két tv/dvd így van esély néha legalább a híradót megnézni. Különben szeretem is a meséket,most pl:Szörny Rt nézik, de nekem kb.:300 x már nem olyan érdekes.
  11. M@rdel

    Kamerából--->pc-re

    És amelyik alaplapon van firewire bemenet.Az usb-t 2.0 még nem próbáltam.Szerintem az ujabb cam-ok már támogatják.De valószinűleg nem az átviteli sebesség lesz probléma , hanem a rögzítésre használt program.A Picard általt ajánlottat nem ismerem,de biztos jó az is.
  12. M@rdel

    Kamerából--->pc-re

    Én az InterVideo WinDVR 3-al szoktam csinálni ,szerintem jó. Tudod állítani a formátumot/mpg.avi, bitrate,pal-ntsc/ és még egy pár dolgot,bár ami azt illeti elég lassú,de ez szerintem gépfüggő.
  13. Bocs,hogy beleszólok. Pillanatnyilag nem vagyok képben,hogy mely kártyák közül válogatsz,de egy biztos Inno6600gt-t ne vegyél,mert csak ennek a 6600gt-nek olyan hibái vannak ami semelyik más gt-nek nincs. Ha érdekel a téma külön totyikja van,már a fórum nyitóban olvashatsz róla.Keress rá!
×
×
  • Create New...