Jump to content
PirateClub.hu

Bock.z

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Bock.z's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Bock.z

    Üvegtigris 3.

    "Kössz Csoki' Sokat segítettél!" "Prégo" Nálam is város, ahogy a Zimmer Feri 2 is...
  2. most találtam még csak rátok, de egyet kell, hogy értsek azokkal, akik szerint a mai mesék károsak... Szakácsnak tanulok és a sulihetünkben ugye van 2 nap, amikor bent főzünk a tankonyhán. Egyik szünetben kint voltunk pár oszt. társammal és néztük, hogy hogyan fociznak kint a kicsik tesiórán. Egyik kiscsávót kiálította a tanár, mert fellökött egy másikat. Erre kérdezzük tőle, hogy miért csinálta? Mert vmelyik mesében így látta a CN-ön (nem jut eszembe melyikre gondolt, hazudni nem akarok). Ezért tiltanám be az ilyenekt. Kérdezgettük, hogy mit szokott nézni, miket ismer a régiek közül? A régi rajzfilmek közül a tudása megállt a Tom # Jerry-nél. Nem ismeri a Foxi Maxit, a turpi úrfit, de Basszus, még a Dragon Ball-t sem! 12 év körüli kiscsávó lehetett. Nem tudom, hogy hova fog fejlődni így a mai fiatalság (mondom ezt 19 évesen...). Én még a TV macin nőttem fel. Hétvégente 3-4 éves koromban még nem volt kábel TV-nk, de volt M1, amiben volt ilyen rajzfilm összeállítás, úgy emlékszem volt egy rajzfilm, aztán a régi Zorro sorozat és mégegy rajzfilm zárásnak. Balu kapitány, foxi maxi, macilaci, magilla a gorilla, tapsi hapsi, csipet csapat, hupikék törpikék és még sorolhatnám, én ezeken nőttem fel és lehet, hogy hülyén hangzik majdnem felnőtt fejjel, de még ma is megnézem ezeket. Ha gyerekem lesz tuti, hogy ezeket fogja nézni, meg max a boomerangot, mert azon még vannak jó sorik, pl süsü keselyűk De ilyen ben 10, meg joni test meg foszterék háza, nem ezeket tuti, hogy nem.
  3. Jó bocsánat, hogy nem volt kedvem végig olvasni 17 oldalnyi hozzászólást... Eddig meg még nem érdekelt a téma, mert engem nem érint, és ezokból fakadóan nem is olvasgattam a topicot. Mégegyszer bocs, és kössz a választ.
  4. hali srácok! Bocs a zavarásért (a hülye kérdésért meg pláne... ), de lenne egy olyan gondom, hogy az oktatóm megkért, hogy nézzek utána a neten, hogy T-Home Sat TV-n be tudja e lőni vhogy az előfizetéses csatornákat úgy, hogy ingyen tudja nézni. Na most ezt jól megfogalmaztam xD. tehát az a lényeg, hogy Van neki Sat TV-je, alap csomaggal, de ő akarja nézni az előfizus csatornákat is, de fizetni nem akar érte. Ezt meg lehet vhogy fusizni? Előre is köszi a választ. Üdv. és további szép napot mindenkinek, Bock. Z
  5. Ha olyan a film, amit nagyon vártam már, akkor megnézem rosszabb minőségben is, de akkor is kizárólag szinkronosan. (pl. az újak közül Star Trek, Angels & Demons) Ha pedig olyan filmet, ami érdekel, de nem annyira, hogy romboljam vele az élményt, akkor meg szoktam várni a jobb minőségű filmeket (pl. X-Men kezdetek: Rozsomák (csakazértis ), amiből ugye még csak workprint verzió van, és van egy olyan érzésem, hogy az R5/dvdrip-ig nem is lesz más...
  6. köszi szépen, kipróbálom, hátha jutok vmire
  7. Sziasztok srácok! Két kérdésem lenne (illetve 3 ) 1: Olyat szeretnék csinálni, hogy zeneszámból kivágni részletet csengőhangnak .mp3-ban. 2: Akkor olyat is szeretnék, hogy némely zeneszám hangerejét növelni, mert a telómon elég halkan szólnak (a telóm alapból így kezeli...) 3: És még azt kérdezném, hogy ezekhez milyen programot kellene használnom? Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek. Üdv. és további szép napot mindenkinek.
  8. Bock.z

    Avi-ba felirat égetése

    Szia srácok! Nekem az lenne a problémám, hogyha a subtitler részt választom és betallózom a feliratfájlt, akkor azt nem a videó aljára, hanem a tetejére teszi. És ez eléggé zavaró, mert az emberkéknek kb. eltűnik a feje... Azt szeretném kérdezni, hogy ezt hogyan tudom megváltoztatni, hogy az aljárta te? Előre is köszi a segítséget. Sziasztok.
  9. jómagam is valószínűnek tartom De azért köszi a segítséget
  10. Sziasztok! Hát először is bocsi, hogy zavarok... Másodszor a legelső gondom az lene, hogy két rendszer van a gépemen, XP meg Mandriva (utóbbit ma tettem fel és teljesen kezdő vagyok) és az a gondom, hogy mikor az XP-t elindítom akkor az a lemez nem látszik, amin a Mandriva van. MItől van ez? és hogyan lehet orvosolni? fontos lenne, mert nagyon sok cuccom van/volt rajta, de szerintem törlődött mert valami formatot írt ki a Linux a telepítéskor... A második kérdésem, hogy hogy tudok vele szélessávú netkapcsolatot létrehozni? (ADSL, T-Onlineom van ) a 3. Kérdésem, hogy miért csak 1024*768-as felbontás van benne? (merthogy ezt a beállítást már sikerült megtalálnom, de nem tudok nagyobbra váltani, mondjuk 1280*1024, mert 19"-es a monitorom és az XP ezen a felbontáson van...) A 4. kérdésem, hogy hogyan lehetne magyarosítani? mert mikor telepítettem akkor magyar nyelvet nem adott ki, csak angolt, viszont magya billentyűkiosztást lehetett választani. hát elsőre naggyából ennyi lenne, deha valamire szügségem lenne akkor még jövök. Remélem nem zavartok el Előre is ezer köszönet a segítségért... Üdv. mindenkinek..
×
×
  • Create New...