Jump to content
PirateClub.hu

Mioline

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Mioline

  1. Erősen gondolkodom rajta. De ha valakinek mégis van erről valami anyaga, azt kérem ossza meg velem! Markeee: válaszod pedig köszönöm.
  2. A kérdés adott, a témában szeretnék kapni doksikat, e-bookokat, leírásokat. Google-t már használtam, nem sok infót talált effelől. Segítségeteket előre is köszönöm.
  3. Mioline

    Melyik a hasznos nyelv?

    Szerintem felesleges időpazarlás lenne C-vel kezdeni. Jó, tudom: a C++ a C nyelv utódja, elődjének szintaktikáját 90%-ban átvette... De a C egy olyan elterjedt programozási technikát, szemléletet, tervezési módot nem támogat, amit az állás kínálók is gyakran már a hírdetésekben kikötnek: nagy tapasztalat objektum orientált programozásban, tervezésben. Én azt mondom, ha fontos a nagy fokú platformfüggetlenség, akkor JAVA. Ha sebességkritikus programokat akarsz írni, akkor pedig C++ (bár ez utóbbi is mehetne a platformfüggetlen kategóriába, hiszen szinte minden operációs rendszerre lehet vele fejleszteni, igaz, az esetek nagy részében a forráskódon kell egy keveset módosítani).
  4. Mioline

    Metál

    Én mostanában ezeket hallgatom: Nightwish Tristania Sentenced Poisonblack Sonata Arctica (főleg az Unia albumot, nagyot üt!) Entwine H.I.M. Charon To/Die/For Én a Slipknot-tal se üvöltéssel, se anélkül nem vagyok kibékülve. Nem tudom, miért van ez.
×
×
  • Create New...