Jump to content
PirateClub.hu

czviking

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

czviking's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A Föld nem bír el ennyi embert. Nem azzal van a baj, hogy erdőt kell vágni, vagy füst jön ki az autómból. A túlnépesedéssel kéne valamit kezdeni. Mert mindenki erdőt vág és mindenki autója füstöl. Ha ez kell, hogy feleződjünk, én támogatom a természet védekezését... Viszont ha kevesebb lesz az élelem, és főleg az ivóvíz, óriási harcok lesznek majd értük. Vagy a természet pusztít minket, vagy mi magunkat, vagy mindkettő, de ennyi ember... és jól mondod. ide nem fognak bejönni és a drága Magyarország levegőjét elszívni.. vizeinket meg meginni.
  2. Nos igen... Én nemrég vásároltam a pixmániánál valamit és előre kellett átutalni a pénzt, viszont csak 2 napot késtek és tökéletes volt az áru. Nem a legbiztosabb, de mostanában már nincsenek hetes csúszások. Szerintem egy próbát megér.
  3. czviking

    GÉpeld be ezeket!!!!

    attomfizikkiius eerőmjű víííííííííííííííííííííziikpéippa (direkt hagytam rajta a lábam az ín;) ciighartrhzhgzs frtgaÍPÉŐAPŐÜUZHJD Na a végére elfogyott a türelmem
  4. czviking

    Elájulás

    Én egy nagyon jó módszert tudok az ájulásra! Fogj egy nagy kalapácsot, verd fejbe magad! Nem vagyok híve az ilyen önkínzó dolgoknak, és szerintem amit csináltok az nem egészséges. Miért akarsz elájulni? Egyébként én egyszer csináltam olyat, hogy minél vörösebb legyen a fejem, na akkor 10 mp után "ájultam el", arra kelek fel hogy ugyanott vagyok és nem álmodtam az egészet. Ez körülbelül ugyanezen az elven alapszik : )
  5. czviking

    Rap vs. Rock

    Ez így van... : ) De annyit még hozzátennék hogy aki divatrokker, az szerintem csak a nevét ismeri, nem hinném, hogy különösebben elmerülnek akármelyik zenében a kettő közül. Egyébként az Apocalyptica tetszik még, van egy teljes leezük, amin Metallicát dolgoznak fel. Szerintem baromi jók lettek azok is, de ők legalább nem sunyulnak el, mint a többi banda, az album címe is, ha jól emlékszem Metallica for Cello vagy valami ilyesmi. Nagyon szimpatikusak nekem ebből a szempontból. Egyébként vannak saját szerzeményeik is, amik hasonló színvonallal lettek megáldva.
  6. czviking

    Rap vs. Rock

    Ez már csak a te bajod, nekem nincs közöm ehhez. Ami a moderátori büntetéseket illeti, csinálj, amit akarsz, úgyis csak magad járatod le. CSak azt nem tudom hogy miért kellett kitörölni a hosszászólásomat, de te tudod, nem érdekel. : )
  7. czviking

    Rap vs. Rock

    De mi van akkor, ha az a bizonyos személy csak ilyet hallgat? Abban igaza van, mert jó rockzenét nem ismer. Ilyen szám mondjuk a Lorditól a Hard Rock Hallelujah. Azért a zenéről nem vitatkozhatnánk, hogy jó. De a szöveg, nekem valahogy nem a legvalósághűbb. Persze ha hozzáhallgatna utána egy Piramist, lehet, hogy a véleménye megváltozna, de ez engem nem érdekel. Mindenki azt hallgasson, amit szeret. És ha szeretjünk azt a zenét, amit hallgatunk, nem tudjuk megváltoztatni a véleményünkket (vagy nem tudják).
  8. czviking

    Rap vs. Rock

    Gratulálok Gaspolénak (ha jól emlékszem), szépen törölte az egyik hozzászólásomat! Csak így tovább, és te leszel az év moderátora!
  9. czviking

    Rap vs. Rock

    Szóval, kezdjünk bele... Az egyik évfolyamtársamat kérdeztem arról (rapper) hogy miért szereti a rappet. Azt mondta, hogy azért, mert azok a való életről beszélnek, a rocknak viszont néhol irreális, nem jó a szövege. Igaza van? Igen. De kéremszépen, nem zenéről beszélünk? A rapp NEM zene. A rock az. Tehát én ezt a szavazást nem tartom túl korrektnek, de sajnos a rapp a "zenei műfajok"-ba tartozik. Tehát az én szavazatom egyértelműen a rock.
  10. czviking

    Harcművészetek --> Shotokan Karate

    Én Shotokanozom. Ettől nincs jobb! 8. kyu
×
×
  • Create New...