Jump to content
PirateClub.hu

xababax

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.xababax.fw.hu

Profile Information

  • Lakhely
    Senki földje

xababax's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. xababax

    Ubuntu

    ...grafikus felületre sohasem tudsz rootként bejelentkezni, csak terminálba...ekkor viszont a sudo su parancsot kell kiadd, majd a jelszavadat beírd, és avval már rootként vagy jelen, de mint mondottam, :CSAK TERMINÁLBAN, ÉS NEM GRAFIKUS FELÜLETEN!!!!
  2. xababax

    A Nagy Adobe Téma

    Adobe Acrobat Professional 8 hun Leírás: Több infó itt: ----> http://www.szoftver.hu/szoftver/Adobe/Acrobat+Professional/8 Letöltés: http://rapidshare.com/files/81661612/Adobe_Acrobat_8_Professional_hun_by_xababax.part1.rar http://rapidshare.com/files/81678035/Adobe_Acrobat_8_Professional_hun_by_xababax.part2.rar http://rapidshare.com/files/81688396/Adobe_Acrobat_8_Professional_hun_by_xababax.part3.rar http://rapidshare.com/files/81733630/Adobe_Acrobat_8_Professional_hun_by_xababax.part4.rar http://rapidshare.com/files/81749644/Adobe_Acrobat_8_Professional_hun_by_xababax.part5.rar http://rapidshare.com/files/81749815/Adobe_Acrobat_8_Professional_hun_by_xababax.part6.rar jelszó: xababax ...élvezzétek...
  3. xababax

    Lost.Season.4.ep1-2.script

    ...csak már belehúzhatnának, mert állítólag február7-ke után folytatják külföldön a 3-ik évadot...
  4. xababax

    Hietetlen,de igaz!

    ...nagyon érdekes!!!!..köszi!!
  5. xababax

    Elgondolkodtató

    Elgondolkoztál már a következő kérdéseken? - Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova,mint a mentő?Miért van rokkantparkoló a korcsolyapája előtt? - Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá Light kólát? - Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat? - Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó? - A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni? - A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert miért valódi citromlével készítik? - Miért nincs egér ízű macskaeledel? - Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi? - Eutanáziánál miért sterilizálják az injekcióstűt? - Biztos hallottál már a repcsik törhetetlen fekete dobozáról. Miért nem készítik az egész repcsit olyan anyagból? - Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak az elem kezd kimerülni? - Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor használjuk. Nem? - Miért van sisak a kamikaze pilótákon? - Vajon örülnek az analfabéták a betütésztának a levesben? - Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit kereshetett ott valójában?? - Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni? - Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot? - A juhok miért nem futnak be az eső elől? - Ha veszek egy új bumerángot, hogyan dobom el a régit? - Éjjel-nappal nyitva tartó építmények ajtaján miért van zár? - Miért szoktunk visszajönni a nyaralásból?
×
×
  • Create New...