Jump to content
PirateClub.hu

tole_dano

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

tole_dano's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. tole_dano

    iphone 4G vagy HTC HD2

    Egyértelmű hogy iPhone 4G , jelenleg is iPhonom van és én sem vagyok cicafiú egyszerűen csak a minőség .....
  2. tole_dano

    Szoktál kondizni ?

    Tudom nem témába illő a kérdés , de a testépítők miért nem szeretik az expandert ? És lenne még egy kérdésem is egy éve gyúrtam meg még most is néha ha van időm és akarok venni ilyen műanyag kézi súlyzót csak nem tudom érdemes lenne (itthoni gyúrásra) ?
  3. tole_dano

    Körülmetélés

    Sziasztok ! Szeretném a segítségeteket/tanácsotokat kérni abban , hogy én mér 12 éve körülmetélve élek és sajnos petting közben hamar elmegyek , hogyan tudnám ezt kitolni ?
  4. Szerintem nagyon ! Nagyon jó szöveg ....
  5. tole_dano

    Kínai mobiltelefonok

    sziasztok Valaki nemtudja hogy ha a dhgate.com-ról rendelek akkor ott hogyan működik a postaköltség és ha innét rendelek meg lesz a termék adóztatva ?
  6. tole_dano

    Microsoft Windows 7

    sziasztok ! nekem olyan problémám van , hogy feltettem az ati drivert és nem hinném hogy működik mert nem tudom a felbontást 1440x900-ra állítani. Valaki segítene nekem pls .
  7. sziasztok ! Szeretném megkérdezni , hogy az iTunes-ban hol találom meg a hangfelvételeket ?
  8. Sziasztok ! Kellene egy kis help nekem , tudnátok ajánlani egy olyan konvertáló programot , ami a feliratos és sima filmeket is normálisan lejátssza, és a mérete sem nő !! Előre is köszönöm a segítséget !
  9. Leírás : Kultregény. Önkényes vérfürdő. Ezek és ehhez hasonló megjegyzések születtek a nagy nemzetközi visszhangot kiváltó regényről, melyet hazájában alig akartak megjelentetni. Miért? A sztori címében utal a pókerre (royal fluss - akinek ez van, az mindent visz) és a pankrációnak azon válfajára, ahol egyszerre több pankrátor van a küzdőtéren, és bárki bárkit támadhat. Na valami ilyesmi történik a mi kis alternatív jelenünk Kelet-Ázsiai Köztársaságában. A diktatórikus kormány programja keretében minden évben kiválasztanak egy középiskolai osztályt, melyet egy elkerített/elhagyatott területre szállítanak. Itt mindenki kap valamilyen fegyvert (a bambuszrúdtól az UZI-ig bármit véletlenszerűen), egy nyakörvet, mellyel követni lehet őket (és adott esetben likvidálni). Aztán mindenki mehet, amerre lát: a cél, hogy csak egy ember maradjon életben. Persze kezdetben kisebb csoportok szerveződnek, és jópár fiatalban felvetül a szökés lehetősége, de az idő és a játékosok száma rohamosan fogy. És a könyv végén, sok furduló után sor kerül a nagy leszámolásra és a várható/váratlan/valótlan befejezésre. Az osztály tanulói közt megtalálható az összes típusfigura: a “jókislány”, az osztálytitkár, az élsportoló, az osztály “kurvája”, a kövér gyerek, a pszichopata, a szabadlelkű rocker és még sokan mások. Sokan sablonfigurák, akik csak a halottak számát növelik. Aztán (saját véleményem is ez) nagyon idegesítő, hogy a szerző olyan naturalista részletességgel ecseteli a halálokat, hogy az olvasó gyakran kénytelen megállni és nagy levegőt venni. Továbbá ami nekem különösen szemet szúrt, hogy ugyanazokat a gondolatokat, majdhogynem szórul szóra megismétli több szereplőben. Ami elsőre lejön, nem hiszem, hogy azt még többször meg kéne magyarázni, főleg, ha ugyanabból a szemszögből vizsgáljuk. Végül a regény túlontúl hosszú. A felében is élvezetes lett volna. Mindenesetre jót tesz neki, hogy kitér a diktatúra működésére (bár nem egy 1984). Végeredményben ez egy élvezetes könyv, aki bírja a vért, annak egyszer megengedhető, és isten tudja, esetleg be is jönne neki. Szóval aki olvasta a könyyvet vagy látta a filmet kérem kommentálja illetve írja le a véleményét . Aki meg még nem is hallot róla az szerezze be mihamarabb !!!!! U.i.: Aki tud ilyen stílúsú "élvezhető" könyvet kérem írja le a címét , mert már unatkozom !
×
×
  • Create New...