Jump to content
PirateClub.hu

magyarparaszt

Felhasználó
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

magyarparaszt's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. magyarparaszt

    Titanic Super 3D

    hát ez hatalmas
  2. magyarparaszt

    Headset

    Bár így utólag, de köszi szépen, azóta már beszereztem egyet.
  3. Sziasztok, jó minőségű headsetet keresek, jó áron! A lényeg, hogy több órás beszélgetés után se legyen zavaró, és a hangminőség is rendben legyen. Ha valaki tudna ajánlani egy jó modelt, megköszönném. Előre is köszönök minden segítséget!
  4. magyarparaszt

    Processzorhűtő

    Köszi szépen, megnézem!
  5. Sziasztok, megköszönném, ha valaki tudna nekem ajánlani egy jó ár/érték arányú procihűtőt, LGA775-ös foglalatra. Leginkább olyanok írjanak akiknek az adott hűtő van/volt és van róla tapasztalatuk. Lényeg, hogy legyen relatíve csendes, hűtsön rendesen, de ne legyen túl drága. Én is tudok ezer olyat ami az első két kritériumnak megfelel, és tudom, hogy a 20ezres Zalman az kurvajó [lenne], de gondoltam itt hátha tud valaki ajánlani egyet. A processzor: Intel Core2Duo E8400 5000-7000Ft-ra gondoltam. Előre is köszönöm.
  6. magyarparaszt

    6 terás rendszer

    Itt nem maga a gép gyorsasága a lényeg, hanem a másolás gyorsasága, a fileműveletek sebessége. A 24db SSD meghajtó RAID-be van kötve, azért ír/olvas ilyen rohadt gyorsan. Látod, 700mb átmásolása 0,8 másodperc. Nekemisköll
  7. magyarparaszt

    Konfigurációk, alkatrészek

    Köszi, köszi, már megoldódott. Így igaz, kevés neki 350W.
  8. magyarparaszt

    Konfigurációk, alkatrészek

    Hello mindenki. Épp tegnap vettem egy Sapphire HD4850 Sapphire Edition kártyát, de van vele 1-2 gondom. Elindítok a játékot, és villódzik a kép. Nem az egész, csak 1-1 helyen, mintha ősöreg, "kopott" mozifilmet néznék. (van amikor csak kicsit, viszont van, amikor egy helyen sok hiba van (rossz helyen van egy-egy textúra meg ilyesmik.) Ha tovább játszok, van amikor megadja magát a program, és hibaüzenettel (leállt a folyamat) kidob az asztalra. Néha valami ilyen is előjön: A windows szolgáltatások gazdafolyamata leállt. Talán a Bully az egyetlen, ami úgy ahogy megy, még nem fagyott le egyszer sem, de 1-2 "mozis" villódzó hiba ott is van. A legfrisebb driver van fenn (9.1), Vista x64 SP1 frissen+updates, a videókártya terhelésre kicsit melegszik, de nem vészes. Gondoltam, hogy talán kicsi neki a táp (FSP-350PNF) de elméletileg bírnia kellene (és nem értem akkor, egyáltalán miért megy egy ideig minden). Sajnos ez az első ATI kártyám (eddig nvidia párti voltam), így még eléggé tapasztalatlan vagyok velük (sajnos rossz tapasztalatokkal kezdődik az ismerkedés). Ha valaki találkozott már hasonló problémával, legyen szíves és írja le, mit kellene tennem. Ha tudok kölcsönkérni egy erősebb tápot, vagy meg tudom próbálni másik gépben meg fogom szóval ezt ne írjátok. Előre is köszönök minden segítséget. Eddig egy 7600GT-m volt, és minden hibátlanul működött. Konfigom: Asus P5KC Intel Core2Duo E8400 3.00 nincs húzva Corsair 2x1Gb DC Sapphire Radeon HD4850 Sapphire Edition FSP-350PNF Azóta feltettem az XP-t. Friss driverek ugyanúgy. Ki még nem lépett egyszer sem, de az idegesítő villogások itt is jelen vannak.
×
×
  • Create New...