Jump to content
PirateClub.hu

FuRy

Veterán
  • Pontszám

    31
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    slayer90@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

FuRy's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. FuRy

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem egy Motorola MPX200-asom van. Igazán yó telefon...teljesen megvagyok elégedve vele. Kiváló hangminőség, Windows Smartphone 2002/2003, ára, 1GB-ig bővíthető, skinek stb...amit egyedül hiányolok az a Bluetooth :S meg esetleg egy kamera...de én feleslegesnek tartom a kamerát egy telefonba . Igaz már van ennek egy újabb változata (mpx220) de az közel sem ilyen szép és pl csak 512-ig bővíthető oO.
  2. FuRy

    Shoutcast, Teamspeak

    Idézem: Please change the broadcast speed (quality) to the suggested one that isn't more than 64kbps in fast servers. Because a common upload speed is 14kbps, and if the quality will be higher than 64, the songs will jump and ruin the whole broadcast. Valahol úgy is olvastam, hogy a szervereik nem bírnak többet. Természetesen ennél magasabbal is tudod nyomatni, nincs letiltva, hogy 128kbps-el vagy többel nyomd (annyival próbáltam először, örültem is egy ideig, aztán jött a hideg zuhany ), viszont szaggatni meg bufferelni fog mint a bűn xD. A max az 64kbps sajnos, de ahhoz képest, hogy ingyenes szerintem megfelelő. Egyébként 1500-ért 192kbps 50slot-os Shoutcast szervert lehet bérelni. 2000-ért már 100 slot . De ez már nem idetartozik.
  3. FuRy

    Shoutcast, Teamspeak

    Izé, őőő hm, nem tom mit akartam....ja igen....a shoutcast-nak max átvitelisebessége 64kbps. Rossznak nem rossz, tulajdonképpen nagyon jó aahoz képest, hogy ingyen van, de 64kbps-nél azért a hangminőség már nem fullos. Persze, nekem ez simán megfelel, de akinek fullos hangrendszere van, az már lehet, hogy könnyne észreveszi.
  4. FuRy

    Prince of Persia

    Hát én is nagyon remélem, hogy jó lesz mert amiket eddig láttam játékfilmeket azok nem nagyon nyerték meg a tetszésemet (Bloodrayne), bár a Tomb Raider még elmegy . A látványvilága biztosan nagyon jó lesz, viszont ha a film a játék alapján készül és a történet ugyan az lesz, akkor kérdem én, mi lesz benne újdonság? oO ..................Nagyon merem remélni, hogy jó lesz és van egy sejtésem is erről, hiszen ha a játékban 3 részen keresztül le tudtak kötni akkor valószínűleg a film is hasonló lesz.
  5. újonnan lehet 5-6 ezer forintért venni ami megint kibírja vagy 2-3 évig..vagy jobbik esetben több
  6. FuRy

    Melyik Telefont Szeretitek Jobban?

    Én még egy Motorola opciót beraktam volna 8). A Motorola MPX200-asommal naon meg vagyok elégedve .
  7. FuRy

    Weboldalaim

    Öcsisajt, hol látsz te itt másolt design-t? Html-t programozni 2006-ban? oO Szerinted hány webdesigner ül le a notepad elé és írkál kódokat? (Photoshop, Namo Webeditor ^^) Csak a kellő forráskódokat szoktam írni, ami nincs benne egy html szerkesztő progiban.... Ifram-el milyen problémáid vannak? ^^ És en nevezz padawan-nak mert nem vagyok egy nagy Star Wars fan ^^. És még azt megjegezném, hogy hobbiból csinálom ezt a cuccost, szóval nem profi szinten, de ha már a profi szintnél tartunk akkor mutass te is valamit ne a másikat szidd, nem hiszem, hogy csak a negatívumokat látod bennük...
  8. Csáó! Az lenne a kérdésem, hogy valakinek lenne egy ötlete, hogy mi lehet a baj a hangfelvételemmel..értem én ezalatt, hogy van egy game. Annak a hangját szeretném felvenni. Rögzítésnek kijelölöm, a Wave/MP3-at vagy "What you hear"-t. Felvenni fel tudom a hangot, csak az a baj, hogy torz. Mi lehet az oka, hogy a felvett kimeneti hang torz?
  9. FuRy

    Weboldalaim

    Hehe TcfC Riddick vaok . ŐŐmmm, hm. Pénzes átutalás után bármilyen site-ot megcsinálok nektek (max 5000HUF, de abban benne van a design, a tartalom kitöltés, feltöltés a tárhelyre, [esetleges tárhely regisztráció], Vwar belövése ha kell, PHP fórum belövése ha kell). De ha valami fain dolgot tudnál cserébe nekem adni ..hm...meggondolandó Ha bővebben érdekel a dolog slayer90@hotmail.com az MSN-em, lassan elkészül a site-om is mivel most már van időm rá (nem mintha eddig nem lett volna csak lusta voltam , nah meg más siteokat csináltam)
  10. FuRy

    Weboldalaim

    Nha még 1 : www.nip-gaming.atw.hu
  11. FuRy

    Weboldalaim

    Nah akkor már én is megosztnám veletek a weboldalakat amiket készítettem . Nem nagyszámok + valamelyik több hónapja készült, azóta skillesedtem . http://www.tcfc-clan.hu the numero uno És amiket régebben gyártottam: http://www.tcfc.uw.hu http://www.rid.uw.hu http://www.milkmafia.uw.hu http://www.boradio.uw.hu És aminek a design-ja az enyém: http://www.fps-central.hu http://www.st4rforce.atw.hu loOl még lehet volt más is csak nem emléxem
×
×
  • Create New...