Jump to content
PirateClub.hu

xzone

Felhasználó
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

xzone's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. xzone

    Ki melyik TV műsort szereti???

    A híreket a net-ről szerzem be, ha valamit nézek Rém Rendes Család és a Maffiózók de nem minden áron meg küzdő és motorsportok az F1 kilőve meg esetleg természetfilmek. Amúgy az egész TVműsort nagy halom sz*r-nak tartom. Nagyon ritkán nézem.
  2. xzone

    BIOS Frissítés

    A régi verziót mentsd ki egy floppyra, így ha akármi van azt vissza tudod állítani. Az újat is floppyra írd ki és arról bootoltasd a gépet kb 20 másodperc és kész. Viharba ne csináld mert az áramszünet tényleg gáz. Nekem spec 1 ASUS alaplapom van. Adtak hozzá egy ASUS Update nevű progit ez automatikusan letöltötte a legújabb BIOS-verziót az alaplapomhoz és utána frissitette, de előbb ez is kimentette a régi verziót.
  3. xzone

    Mi a kedvenc autód?

    Na ez úgy van, hogy van az Impreza WRX + az összes többi jármű ami autó akar lenni. Szerintem.
  4. xzone

    Kész a 100$-os laptop

    Nekem bőven elég lenne, Játszani meg ott a PC. De az biztos, hogy sok embernek nem tetszik az információ szélesbb rétegekhez való gyorsabb eljutása. Mert az infó pénz, a pénz hatalom.
  5. xzone

    Milyen mobiltelefonod van?

    K700i lassan egy éve. Király!
  6. Én kb 8 hónap alatt cseréltem 5 db LG-t 4080-B vagy valami ilyesmi volt az első már nem emlékszem az még csk 4x-esen írt mindent aztán sorban eljutottam a DL-es íróig. Akkor már eléggé fullon voltam. Az egyik írás közben adta meg magát a többi + vagy a CD-t vagy a DVD-t nem ismerte fel. Persze ki volt használva mind, dehát azért veszi az ember. Aztán váltottam egy NEC2510A-ra ez volt tavaly december elején, megy azóta is. Ez is ki van használva. Hogy mért ragaszkodtam az LG-hez? Mert renegetegen dicsérték. De én nem ajánlanám az ellenségemnek sem. Ha nem hiszitek nézzétek meg pár PC-s üzlet weblapját ami javított terméket is árul persze olcsóbban, melyikből van a legtöbb.
×
×
  • Create New...