Jump to content
PirateClub.hu

greenter

Veterán
  • Pontszám

    43
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

399 profil megtekintés

greenter's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Megpróbálok... Tehát ez az internet egy T-online-s kábelnet, amit az asztali szgépen használunk. Én gondoltam egyet és ki akartam próbálni laptopon, bedugtam a netkábelt a laptopba, de semmi nem történt. Nem tudott kapcsolódni netre. Nos valami ötlet?
  2. Sziasztok! Olyan probléma merült fel, hogy az asztali számítógépből kihúztam a netet és átdugtam a a laptopomba, de a laptopban már nem volt net, nem ismerte fel. Mi lehet a probléma, illetve hogyan tudnám ezt megoldani? Az internet T-online-s. A laptop, pedig egy HP Compaq Presario CQ61! A válaszokat előre is köszönöm szépen! Üdv: Zoli
  3. Üdv! (Remélem, hogy jó helyre nyitottam ezt a témát!) Nos, gondom van a videokártyámmal, mivel amikor játszok a Neverwinter Nights 2-vel állandóan "bezöldül" a képernyőm! Nem tudom, hogy mitől lehet. Ha valaki esetleg tudna segíteni, nagyon megköszönném! Itt van két kép, hogy segítsen http://kepfeltoltes.hu/view/090702/387336007n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090702/fasza_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  4. greenter

    Prison Break

    Hello! Én is láttam... Nos, nekem megható volt és azalatt a 2 perc alatt, míg a temetőben voltak, végigfutott az agyamon az egész sorozat, hogy mi is történt vele /velük. Kedvenc sorozatom:)
  5. greenter

    Angol szólánc

    courage (bátorság)
  6. greenter

    Hosszú- vagy rövid haj?

    Nekem szép hosszú rasztáim vannak (dredlock)
  7. Hali Szóval szeretném levenni a feliratot, amit ráégettek egy avira vszínű... erre van lehetőségem??
  8. Tudom Csak most adhatnátok pár online áruház címét, ahonnan olcsón tudok szerezni videókártyát!!Előre is köszi!
  9. Vennék és ATI-t de azt nem szeretem, vagyis inkább GeForce 6600!! Ha valaki tud olyan helyet Csongrád megyében vagy neten ahol olcsón lehet magkapni az szóljon légyszíves!!!
  10. CPU típusa Intel Celeron D 320, 2400 MHz (18 x 133) Alaplap neve ASRock P4i45D+ (4 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) Alaplapi lapkakészlet Intel Brookdale i845D Rendszermemóriám 512 szerintem BIOS típusa AMI (04/20/04)
  11. Az alaplapom PRESCOTT 800. Adatai: socket 478 intel p 4/ celeron AGP4x--- > 1slotom van csak még milyen adatokat írjak le?
  12. De a játékok ugyanúgy futni fognak, nem? Csak kevesebb FPS-sel, ugye???
  13. 2400 Mhz Celeron provi 512 400Mhz DDR Ram Nvidia GeForce Mx4000 (integrált) prescott 800 alaplap
  14. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy gépem amibe szeretnék egy új videokarit! A régi videokártyám egy GeForce mx4000, és integrált Az alaplapomba AGP4X van de amilyen kártyát szeretnék venni az AGP8X.... Szóval az lenne a kérdésem hogy simán bele tudom-e tenni a kártyát és nem kell semmit sem állítanom, vagy érdemes lenne egy új alaplapot is vennem? Válaszotaikért előre is köszi: Darthman / Greenter
×
×
  • Create New...