Jump to content
PirateClub.hu

lazlo

Veterán
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lazlo

 1. lazlo

  Starcraft vs. Starcraft 2

  Vitathatatlanul a Blizzard ezzel a játékkal beírta magát 1998-ban a játéktörténelembe. Amikor kijött a 2. rész (mármint a Starcraft 2) felvetődött bennem a kérdés, ami azóta is motoszkál a fejemben, amikor játszom a Broodwarral. Feltétlenül kell nekünk a jobb grafika? Nem lehetne a régi szép emlékek felidézésére újabb kiadásokat kiadni a régi technológián épülő grafikával. Na persze sok millió ember fogadta rendkívüli örömmel a 2. rész eljövetelét, ám az első rész pont azért válhatott a világ egyik legkedveltebb játékává, mert nem volt rendkívül nagy gépigénye. Elismerem, azzal csak jobban jár mindenki, ha egyre valósághűbb játékokat kaphat vagy vehet a kezébe, de véleményem szerint egyes kiadások megélhetnének több kiegészítőt is, mert biztos hoznának valami bevételt (profitot) Szerintem a Starcraft 2-nek az az egy negatívuma van, hogy tisztára Warctaft motorra épült (Sci-fi verzióban). - érdekes origami verziók Mint tudjátok különböző könyvkiadásokat is megélt ez a játék pl.: Starcraft-Tűzkeresztség, Ámokfutás, A teremtők árnyai Ha a Blizzard egyszer rászánná magát, igen jelentős bevételre is szert tehetne egy mozifilm elkészítésével. Remélem így lesz
 2. lazlo

  Atomtámadás

  Engem nem nagyon zavar, de a mai világ politikai eseményei könnyen gerjeszthetnek ilyen katasztrófákat. Titeket mennyire zavar?
 3. lazlo

  Ruhahámozás

  Aminap jópár sör mellett eszembe jutott, hogy még nem nyílt téma ezen vonatkozásban. Milyen bevált módszereitek vannak? Lényeges vagy kevésbé lényeges dolognak tartjátok? Nekem 3 év után is minden alkalommal ugyanazt az izgalmas érzést váltja ki, amikor alkalom adódik rá. Szerintem ez is meghatározó jelleggel bír a folyamat (egész estés-éjszakás - akár napos! - együttlét) végkimenetelét illetően. A témában persze szívesen várok vicces történeteket is ezen vonatkozásban.
 4. lazlo

  Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

  30 éves Trabantomat elcserélném 1 pótkocsi trágyára, jelige: sz*rt sz*rért! 20 évvel ezelőtt egy lakótelepi lakásról, havi 60.000Ft keresetről, és egy VV Golfról álmodoztam, mára mindez teljesült.
 5. lazlo

  Lego Star Wars sztori

  Ha lemaradtál volna a filmtörténeti klasszikusról, a legó figurák elmesélik gyorsan mi is történt.
 6. lazlo

  Ötletek A Fórumhoz

  erre is használható a "Jelent" gomb
 7. lazlo

  Szerintetek ez sok?

  Ha nem akarod, hogy a májad tönkrevágódjon, akkor igyál inkább kávét vagy sört.
 8. Híres amerikai pszichológia teszt Ez a történet egy lányról szól! Az édesanyja temetésén találkozik egy férfival, akit eddig nem ismert. Azt gondolta, ez a férfi lenyűgöző. Annyira hitt abban, hogy ő álmai hercege, hogy beleszeretett, de soha nem kérte el a telefonszámát és aztán... Néhány nappal később a nő megölte a nővérét! Kérdés: Mi motiválta testvére meggyilkolásában? Gondolkozz el rajta egy picit mielőtt lejjebb gördíted a sorokat ! Válasz: Azt remélte, a férfi eljön a temetésre megint! Ha helyesen válaszoltál, úgy gondolkodsz, mint egy pszichopata. Ez egy híres amerikai pszichológus tesztje, amivel azt nézik meg, kinek van gyilkos hajlama. Sok letartóztatott sorozatgyilkos részt vett a tesztben, és azt válaszolta, ami feljebb található. Ha nem válaszoltál helyesen, akkor jó neked.
 9. lazlo

  Ötletek A Fórumhoz

  Ha valakinek kell valami, azt úgyis megfogja találni a keresés által - végtére is ezért is van ez a funkció, hogy ne kelljen annyi ideig kikukáznod magadnak a dolgokat.
 10. Az ábra egy összefoglalót ad az összes (archivált) valaha felrobbantott atombomba robbantásról, ami a világban bekövetkezett. A videóban felbukkanó fényes pontok fényereje, valamint, nagysága jelképesen jelzi a felrobbantott atomtöltetek erejének nagyságát, valamint azok hatósugarának kiterjedését. A videóban ezen vonatkozásában 1961. október 30-a a leginkább izgalmas pillanat, mivel ezen a napon robbantották fel a szovjetek a történelem folyamán legnagyobb erejű hidrogénbombát a Cár bombát, ami több mint 60 megatonnás erejű volt). A videó egyben összefoglalót is ad arról, hogy a szuperhatalmak nukleáris kakaskodása a saját határaikon belül elvégzett kísérleti jellegű robbantások által milyen mértékben terjedt ki, valamint, hogy hol összpontosult. Videó a Cár bombáról
 11. lazlo

  Borsodi gyűrűk ura paródia

  nekem 8 sör után egész ütős volt - 1 próbát megér
 12. lazlo

  Elképesztő ötlet a NASA-tól!

  Humánus lények?? Az oxigén nem mérgező gáz, csak oxidatív, amire az összes földi létformának döntő többsége épül. Az oxigén az égést elősegítő gáz, aminek a belélegzésével az élőlények sejtjeiben égési folyamat játszódik le folyamatosan, amit a sejtek osztódása felülreprezentál (ennek mértéke persze idősebb korra csökken...). Mielőtt ennyire leértékelnéd az oxigén jelentőségét az élet fejlődését illetően, megsúgom neked, hogy az ózonréteg kialakulása ózon molekulák (3 oxigén atom egyesülése) által valósult meg. Ettől függetlenül nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az élet más alapokon is megvalósulhat a szenen kívül.
×