Jump to content
PirateClub.hu

SolidSnake

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Buda

SolidSnake's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. SolidSnake

    House

    Le fogja adni, ha jól tudom, a Született feleségek helyén, amint befejezik a második évadot. (Nem követem, hol tart a TV2, azt is eredetiben nézem.) Egy a gond: mivel nemrég meghalt Laurie magyar hangja, Szakácsi Sándor, s vele csak 12 részt vettek fel, még nem tudni, kié lesz a szinkron. Szakácsinál jobbat nehéz elképzelni. Gyűlölöm a mai szinkronokat, filmeket tudnak tönkretenni vele, de Szakácsi tényleg színész volt, szemben Kerekes Józseffel, Reviczky Gáborral és a többi ócska ripaccsal.
  2. SolidSnake

    Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

    A régi magyarokat (Mézga, Bubó, Gusztáv és társaik) én is imádom, sőt, a csehszlovák Kisvakondot és a szovjet No megállj csakot is (nincs meg valakinek a szintén szovjet kozákos sorozat?). A maiak közül a Jégkorszak és a Túl a sövényen is bejött, meg most azon lepődtem meg, milyen jó az X-Men Evolution. Nem az első két és fél évad, az sulis hülyeség, de egy idő után kezd beindulni a dolog. A negyedik évad vetekszik az igazi filmes sorozatokkal! Mondjuk az már nem is gyerekeknek való, nem véletlenül álltak le a szinkronizálással a harmadik évadnál...
  3. SolidSnake

    House

    Laurie és House, de ettől függetlenül zseniális színész. Eddig amerikai produkcióból nem derült ki, az az egeres dolog (Stuart Little) elég gagyi volt, viszont angol filmekben és sorozatokban (Blackadder, Jeeves and Wooster) nagyot alakított.
  4. Nekem a free fórumos warez. A free-t nyilván nem kell megindokolni A fórum egyrészt azért fontos, hogy legyen információm az adott cuccról, nem csak a feltöltőtől, hanem még a visszajelzések is lényegesek, másrészt fórum, tehát még azt is megbeszélhetjük, hogy ki honnan szeret letölteni
  5. SolidSnake

    Kedvenc sorozatod??

    No igen, SG-1, Stargate: Atlantis, ezeket én is szedem minden héten, kár, hogy hamarosan vége lesz a Csillagkapunak. Amiket még töltök: House MD, Desperate Housewives és Prison Break. Amit már mindet leszedtem: Sleeper Cell. Aminek nagyon várom a második évadját: Eureka. Több nincs, azt hiszem.
  6. SolidSnake

    Prison Break

    Attól tartok, most szívnak a szinkronrajongók. Mikor adja a Retek Klub a második évadot? Októberben? Nehéz elhinni, hogy bármelyik PB fan beéri ezzel. Ha meg valaki elkezdi eredeti hanggal nézni, sosem tér vissza a magyar szinkronhoz.
  7. SolidSnake

    Pizzák

    Meglepett a recepteknél, hogy "végül szórd rá a reszelt sajtot", vagy valami ilyesmi. A sajtnak nem a tetején kell lennie! Az a melegszendvics A pizza nem a sült, hanem az olvadt sajtról szól, a gomba, sonka stb. alá kell, hogy kerüljön. (Mert hamarabb megsül, mint azok.) Valamelyik nagy pizzahálózat, talán a Don Pepe fordítva csinálja, a tetejére teszi a sajtot, na, az olyan is. Persze a tufák folyton azt rendelik, nekik legyen mindegy, de nekünk ne!
  8. Én meg töltök és töltök. Van, amit fel és van, amit le. A Löwenbrau-t meg a korsóba
  9. SolidSnake

    McDonnel Douglas kérdőív

    Ez jó, ilyen még jöhet!
  10. SolidSnake

    Cinkes helyzet

    Közben utánajártam a témának, itt még több hasonló történet olvasható: http://www.urbanlegends.hu/2006/07/24/addig-jar-a-bmw-az-utra/
  11. SolidSnake

    Cinkes helyzet

    Urban legend! Volt szó róla az Index ilyen című topikjában is, úgy két hete. Ott ezt írta valaki: "Egyébként tessék megnézni, hogy hol van a buszok kipufogója, iletve melyik oldalról kell kerülni a buszsávban álló kocsit és el lehet dönteni a dolog igazságtartalmát." Más kérdés, hogy sztorinak jó
  12. Sajnos nekem nincs biciklim, pedig ha előbb tudom, hogy a biciklis esés jót tesz a merevlemeznek! A HD Sentinel oldalán ezt írják a hőmérsékletről: A merevlemez teljesítménye és megbízhatósága drasztikusan csökkenhet a hőmérséklet emelkedésével és 50 °C felett meghibásodáshoz is vezethet. A merevlemez gyártók általában ennél a hőmérsékletnél húzzák meg a maximális műkési hőmérséklet határt. A stabil üzem érdekében érdemes ennél alacsonyabb (35-40 °C) hőmérsékletet biztosítani a merevlemez hosszú élettartamának biztosítása végett.
  13. Nekem a 80-as Maxtor remekül működik, amióta megvan, de a pár hónapja vett 160-as kicsit fura. Úgy 25 gigát írhattam rá, az rendben is van, de amit azóta töltök rá, csak látom, de nem tudom megnyitni. Pontosabban csak a nagyobb fájlokkal van gond, képekkel, mp3-akkal nincs, 100 megás rar, vagy 700 megás avi esetében megáll minden. Találkozott valaki hasonló problémával?
  14. SolidSnake

    Virtuális Barátnő

    Még egy: http://c.oneofthelads.com/base2.swf
  15. SolidSnake

    Magyar Labdarúgás

    Nem volt ez olyan vészes! Rég láttam ilyen magyar válogatottat. Volt stílusunk. Nem rugdosták vaktában előre a labdát, időnként úgy hozták ki, mintha spanyolok lennének A támadás még nem az igazi, meg hátul is volt pár hiba, de lehetett a magyaroknak drukkolni. Ez azért elég ritka, hogy ne szégyenkezve üljünk a tévé előtt... Ha Gera nem fogja ki élete legrosszabb formáját, még az eredmény is jobb lehetett volna. (Az rtl-es kommentátort viszont azonnal ki kéne rúgni! "Híres emberek fognak kezet a focistákkal." Nem ismerte fel Grosicsot az idióta! Meccs közben is csak sületlenségeket mondott. 1978-ban vb-selejtezőn kaptunk volna ki az angoloktól? Ugyanilyen barátságos meccs volt, csak akkor mi jutottunk ki a vb-re, az angolok meg nem. Ilyen is volt...)
×
×
  • Create New...