Jump to content
PirateClub.hu

spdeluxe

ViP
  • Pontszám

    803
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by spdeluxe

  1. Hír létrehozva 7 órája: Hírt olvasottnak jelölni!

    Júniusi update - Hozzászólok a fórumban!

     

    Kedves felhasználók!

     

    Mint azt észrevehettétek, nemrég módosult a Wiki Rangok cikke. Konkrétan az újonnan regisztráltakat érinti a változás, miszerint a regisztrációtól számított 3 hónapig nem tölthetnek fel torrentet az oldalra. Reményeink szerint ennyi idő elegendő lesz számukra ahhoz, hogy alaposabban átolvassák a szabályzatot, elkerülve az utóbbi időben sajnos megszaporodott hibás torrentek feltöltését.

     

    A jövőbeni Wiki-ben (Szabályokban) történő változásokról itt értesülhettek, illetve követhetitek nyomon!

     

    Hamarosan beindulnak a fejlesztések az oldalon, aminek köszönhetően előfordulhatnak kisebb karbantartások, ám ezek az újítások velejárói.

    A közeljövő publikus fejlesztései közé sorolandó a Top10 menü átalakítása és egyben nyilvánossá tétele, valamint az Aktivitás kijavítása és véglegesítése.

    Tehát, hamarosan várható a rendszer élesítése!

    Így, aki még nem szokta meg az új rendszert, annak már nincs sok ideje ahhoz, hogy mégegyszer átolvassa a működési elvét, illetve szabályait, mert élesítés után már nem fogadunk el semmiféle kifogásokat.

     

    Továbbá az elkövetkező hetek fejlesztéseinek irányelve, hogy közösségi központúbbá tegyük az oldalt, melynek részletei legyen meglepetés mindenki számára, így hiába is kérdezgetnétek, nem fogtok választ kapni az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

     

    Kisebb-nagyobb átalakítások is várhatóak az oldal életében folyamatosan, melynek első lépése a Meghívózással kapcsolatos!

     

    Mégpedig, hogy mostantól határozatlan ideig egy meghívó ára mindenkinek 50 pont/meghívó!

     

    Ez a lehetőség mindenki számára elérhető, aki minimum 3 hónapja felhasználója az oldalnak.

    Azok a 3 hónapot el nem érő felhasználók, akik ebben az évben támogatták az oldalt, vagy SMS-regisztrációval kerültek be, szintén mentesülnek a feltételek alól, tehát ők is tudnak meghívót küldeni!

     

    Kiemelten szeretnénk jelezni, hogy akik regisztrálnak így, ők a továbbiakban teljes jogú tagjai lesznek az oldalnak! Tehát semmiféle SMS regisztráció vagy további anyagi vonzata nincs a bejutásnak!

     

    Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy fokozottabban fogjuk szűrni a dupla accountokat, s akik dupla vagy többszörös fiókkal rendelkeznek, azoknak mindegyik fiókját törölni fogjuk!

  2. Hír létrehozva 1 napja: Hírt olvasottnak jelölni!

    Májusi update - Hozzászólok a fórumban!

     

    Kedves Felhasználók!

     

    Ígéretünkhöz híven a meghívást a mai naptól e hónap végéig, azaz május 31-ig engedélyezzük. Ezáltal egy hosszabb szünetet követően most ismét lehetőségetek adatik arra, hogy meghívhassátok ismerőseiteket az oldalra!

     

     

    A tömörített állományokra vonatkozó szabályzatunk ismét módosult. A Film és Sorozat kategóriákat követően immáron a Zene, XXX valamint Könyv kategóriákhoz tartozó release-eket is kizárólag kicsomagolt formában lehet megosztani! A szabályozás értelmében mostantól csupán a Játék és Program kategóriákhoz tartozó release-ek tölthetők fel tömörített formában.

     

    Tudnivalók a meghívással kapcsolatban

     

    A meghívottjaid listáját megtekintheted a profilodban.

    A meghívó fél felelősséggel tartozik a meghívottjaiért.

    Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan TILOS!

    Meghívó kéregetése a Stafftól azonnali törlést von maga után!

    Meghívó visszavonása esetén jóváírjuk a küldéskor felhasznált pontmennyiséget.

    Adott hónapban csak egy meghívó küldhető.

    A meghívózás részleteiről a 'Meghívó küldése' cikkben olvashatsz.

    A pontrendszerről bővebben a 'Pontrendszer' cikkben olvashatsz.

     

     

    TOP 5

    Haezer - Black (La Musique D'Ordinateur Remix)Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites (Noisia Remix) Brennan Heart – One-Master-Blade Tai, Steve Aoki – Paradise Poltergeist (Gtronic Remix) The Bloody Beetroots – Warp 1.9 (GTRONIC BadAssRMX)
×
×
  • Create New...